ΒΟΜΒΕΣ από δρ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΡΟΥΓΟ στο makeleio.gr! “Να μη γελιόμαστε όλοι αυτοί ήρθαν για να…”

Κοινοποίηση:
drougkos

ΠΕΡΙ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ..

γράφει ο δρ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΡΟΥΓΟΣ

…Να μη γελιόμαστε όλοι αυτοί ήρθαν για να μείνουν και όχι να πάνε σε άλλη χώρα αφού όλες οι προς Ευρώπη δίοδοι έχουν σφραγισθεί.Δεν είμαι σίγουρος για πολλά αναφορικά μ τους κυβερνώντες αλλά φοβάμαι ότι τα πράγματα είναι μη αναστρέψιμα.Έχει προετοιμασθεί ο λαός για αυτό που έρχεται ; Οι Ε.Δ είναι προετοιμασμένες για μια εκρηκτική εντός και εκτός συνόρων κατάσταση ; Πρέπει κατά τη γνώμη μου να ανασυσταθεί άμεσα η χωροφυλακή με εδαφική αρμοδιότητα όλη την επικράτεια εκτός του λεκανοπεδίου και το σώμα που θα αναλάβει την αστυνόμευση στην Αθήν να ονομασθεί μητροπολιτική αστυνομία κατά πρότυπα της αστυνομίας του Λονδίνου.Να οπλοποιηθεί το Λιμενικό και να αυξηθεί ο επιχειρησιακός του στόλος και να κάνει μικτές περιπολίες με ευέλικτά σκάφη του ΠΝ.Να αυξηθεί σταδιακά στους 12-15 μήνες η στρατιωτική θητεία και να δημιουργηθούν μονάδες στρατοχωροφυλακής που θα περιπολούν μαζί με τη συνοριοφυλακή στην οριογραμμή. Να καταγραφούν και να λογοδοτήσουν όλες οι ΜΚΟ και να ελεγχθεί ο ρόλος τους .Υπάρχει τεράστιο θέμα με την εθνική κυριαρχία.Οι οικογένειες και τα μικρά παιδιά ξεχωριστά στα όποια εσώκλειστα μέρη.Να ζητήσει ο Μητσοτάκης έκτακτη σύγκληση του συμβουλίου των αρχηγών της ΕΕ αλλά και προσφυγή στα Ηνωμένα Έθνη και αν κωφεύσουν να προχωρήσουμε σε κόκκινο συναγερμό.
Πάντως ανησυχώ οτι μεέσα σε αυτούς που έρχονται με τις βάρκες πιστεύω οτι μπαίνουν και “ειδικοί” των γειτόνων.
Και μην ξεχνάτε ποτέ το θέμα των 8 Γκιουλενικών πραξικοπηματιών εδώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Δυστυχώς δε θα γίνει τίποτα η χώρα έχει γίνει έρμαιο των εισβολέων εισβολείς λαθρομετανάστες που εάν γίνει κάποια Συράξημε την Τουρκία και όχι μόνο αυτοί που έχουν μπει μέσα στη χώρα θα μας χτυπήσουν από μέσα όσο για τον Τσίπρα και την αλητοπαρεα του που τους θεωρεί αδέλφια του ας τους πάρει σπίτι του και ας κόψει τις βλακείες δυστυχώς ακόμη δεν έχουμε και εμείς σαν λαός ενεργοποιηθεί θα μας φάνε ζωντανούς δηλαδή όλοι που έκλεισαν τα σύνορα είναι ρατσιστές αυτά να τα πουλήσουν άλλου πρέπει να ξυπνήσουμε μας δείχνουν στην τηλεόραση τη μια βάρκα με τις κοιλιές μέχρι πάνω που ενώ λένε ότι πεινάνε όλη μέρα βρίσκονται στο κρεβάτι για σεξ και δε μας δείχνουν τις πενήντα βάρκες πίσω με τους λαθρομετανάστες που έχουν σκίσει τα χαρτιά τους και όταν τους ρωτήσεις πως σε λένε όλοι λένε Χάσαν Έλληνες ας ξυπνήσουμε

  2. Αυτές είναι οι ΣΩΣΤΕΣ προτάσεις για την αντιμετώπιση της λαθροεισβολής. Όλα τα άλλα “μέτρα” που ανακοινώνονται είναι στάχτη στα μάτια του κόσμου. Όλες οι χώρες θωρακίζουν τα σύνορά τους εκτός από εμάς που ομφαλοσκοπούμε και μας έχει πιάσει το “ανθρωπιστικό” ενώ οι μετανάστες μας δουλεύουν χοντρά. Αντί να καθίσουν στην Τουρκία με μεροκάματα της τάξης των 10€ μπαίνουν στις βάρκες για Ελλάδα καταστρέφοντας τα πραγματικά τους διαβατήρια (αν έχουν). Στην Τουρκία με 100$ παίρνεις συριακό διαβατήριο. Αν είσαι αλγερινός, μαροκινός, λίβυος κτλ και μιλάς αραβικά (κοινή γλώσσα / η προφορά αλλάζει) άντε να καταλάβουν στην Ελλάδα από που προέρχεσαι! Ακόμα και ο χρόνος εξέτασης του ασύλου με το νέο νόμο (α’ βαθμός – 2εβδομάδες / β΄βαθμός – 3 μήνες) είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ και η παραμονή σε προαναχωρησιακό στρατόπεδο (γύρω στα 2 χρόνια) ταιριάζει στην παροιμία “ζήσε Μάη μου να φας τριφύλι”! Αλλά και στην περίπτωση της απέλασης είναι σίγουρο ότι θα τους δεχτούν στις χώρες τους ή στην Τουρκία; Καθόλου!!! Οπότε η μόνη λύση είναι: Αποτροπή εισόδου με όλα τα μέσα.

  3. Να Eτοιμαζεστε γιατι προβλεπω να γινομαστε Συρια συντομα.

  4. Περιμένετε τώρα εσείς να γίνει κάτι απ΄ αυτά…Καλά κρασιά. Πάμε για πολιτοφυλακή. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

  5. Περιμένω έχω υπομονή.Το Ιράκ είχε όπλα μαζικής καταστροφής όπως βροντοφώναζες τότε? Κάνε μας μια ανάλυση για εκείνη τη θέση σου.Η επειδή το έλεγε η μαμά USA εσύ ως ιμάντας έκανες τη δουλειά σου.

  6. Βρε ανθρωπε ποιος να τα κανει αυτα????Αυτα τα τομαρια που κυβερνανε ειναι προδοτες μισελληνες τα σωματα ασφαλειας ειναι φιλιπιννεζες των λαθραιων οι μπατσοι οι ποιο πολλοι γλυψιματιες ειναι αραγμενοι απο δω και απο εκει σε θεσεις βυσματουχες κοπροσκυλιαζουν παιρνουν τον μοισθουλακο και στα τεττοια τους κανουν και καμμια βρωμοδουλεια και νασου το παραδακι Μπορεις αυτα τα κοπροσκυλα να τα κανεις να δουλεψουν????Δεν γινεται αυτο

  7. Συμφωνώ!! και όχι αμούστακα παιδάκια μέχρι 28 ετών!! δηλαδή στα 35 είσαι γέρος? στα 40 παππούς?? να συσταθεί ξανά η χωροφυλακή με υπηρεσίες σε όλη την χώρα!!

Comments are closed.