ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ! ΔΩΣΤΕ ΤΟ γιατί θα πεθάνουμε όλοι. Αυτός είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει τα πάντα. Λέγεται… Σκηνικό 1967 στη χώρα. Μόνο Στρατός και Σώματα Ασφαλείας εμπνέουν εμπιστοσύνη και ελπίδα. ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΤΑΛΙΑ και δεν θα προλαβαίνουμε να θάβουμε νεκρούς, εάν δεν τα κλείστε όλα. ΟΛΑ!

Κοινοποίηση:
1.indd

xatzinikol-makeleio

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Tετάρτης, 11-3-2020, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας αυτοχρηματοδοτούμενης  ελληνικής εφημερίδος  που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», δεν ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό μηχανισμό, δεν τα παίρνει από κανέναν κι έσπασε το καρτέλ της ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια. Με κόστος αλλά πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή και οι βρωμιάρηδες του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους «καινούργιους». Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή, διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

-Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με την ίδια σταθερή τιμή των 0.80 ευρώ αλλά και με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015 , με μια αποφασισμένη ομάδα δημοσιογράφων που υπηρετούν την αλήθεια του Λαού.
Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα
-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό
–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού.

Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται.

Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες πατριώτες. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες

@@@υποσημείωση

teaser12-3

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

24_sport.indd

Teaser Εφημερίδας “Μακελειό” για Πέμπτη 12-03-2020 from Makeleio WebTV on Vimeo.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Αγαπητε Στεφανε με αφορμη το πρωτοσελιδο της εφημεριδας(12/3/2020),τοποθετω τις αποψεις μου και δινω τροφη για σκεψη…(αν θες ανεβασε το σχολιο μου)
    Δηλωση του “robert mcnamara”(πρωην προεδρος της παγκοσμιας τραπεζας):
    ” Θα πρεπει να ληφθουν δρακοντεια μετρα για την μειωση την δημογραφικη,εναντια στην θεληση των πληθυσμων,διοτι η μειωση των γεννησεων εχει αποδειχθει,οτι ειναι αδυνατη και ανεπαρκης.Θα πρεπει συνεχως να αυξανεται το ποσοστο θνησιμοτητας με…..ΦΥΣΙΚΟ(!!!!!)τροπο,δηλαδη με ΠΕΙΝΑ και ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ….”
    Τι υπαρχει πισω απο τα εμβολια?
    1)αλουμινιο(συνδεονται αμεσα με τη νοσο αλτσχα.ι.μερ)
    2)θει.ι.κη αμμωνια(ανοργανο λιπασμα- δημιουργει βλαβη στα νεφρα και στο ηπαρ)
    3)αμφοτερινη Β(γνωστη και ως “αντιμυκητισιακο,απολυμαντικο”/προκαλει καρκινο,χρονια βρογχιτιδα,ερεθισμο των ματιων)
    4)MSG(προκαλει καρκινο)
    5)φαινολες(καρκινο,βλαβη στο αναπνευστικο)
    6)Φαινοαινοξυαιθανολη” αντιψυκτικο”(αποδεδειγμενα εχει ακραιες νευροτοξικες παρενεργειες)
    7)Thimerosal(υδραργυρος),(τοξικοτατο!!!προκαλει ΑΥΤΙΣΜΟ στα παιδια)
    Τα εμβολια των πολυεθνικων περιλαμβανουν και ζωικους ιστους οπως:
    Χοιρινο αιμα, αιμα αλογου, εγκεφαλο κουνελιου, φορμαλδε.υ.δη, φωσφαταση αλουμινιου, ασπαρταμη, νεφρα σκυλου και πιθηκου, εμβρυα κοτας αλλα και εμβρυα ανθρωπινα που δεν καταφεραν να ζησουν-εκτρωσεις αποβολες κτλ…..κτλ……κτλ…..
    Ο Γαλλος καθηγητης Αντουαν Φλαο σε παλαιοτερη συνεντευξη του ειχε πει:
    “Ενας ιος της γριπης,καινουριος,τοσο απο γενετικη αποψη,οσο και σε σχεση με τις ιδιοτητες του,μεταδιδεται απο ανθρωπο σε ανθρωπο και κυκλοφορει σε ολο τον κοσμο….” (ειδικος της επιδημιολογιας των μολυσματικων ασθενειων και δ/ντης της Σχολης ανωτατων σπουδων δημοσιας υγειας στη Ρεν)
    Εδω και χρονια στη Νεα Ζηλανδια,κανουν ερευνες και δεν θελουν να παραδωσουν τους κατοικους στα νυχια των εταιρειων!!αυτοι οι ανθρωποι αγωνιζονται και εναντιωνονται στους ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥΣ εμβολιασμους….
    Μακαρι να μετρησει πρωτα η ΑΛΗΘΕΙΑ….
    Εδω στην Ελλαδα,ακουει κανεις???ενδιαφερονται οι εταιρειες και εχουν εγνοια τον ανθρωπο????χμ,πολυ αμφιβαλλω…..
    Ο Μιλαν Κουνερα ειχε πει:” το πρωτο βημα για να εξοντωσεις ενα ΕΘΝΟΣ,ειναι να διαγραψεις τη μνημη του…να καταστρεψεις τα βιβλια του,την κουλτουρα του,την Ιστορια του.Μετα να βαλεις καποιον να γραψει νεα βιβλια,να κατασκευασει νεα παιδεια,να επινοησει νεα Ιστορια…Δεν θα χρειαστει πολυς καιρος για να αρχισει αυτο το ΕΘΝΟΣ να ξεχνα ποιο ειναι και ποιο ηταν.Ο υπολοιπος κοσμος γυρω του θα το ξεχασει ακομα πιο γρηγορα….”
    Αυτο θελουμε????δυστυχως σημερα εκτος απο ολα τα παραπανω που προανεφερα…εχουμε και τους ΧΗΜΙΚΟΥΣ ψεκασμους με θανατηφορους ιους,ωστε να ερθει πολυ γρηγορα το επιθυμητο τους….ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ….
    Η φραση του γερου του Μωρια Θεοδωρου Κολοκοτρωνη που στις μεγαλες μαχες συνηθιζε να λεει:”Καθομουν και εκλαιγα για την Ελλαδα!!!Παναγια μου,βοηθα και αυτη τη φορα τους Ελληνες”…..
    Καθολου τυχαιο,αφου πλησιαζουμε και την επετειο της 25ης Μαρτιου……

