ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΖΙΑΖΙΑ: «Η Ελλάδα δέχεται εισβολή και υβριδικό πόλεμο»

Κοινοποίηση:
ziazias

Ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, με ανάρτηση του στο Facebook τοποθετήθηκε για το φαινόμενο της παράνομης μετανάστευσης που μαστίζει τη χώρα μας.

«Η μαζική παράνομη μετανάστευση, με τις διαστάσεις εισβολής που έχει προσλάβει και με την ανεξάντλητη δυναμική που διαθέτει, έχει αναχθεί πλέον στο σημαντικότερη εθνικό θέμα και αποτελεί, εάν δεν ανασχεθεί και ελεγχθεί εγκαίρως και αποτελεσματικά, άμεση απειλή για την εθνική και κοινωνική συνοχή της χώρας, την πολιτιστική της ταυτότητα, την εθνική της ασφάλεια και το εθνικό της μέλλον.

Η μεταφορά των παρανόμων μεταναστών από τα νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα, εάν δεν συνδυασθεί με αυστηρό έλεγχο των συνόρων και αποτελεσματική αποτροπή, δεν λύνει κανένα πρόβλημα. Αντιθέτως, επιβεβαιώνει το ρόλο των νησιών ως προγεφυρωμάτων για τον σταδιακό κατακλυσμό όλης της χώρας με παράνομους μετανάστες-εποίκους.

Η εμμονή στην πολιτική των ανοικτών συνόρων και η διαχείριση του προβλήματος, με την αποδοχή της μόνιμης εγκαταστάσεως των παρανόμων μεταναστών στην Ελλάδα, είναι συνταγή καταστροφής για τη χώρα.

Η χώρα δέχεται υβριδικό πόλεμο, χάνει μέρα τη μέρα την εθνική της συνοχή και κυριαρχία……και το πολιτικό σύστημα ερίζει για θέματα που έπρεπε να ασχολείται η ελληνική Δικαιοσύνη ….και τυρβάζει σε γιορτές και πανηγύρια …..και ταυτόχρονα «κλαψουρίζει» ζητώντας βοήθεια από την Ευρώπη , χωρίς το ίδιο να πράττει τα αυτονόητα για αντιμετώπιση του εθνικού αυτού προβλήματος .

Δυστυχώς όμως, σε αυτή την δύσκολη περίοδο για την Χώρα μας και οι θεσμικοί μπροστάρηδες της κοινωνίας, όπως τα μέλη της Ακαδημίας Αθηνών και η Σύνοδος των Πανεπιστημιακών Πρυτάνεων, νυν και πρώην κεφαλές των Ανώτατων Δικαστηρίων της Χώρας, Επιστημονικές Εταιρείες, Σύλλογοι, Επιμελητήρια , οι ΗΓΕΤΕΣ της Εκκλησίας μας, Πρέσβεις επί τιμή, αλλά και οι πρώην ΑΡΧΗΓΟΙ των ΚΛΑΔΩΝ και των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας, σιωπούν εκκωφαντικά.

Κανένας τέτοιος θεσμός ηγητόρων δεν βγήκε μπροστά, αυτή την γκρίζα εποχή , όχι για να παραγκωνίσει τους πολιτικούς και να αμφισβητήσει τους όρους της δημοκρατίας μας,αλλά για να γίνει η φωνή του αδύναμου κοινωνικού σώματος, που λοιδορείται σε κάθε αντίδραση του για την κατάσταση στην χώρα , για να γίνει η έκφραση της αξιοπρέπειας των Ελλήνων.

