ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ! Κυρίτσης: Δεν θυμάται να έχει πεθάνει κανείς από μολότοφ, ξεχνώντας προφανώς τα θύματα στη Marfin

Κοινοποίηση:
1

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης, με μία τραγική δήλωση, προκάλεσε το κοινό αίσθημα. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο κ. Κυρίτσης δήλωσε πως δεν θυμάται να έχει πεθάνει ποτέ κάποιος από μολότοφ, ξεχνώντας προφανώς τους τέσσερις ανθρώπους – συμπεριλαμβανομένου και ενός αγέννητου βρέφους – που έχασαν τη ζωή τους στην πυρπόληση της Marfin από κουκουλοφόρους με βόμβες μολότοφ.

«Δεν ξέρω αν οι μολότοφ πρέπει να είναι κακούργημα ή πλημμέλημα, δεν θυμάμαι κανείς να έχει σκοτωθεί από μολότοφ ή κάτι αντίστοιχο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κυρίτσης στην ΕΡΤ.

Η δήλωση αυτή ξεσήκωσε όπως είναι φυσικό θύελλα αντιδράσεων αφού το πρώτο πράγμα που ήρθε στο μυαλό πολλών ήταν τα θύματα της Marfin στις 5 Μαΐου του 2010.
Για να φρεσκάρουμε την μνήμη κάποιων σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, άγνωστοι έριξαν βόμβες μολότοφ στην τράπεζα την ώρα που βρίσκονταν μέσα σε αυτήν περίπου 25-30 εργαζόμενοι. Οι περισσότεροι κατόρθωσαν να διαφύγουν, πέντε άτομα διέσωσε η πυροσβεστική και τρία άτομα πέθαναν από ασφυξία λόγω των τοξικών αναθυμιάσεων και του πυκνού καπνού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Δεν θυμάται αλλά μαλακίζεται και όποιος έχει μαλάκινση δεν κατέχει θέση εξουσίας, πάει για απόσυρση. Όποιος το έχει χαμένο ρουφάει το αυγό του και το βουλώνει, γιατί πραγματικά κουραστήκαμε να ακούμε μπούρδες.

  2. Τι …;;;;;
    ” αγνωστοι εριξαν μολοτοφ στην τραπεζα” ;;;;;;;;;;
    Ξεχασαμε τις φωτογραφιες του απλυτου λεχριτη Κωσταντινου να εξφενδονιζει μολοτοφ πανω στο οχημα της πυροσβεστικης ;;;;;;;;;

  3. Α ναι…;
    Τοτε να πεταξουμε μια μολοτοφ πανω σε μελος της οικογενειας του για να δουμε….

  4. Αυτός δεν είναι που κατουριότανε στο Δημοτικό? Από μικρός φαινότανε ότι θα γίνει έξυπνος και προκομμένος. Επειδή έχω την απορία, η Αριστερά έχει τον μαλακομαγνήτη και τραβάει όλους τους μαλάκες?

  5. τετοιου ειδους οντα, πυθανο να εχουν ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ. ποιος ξερει.

Comments are closed.