“ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ” ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΗ – ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΚΔΟΤΗΣ, ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΟΛΑ

Κοινοποίηση:
media

 Υπό κράτηση παραμένει ο 56χρονος Κ.Μ. που συνελήφθη τα προηγούμενα 24ωρα με την αυτόφωρη διαδικασία κατηγορούμενος ότι απαίτησε εκβιαστικά χρήματα για λογαριασμό 39χρονου συνεργού του. Ο Μ.Φ., ο εκδότης και τηλεπαρουσιαστής έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τη Δικαιοσύνη, παραμένει άφαντος και αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή σε αυτή την υπόθεση.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατά συρροή. Ο 56χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης (η υπόθεση αναβλήθηκε για αύριο). Είχαν προηγηθεί δύο καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες τα δύο παραπάνω πρόσωπα αξίωναν χρηματικά ποσά για να αποσύρουν δημοσιεύματα που αφορούσαν δικαστικές τους υποθέσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Κ.Μ. παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών 56χρονος, κάτοικος Θεσσαλονίκης, Ανταποκριτής της Εφημερίδας Α…α στην Βόρεια Ελλάδα. M.Φ. παρουσιαστής και εκδότης 38/39 ετών, έχει συλληφθεί από την αστυνομία το Μάρτιο 2024 και το Απρίλιο 2021 για τις κατηγορίες της σύστασης συμμορίας (πλημμέλημα), ηθικής αυτουργίας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση σε διακεκριμένη οπλοκατοχή και οπλοφορία (κακούργημα), ηθικής αυτουργίας σε έκρηξη και οπλοφορία (κακούργημα), ηθικής αυτουργίας σε οπλοχρησία (πλημμέλημα), ηθικής αυτουργίας στην προμήθεια κατοχή εκρηκτικής βόμβας (πλημμέλημα), ηθικής αυτουργίας σε διακεκριμένη φθορά, απόπειρας εκβίασης, ψευδούς καταγγελίας και πρόκλησης και προσφοράς για την τέλεση αδικήματος σε βαθμό πλημμελήματος.

  2. Ο Μ. Φ. μήπως είναι ο γνωστός πρώην μάνατζερ γνωστής πρώην πορνοστάρ; Ταιριάζει καί η ηλικία, καί ήταν φυλακή για ένα διαστήμα.

Leave a Response