Όλοι όσοι σήμερα σιωπούν , ενώ θα μπορούσε να έχει απήχηση η φωνή τους, έχουν χρέος να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στην κοινωνία και στην ΠΑΤΡΙΔΑ που τους έταξαν μπροστάρηδες. Δεν είναι πατριωτικό ορισμένοι να αναζητούμε, να επαιτούμε από το πολιτικό σύστημα , μια καρέκλα εξουσίας ,μια θέση «βουλευτού» η μια κρατική θέση έναντι της σιωπής μας. ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΟΓΜΑ «ΜΗ ΜΙΛΑΣ, ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΩ» φαίνεται ότι έχει εκμαυλίσει την πνευματική και όχι μόνο ηγεσία του τόπου…….

“ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ……….ΟΠΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΨΕΛΙΖΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΕΛΕΧΗ …… ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΚΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ , ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ , ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙ , ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.»

Αυτά αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο στρατηγός ε.α. Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, πρώην αρχηγός ΓΕΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μαλιστα, στρατηγιε ‘μ, δεχόμαστε εισβολή και υβριδικο πόλεμο… Και εσεις οι γαλονάδες τι κάνετε τόσα χρόνια; Φοβόσαστε μην σας πουν “φασίστες” και σας φυλακίσουν? Τι μάθατε στρατηγιε ‘μ, στις σχολες πολεμου που πηγαίνετε; Μόνο να σας κολανε παράσημα και να χτυπατε προσοχή μπροστά στα πολιτικά σκουπίδια; Κανένας απο εσας δεν διάβασε το Σύνταγμα τής Ελλάδας για να δει πως εχει παραβιαστεί ασύστολα η Δημοκρατία? Πού το είδατε εσεις πως βγαίνουν οι πολιτικάντηδες βάση δημοκρατικής διαδικασίας; Μαθηματικά δεν ξέρετε; Μόνο αν είναι να αγοράσετε τα σαπάκια των γερμανων ξέρετε να κάνετε προσθαφαιρέσεις?
    Οι Εισαγγελεις δεν μπορουν να επέμβουν γιατί δεν είναι αρμοδιοτητά τους.
    Εμ, ποιανού δαίμονα είναι αρμοδιότητα να επέμβει και να τους μπουζουριάσει ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, στην φυλακη? – τού..λαου????
    Και εσας γιατί σας χρυσοπληρώνει τότε αυτός ο λαος τόσα χρόνια, αν ήταν να κάνει αυτός και την δική σας δουλεια????
    Σε μια αργανωμένη κοινωνία δεν εχουμε χωρίσει ο καθένας τις αρμοδιότητές του σύμφωνα με αυτά που είναι ικανος να προσφέρει; Ο λαος θα εργάζεται για να παράγει και με τους φόρους που θα πληρώνει θα συντηρεί τον Στρατό για να τον προστατεύει απο τους εχθρούς. Εσάς σας πληρώνουμε για να προστατεύετε τους εχθρους, μην τυχών και δεν έρθουν ασφαλείς στη χώρα και δεν είναι γευστικό το φαί που τούς σερβίρετε και μας δυσαρεστηθούν(?)
    .
    Φοβόσαστε τι θα πει η “αξιότιμος” ευρωπαική εταίρα μας; Ούτε το καταστατικό της ευρωπαικής ένωσης δεν κάθισε ενας απο εσας να το διαβάσει, για να δει πως δεν είμαστε νόμιμο μέλος; Ιστορία δεν διαβάζετε; – μην πάτε μακρια, την πρόσφατη. Οι περισσότεροι είστε εν ενεργεία και ζωντανοί σε ολα αυτά που συνέβησαν.
    .
    Γιατί δεν εναντιωθήκατε κάθε φορά που άλλαζαν οι κυβερνήσεις και έβαζαν δικους τους στα ΥΕΘ και στα ΓΙΕΘΑ; Τι δουλειά εχει να ειναι πολιτικάντης ο υπουργός Άμυνας? Ποιός θα ελέγχει τους πολιτικους αν κάθε τετραετία βάζουν δικους τους στην Άμυνα της χωρας και στο Δικαστικό Σώμα;; Στοιχειώδη λογική!!!!!!! Το αναγράφει ξεκάθαρα το Σύνταγμα τής Χώρας ποιός φορεας είναι ο αρμόδιος όταν οι πολιτικοί δεν τηρούν το Δημοκρατικό Σύνταγμα! Ούτε ο προεδράκος της δημοκρατίας δεν είναι ανώτερος απο εσας! Ούτε αυτό δεν έχετε διαβασει μία φορα? Τι διαβάζατε θέλω να ξέρω? – τσόντες?
    .
    Φοβηθήκατε μην σας κλείσουν στη φυλακή ή σας σκοτώσουν; Υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για εναν άντρα να πεθάνει για την Πατρίδα του?
    .
    Η Ιστορία ήδη, σας εχει κρίνει όλους σας! Ονομαστικά τον καθέναν σας! Τέρμα αυτά που ξέρατε με τις συνωνυμίες και τα μπεδεύτηκε το ονομα.
    .
    ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
    .
    ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.
    .
    ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΑΝ ΑΦΗΝΕΙ ΑΦΥΛΑΚΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ.
    .
    ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ. ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ.
    .
    Έχω κάτι φούστες που δεν τις φοράω πια, ελάτε να σας τις δώσω – το νουμερό σας είναι!
    .
    Υ.Σ Η αγάπη που εχει κανεις για την πατρίδα του, προέρχεται απ’ την αγάπη που ένοιωσε για την μητέρα του στην παιδική του ηλικία. ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ
    .
    Δεν θα ντροπιάσω τα ιερά οπλα και θα αμυνθώ για τα ιερά και τα όσια και μόνος μου αν χρειαστεί ή και μαζί με άλλους , και την Πατρίδα μου δεν θα παραδώσω μικρότερη αλλά μεγαλύτερη και ισχυρότερη απ’ οση την παρέλαβα – ΟΡΚΟΣ ΕΦΗΒΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
    Εσεις την παραδώσατε αμαχυτί στους βάρβαρους. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
    Η Θεία Δίκη θα είναι καταπέλτης στην ετυμηγορία της για τούς δειλούς προδότες τής Χώρας! Ψηφίστε οσα “νομοσχέδια” θέλετε ακόμη. Οι ανθρώπινοι νόμοι σας είναι τελείως ανίσχυροι μπροστά στους Αιώνιους, Άφθαρτους και Παντοδύναμους Νόμους Τού Σύμπαντος!