  2. Υπάρχουν φήμες για κατοικον περιορισμό μέχρι το Σάββατο θα σκάσει… Δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ πιο χειρότερα απ ότι νομίζουμε….

  3. Αναρωτιεμαι το ινστιτουτο ΠΑΣΤΕΡ και γενικα οι Ελληνες βιολογοι και επιστημονες εδω στην Ελλαδα προσπαθουν μονοι τους μηπως βρουν καποιο φαρμακευτικο κοκτειλ για βοηθεια η ιαση προς τον κορονοιο??

  4. Καρκίνος στα κόκαλα των προδοτών!!!
    ΚΑΡΚΙΝΟ

  5. Να το παρετε οποιοι θελετε το εμβολιο, οι Χριστιανοι του Πατριου εχουμε το Χριστο και την πιστη μας να μας προστατευει απο καθε Σατανικο δημιουργημα, εσεις παρτε τα εμβολια των κατασκευασμενων ιωσεων με τοξινες και βαρεα μεταλλα και ποιος ξερει τι αλλο μεσα και νομιζετε πως ετσι θα προστατευτειτε, απλα το εργο τους υπηρετειτε και οταν θα ερθουν οι πραγματικες ασθενειες, οντως ανιατες, τοτε μη μου κλαφτειτε, διαλεξατε στρατοπεδο κυριες και κυριοι.

  6. Τον εξηνταεξάχρονο τον κρατούσαν ζωντανό-νεκρό μέχρι να κάνει το διάγγελμα ο πρόστυχος ο Μητσοτάκης γιατί οι επικοινωνιολόγοι του είχαν πει να μην έχουμε νεκρό πριν “δείξει” στον κόσμο ότι αναλαμβάνει δράση. Οι πολιτικοί ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ δεν νοιάζονται ούτε μια στάλα για τον κόσμο. Το τομάρι τους, οι τράπεζες και τα χρηματιστήρια και το πως θα διαχειριστούν επικοινωνιακά τον αρμαγεδώνα. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

  7. O κινέζικος ιμπεριαλισμός εκφράζεται με το να τοποθετεί κινέζους σε τρίτες χώρες. Το κάθαρμα ο Σαμαράς εθέσπισε το νόμο περί χρυσής βίζας, μέσω του οποίου οποιοσδήποτε ξένος από κράτη εκτός Ε.Ε με αγορά ακινήτου 250.000 αποκτά άδεια παραμονής και «χρυσή βίζα» για να ταξιδεύει σε όλα τα κράτη της Ε.Ε.
    Το 65% των αγοραστών ελληνικών ακινήτων είναι κινέζοι, που θέλουν να αποικίσουν την Ελλάδα.
    Στην Ιταλία ήδη έχουν εγκατασαθεί 350 χιλ. και στην Γαλλία 250 χιλ.
    Στην Κύπρο ο άθλιος Αναστασιάδης εμπορεύεται την κυπριακή ιθαγένεια,την πωλεί έναντι μεγάλης μίζας.Το δικηγορικό του γραφείο με αυτό ασχολείται.
    Μετά τους κινέζους έρχονται οι τούρκοι (!), οι αιγύπτιοι και μαφιόζοι από Ρωσία και Ουκρανία.

  8. Να ανοίξουν στόματα και πιέσεις μέχρι τέλους…το φάρμακο υπάρχει απλά κάνουν το σκοπό τους κάποιοι πουλημενοι του συστήματος γαμω τις συνωμοσίες, δυστυχώς παίζονται παγκοσμίως πολλά …αυτό θα έπρεπε να είναι το παγκόσμιο θέμα και όχι να μιλούν μόνο για νεκρούς!! Ας μιλήσουν για την οποία θεραπεία η οποία σαφώς υπάρχει…καθώς οτι δημιουργείται έχει τη λυση του!!

  9. χιο για ψαξε λιγο το θεμα με τα μαρκετ… καθημερινα ανεβαζουν καποια λεπτα ΟΛΑ τα ειδη…

    1. Ο εισαγγελέας δεν είπε προσοχή στην αισχροκερδεια; καταγγειλτε τους. Σήμερα πήγα φαρμακείο κι ένας τύπος ζήτησε αντισηπτικά. Του λέει φαρμακοποιός εδώ 2 μπουκαλάκια αλλά έχουν 6 ευρώ το ένα, σύνολο 12 ευρώ. Θα τα πάρω λέει αυτός. Όταν έφυγε πελάτης, της λέω την προηγούμενη εβδομάδα πήρα αντισηπτικό 1L (1000 ml) για 13 ευρώ. Αυτά τα μπουκαλάκια πόσα ml ήταν; και μου απαντά 100 ml το ένα. Δηλ. Για 200 σκατοml έδωσε ένα κάρο λεφτά ο τύπος. Ε τόσα μας τα δίνουν οι εταιρείες λέει. Και εγώ λέω Ε όσο υπάρχουν μλκες σαν τον τύπο που μόλις έφυγε έτσι θα θησαυριζουν με τον πόνο μας. Ξυπνάτε ρεεεε

Comments are closed.