ΒΟΜΒΑ στη Νέα Δημοκρατία με την κόρη του Τατούλη! Χαμός!

Κοινοποίηση:
tatouli_

Σύμφωνα με πληροφορίες, δυσαρεστημένη εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα η Εύη Τατούλη.

Και αυτό γιατί  φαίνεται ότι πληροφορήθηκε το οριστικό της «κόψιμο» από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τους καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο της γαλάζιας παράταξης θεωρείται δεδομένο εδώ και καιρό ότι η κόρη του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, δε θα ήταν υποψήφια και μάλιστα σε μια περίοδο που ο πατέρας της «χτυπάει» καθημερινά τόσο το κόμμα της ΝΔ όσο και τον υποψήφιο του στην Πελοπόννησο, Παναγιώτη Νίκα. Η στρατηγική των «καθαρών» υποψηφιοτήτων και χωρίς «σκιές» είναι επιλογή του ίδιου του προέδρου της ΝΔ και έτσι θα πορευτούν από την Πειραιώς μέχρι και τις εκλογές, όπως σχολιάζουν οι επιτελείς του κόμματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αλλαξοκωλιές γίνονται μεταξύ τους και σε μας δείχνουν ότι μισούνται. Πρέπει να παίξουν στην Επίδαυρο, τέτοιο ταλέντο και να πηγαίνει χαμένο?

  2. Αρκετα φαγατε και τρωτε ΤΑΤΟΥΛΟΦΑΓΑΝΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΜΦΑΓΑ ας φαει και κανενας αλλος ειστε τοσο αχρηστοι που ακομα τα σκουπηδια στιν Μανη δεν εχεται βρει λυση που να τα βαζεται αχρηστα τομαρια με αποτελεσμα να μας τρωνε τα ποντικια………………….

    1. Το Παστοκ ειναι δω ενωμενο δυνατο συντροφε,θα φαμε θα φαμε αν με ψηφισετε.

Comments are closed.