“ΒΟΜΒΑ” από τον καθηγητή Kωνσταντίνο Αρβανίτη: «Αν έχουμε ακόμη “πανδημία” αυτή είναι των εμβολιασμένων»(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
εμβολιο

«Αν έχουμε ακόμη “πανδημία”, αυτή είναι των εμβολιασμένων» σχολίασε ο Διδάκτωρ Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Κωνσταντίνος Αρβανίτης τα πρόσφατα στοιχεία του ΕΟΔΥ που δείχνουν πως το ποσοστό των εμβολιασμένων (σημ: το κράτος θεωρεί εμβολιασμένους τους τριπλοεμβολιασμένους) που βρίσκονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ ξεπέρασε το 62%!
Μάλιστα όπως αναφέρει «Η δήθεν αύξηση των “κρουσμάτων” που ακούμε τις τελευταίες μέρες, είναι μία σκέτη ΑΠΑΤΗ»

«Υπάρχει διαρκής ΜΕΙΩΣΗ των διασωληνωμένων, που προχτές 1η Ιουλίου έφτασαν για πρώτη φορά να είναι συνολικά κάτω και από 100 σε όλη την Ελλάδα!

Από αυτούς οι 59 είναι τριπλο-εμβολιασμένοι.Οι υπόλοιποι 36 είναι κυρίως διπλο-εμβολιασμένοι που “έληξαν”, λίγοι μονο-εμβολιασμένοι και κάποιος ασήμαντος αριθμός αληθινά ανεμβολίαστων, τόσο μικρός που η κυβέρνηση… “ντρέπεται” να μας πει πόσοι είναι!»

Μάλιστα λέει χαρακτηριστικά:
«Ο ΕΟΔΥ με εντολή της κυβέρνησης τους ανακατεύει όλους αυτούς μαζί, για να μην φανεί ότι οι αληθινά ανεμβολίαστοι στις ΜΕΘ είναι “είδος υπό εξαφάνιση”.
Με το ντουφέκι ψάχνει κανείς αληθινά ανεμβολίαστο στις ΜΕΘ.»

Δηλαδή με το κόλπο του τριπλοεμβολιασμένου έχουν καταφέρει να αποκρύψουν πόσοι πραγματικά είναι η αληθινά ανεμβολίαστοι στις ΜΕΘ. Γιατί για το κράτος ανεμβολίαστοι είναι και όσοι έχουν κάνει δύο δόσεις ή μόνο μία δόση.

Όμως κυβέρνηση και «ειδικοί» καθημερινά προωθούν το αφήγημα ότι αυξάνονται τα κρούσματα στην Ελλάδα γιατί ετοιμάζουν νέους περιορισμούς τον Σεπτέμβριο και θέλουν να προωθήσουν την 4η δόση εμβολιασμού.

«Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΦΗΓΗΜΑΤΟΣ ***
Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ!
ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ
Ολοκληρώθηκε το πρώτο 6μηνο του 2022.
Την 1η Ιανουαρίου, ανάμεσα στους διασωληνωμένους, οι ΠΛΗΡΩΣ εμβολιασμένοι (κυρίως τριπλο-εμβολιασμένοι) αποτελούσαν το 14% περίπου.
Σταδιακά αύξανε συνεχώς!
– Στη λήξη του πρώτου 3μηνου ξεπέρασε το 42% !
– Στη λήξη του πρώτου 6μήνου ξεπέρασαν το 62% (!!)
Η ίδια η πραγματικότητα, παρόλες τις προσπάθειες παραχάραξης, απόκρυψης και διαστρέβλωσης της αλήθειας από το επίσημο ελληνικό κράτος,σάρωσε το αφήγημα της δήθεν προστασίας των εμβολιασμένων από βαριά νόσηση!
Αφού οι τριπλο-εμβλιασμένοι είναι πολύ λιγότεροι από 62% στο γενικό πληθυσμό, ποιά η “προστασία” που απολαμβάνουν;
Αλλά και το υπόλοιπο 38% των διασωληνωμένων αποτελείται από διπλο-εμβολιασμένους που “έληξαν”, μονο-εμβολιασμένους και ΪΣΩΣ κάτι ελάχιστους αληθινά ανεμβολίαστους.
Ο ΕΟΔΥ με εντολή της κυβέρνησης τους ανακατεύει όλους αυτούς μαζί, για να μην φανεί ότι οι αληθινά ανεμβολίαστοι στις ΜΕΘ είναι “είδος υπό εξαφάνιση”.
Με το ντουφέκι ψάχνει κανείς αληθινά ανεμβολίαστο στις ΜΕΘ.
Εχει γίνει πια εξόφθαλμα φανερό αυτό που λέγαμε εδώ και πολύ καιρό. Οτι οι αληθινά ανεμβολίαστοι τα καταφέρνουν πολύ καλύτερα από τους εμβολιασμένους, τόσο απέναντι στα σημερινά στελέχη του SARS-Cov-2, όσο και έναντι στις άλλες αναπνευστικές ιώσεις, που εσφαλμένα χαρακτηρίζονται σαν Covid, επειδή απλά θετικοποιούν το πλήρως αναξιόπιστο PCR test.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Η δήθεν αύξηση των “κρουσμάτων” που ακούμε τις τελευταίες μέρες, είναι μία σκέτη ΑΠΑΤΗ.
Αποδεικνύεται αυτό από τον πίνακα που παραθέτω, που δείχνει την διαρκή ΜΕΙΩΣΗ των διασωληνωμένων, που προχτές 1η Ιουλίου έφτασαν για πρώτη φορά να είναι συνολικά κάτω και από 100 σε όλη την Ελλάδα!
Από αυτούς οι 59 είναι τριπλο-εμβολιασμένοι.
Οι υπόλοιποι 36 είναι κυρίως διπλο-εμβολιασμένοι που “έληξαν”, λίγοι μονο-εμβολιασμένοι και κάποιος ασήμαντος αριθμός αληθινά ανεμβολίαστων, τόσο μικρός που η κυβέρνηση… “ντρέπεται” να μας πει πόσοι είναι!

1 2 3 4

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Τα στοιχεία που παραθέτει ο Κ. Αρβανίτης είναι πολύ σοβαρά και δεν μπορεί να τα αντικρούσει κανένας, χωρίς να καταφύγει σε ψεματα και τσαρλατανισμούς. Αλλά και τότε βέβαια γελοιοποιείται. Εμείς που βομβαρδιζόμαστε ακόμη και σήμερα από τα fake news και την προπαγάνδα των ξεπουλημένων δημοσιογράφων θέλουμε να προβάλλετε περισσότερο αυτόν τονσυγκροτημένο και ηρωικό γιατρό που τα έβαλε με ένα βρώμικο και πανίσχυρο σύστημα, που όμως δεν μπόρεσε να του κάνει τίποτα γιατί στηρίζεται πάντοτε σε αποδείξεις ή ισχυρότατες ενδείξεις.

  2. έχω κάνει και τις τρεις δόσεις…εμπιστεύομαι τους γιατρούς….γιατί λέτε ότι δεν είναι ασφαλή? δεν καταλαβαίνω…

  3. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ 26.000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ 1261 ΤΡΙΠΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ…ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ

    1261 ΝΕΚΡΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΦΟΥΛ… ΣΤΟΥΣ 7.500.000 …ΑΡΑ 1 ΣΤΟΥΣ 5.550 ΨΟΦΑΕΙ
    25.000 ΝΕΚΡΟΙ ΨΕΚΕΣ… ΣΤΑ 2.500.000 ΨΕΚΕΣ (ΤΑ ΜΙΣΑ ΠΑΙΔΙΑ) …ΑΡΑ 1 ΣΤΟΥΣ 100 ΨΟΦΑΕΙ

    ΑΡΑ ΣΤΟΥΣ 5.550 ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΨΟΦΑΕΙ 1 ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 5.500 ΨΕΚΕΣ ΨΟΦΑΝΕ 55

    ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΨΕΚΑΣ ΕΧΕΙ 55 ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ…ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?