  2. Πας Σύνταγμα και βλέπεις λαθρο γκόμενους να χαλβαδιαζουν ότι κρατικό φαίνεται.. Μια αηδία..

  3. Συμφωνώ απόλυτα με τον Στρατηγό και τον συγχαίρω.Το Ελληνικό Σύνταγμα έχει καταπατηθεί πολλάκις.Ολο το δικαστικό σώμα,ολη η στρατιωτική ηγεσία,ολοι οι νομικοί ,όλες οι προσωπικότητες,Μαζης,Μακριάς,Κωνσταντοπούλου,Καπερναρος,Δρουγος,εμεις όλοι και άλλοι πολλοί,δεν μπορούμε να οργανωθούμε και να αντιτάξουμε μια δημοκρατικη αντίσταση προς διαφύλαξη τού Συντάγματος;Τι κανουν οι Έλληνες που έχουν ορκιστεί στην διαφύλαξη τού Συντάγματος;Εάν δεν υπάρχουν τέτοιοι,και δυστυχώς αυτό το συμπέρασμα βγαζω, τότε ας διαβάσουμε τα απομνημονεύματα τού αειμνήστου Στρατηγού Μακρυγιάννη,και να τον ακούσουμε.

  4. ΟΛΟ ΚΛΑΨΑ ΕΚΕΙ ΟΙ “ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ” ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΤΗΣ “ΚΑΡΙΕΡΑΣ” ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ…ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ ΜΕ “ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ”

Comments are closed.