ΒΡΕΧΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΙ ΑΤΣΑΛΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ. ΕΝΑΡΞΗ Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Στη Μέση Ανατολή, θα αργήσει πολύ ο ήλιος της ειρήνης να ξαναφανεί. Ισραήλ- Ιράν συμπαρασύρουν τον πλανήτη σε ποτάμια αίματος κι ολέθρου. ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΑΣΧΑ! ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ, ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΙ ΟΙ ΘΕΟΙ. Μυρωδιά δεν είχε πάρει ο… πρωθυπουργός για την επίθεση των Αγιατολάχ και πήγε για μπάνιο!

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser15-4

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media

ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ 15-4-2024 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

new-banner-300-x250

ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ. TΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

free-journalist

  —H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ.

alitheia-aima-banner

  STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ. ΟΙ “ΛΕΚΕΔΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΜήπωςοΤράμπ ο Μέγας είναι καί αυτός στό κόλπο; Ποιός αναγνώρισε πρώτος τήν Ιερουσαλήμ σάν πρωτεύουσα τού Ισραήλ ; Ο Τράμπ ήταν αυτός. Καί εφόσον έγινε πρωτεύουσα η Ιερουσαλήμ θά πρέπει νά χτιστεί καί μιά Μητρόπολη.Λέγεται ότι στίς είκοσι δύο Απριλίου έχουν κανονίσει νά εγκαινιάσουν τό Ναό τού Σολομώντα. Επάνω στόν παλιό Ναό τού Σολομώντα είναι χτισμένο τό Τζαμί Ομάρ η Ακσά. Μήπως κατά λάθος εξεπίτηδες φύγει καμιά ρουκέτα καί τό γκρεμίσει; Όταν ακούσετε ότι έπεσε ψάξτε νά βρείτε σπηλιά νά κρυφτείτε διότι τό Τέμενος Ομάρ η Ακσά είναι τόπος λατρείας όλων τών μουσουλμάνων. Κοντός ψαλμός αλληλούια.

  2. Μήπως ο Τράμπ ο Μέγας είναι καί αυτός στό κόλπο; Μήπως θυμάστε ποιός αναγνώρισε πρώτος τήν Ιερουσαλήμ σάν πρωτεύουσα τού Ισραήλ; Ο Τράμπ ήταν αυτός. Καί εφόσον έγινε πρωτεύουσα η Ιερουσαλήμ θά πρέπει νά χτιστεί καί μιά Μητρόπολη . Λέγεται ότι στίς είκοσι δύο Απριλίου έχουν κανονίσει νά εγκαινιάσουν τό Ναό τού Σολομώντα. Νά όμως πού επάνω στόν παλιό Ναό τού Σολομώντα έχει χτιστεί τό Τέμενος Ομάρ η Ακσά. Γιά νά χτιστεί ο Ναός τού Σολομώντα πρέπει κατά λάθος εξεπίτηδες νά φύγει μία ρουκέτα καί νά γκρεμίσει τό Τέμενος Ομάρ η Ακσά πού είναι τόπος λατρείας όλων τών μουσουλμάνων. Όταν γίνει αυτό πού θα γίνει ψάξτε νά βρείτε σπηλιά νά κρυφτείτε. Κοντός ψαλμός αλληλούια.

  3. Θέλουν ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ οι στρατιωτικές βιομηχανίες. Ξέρουν όταν έρθει ο ΤΡΑΜΠ Ο ΜΕΓΑΣ δεν θα τους περνάνε αυτά

Leave a Response