    1. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΙΘΗΚΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΜΑΙΜΟΥ

  4. ο γιατρος ομως γιατι μιλαει για διπλοεμβολιασμενους που εληξαν αρα δεν ειναι υπο την επειρια του εμβολιου οποτε θα επρεπε να ειναι καλα. οτι να ναι

    1. θεωρει οτι οι βλαπτικες συνεπειες του εμβολιου διαρκουν για παντα. Μεχρι να τα τιναξεις

  5. Ρε παλιοψέκες, οι ανεμβολίαστοι είναι αποκλεσιτικά υπεύθυνοι για την πανδημία και το ότι μας έκαναν τόσα lockdown.
    Είμαι 3πλά εμβολιασμένος και πέρασα κορονοϊό κάνοντας δέκατα πυρετό για 1 μέρα μόνο.
    Τα ίδια πέρασαν και όσοι 3πλοεμβολιασμένοι γνωρίζω.
    Αντιθέτως, όλοι οι ανεμβολίαστοι ψέκες είχαν σοβαρό θέμα και κάποιοι δεν είναι πια μαζί μας.
    Ξυπνήστε ρε!!!

    1. Δε με λες, ανεγκεφαλε; Τουλαχιστον πληρωνεσαι καλα, για τις μ@λακιες που τσαμπουνας;Υ.γ. Αντε με το καλο και για την 4η, 5η, 6η, 7η, κ.ο.κ για να γινει πιοτερο χλαπατσα, το ακατοικητο σου!

    2. @ εσυ φιλε να κανεις οποσδηποτε και την 4η και την 5η ….
      Που θα παει καποια στιγμη θα δεις τα ραδικια αναποδα

    3. Εγώ δέν έχω κάνει ούτε τήν 1η δόση καί τόν Μάιο πέρασα κορωνοϊό μέ κάτι δέκατα γιά μιά εβδομάδα, 4 μέρες πόνο στόν λαιμό όταν κατάπινα καί γιά μιά ημέρα δέν είχα γεύση. ΓΚΕΓΚΕ;;;;; ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΔΗΣ ΠΟΣΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΑΣΣΕΤΑ!!!

    4. Γιαννη-Ψεκα να σου πω οτι ανεμβολιαστος εγω το περασα πριν 6 μηνες με μια μερα δεκατα και 3 μερες που εχασα την οσφρηση το ιδιο και η μανα μου 75 ετων με χρονιο ασθμα. Αντιθετα 3πλοεμβολιασμενοι που ξερω απο τη δουλεια που κολλησαν πολυ πριν απο μενα ακομα ψαχνουν τη γευση τους.
      Στα πιο προσφατα τωρα με τις νεες μεταλλαξεις που εχετε δημιουργησει ολα τα ψεκομπολιασμενα ξερω οτι πολλα ατομα γνωστοι και μη εχουν κανει 40ρια για μερες και guess what? Το κοινο σημειο ειναι οτι ηταν ολοι τριπλοψεκασμενοι. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

    5. Εισαι παντα τοσο βλακας η παιρνεις και ρεπο ρε πανιβλακα μπολισμενε ??? το 63% στις ΜΕΘ ειναι μπολιασμενοι ρε φυτο δεν διαβαζεις ????? ποσο μπετοβλακας πρεπει να εισαι !!!

    6. Εύχομαι ολόψυχα ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στην μ@λ@κυνση του εγκεφάλου σου….

    7. Ξύπνα πειραματόζωο της Πφίζερ,η ξαφνικίτιδα θερίζει και είναι από τα αποτυχημένα μπόλια.Και είμαστε ακόμα στην αρχή.Περίμενε 2-3 χρόνια,αν ζεις και θα δεις

    8. Κοψε τα ληγμενα ρε μαλ@κα

  6. Τό γερμανικό κανάλι ειδήσεων MDR
    Ο αριθμός των τριπλά εμβολιασμένων στίς εντατικές αυξάνεται ραγδαία.
    Αρρώστησαν πολλά άτομα μέ τριπλό εμβολιασμο.
    Τό κανάλι ειδήσεων τής Βορείου Βεστφαλίας WDR
    Τριπλά εμβολιασμένοι καί παρόλα αυτά μολύνθηκαν από τήν όμικρον.Από τά 4.202 κρούσματα μέ όμικρον ήταν 4.020 τριπλά εμβολιασμένοι,δηλαδή 95,58%.
    Εφημερίδα Merkur
    Από οκτώ ασθενείς μέ Covid 19 πού βρίσκονται στήν εντατική τής κλινικής
    Ebersberg 6 ασθενείς μέ τριπλό εμβολιασμό χρειάζονται τεχνητή αναπνοή.
    Οί ασθενείς πού βρίσκονται στήν εντατική μέ κορωνοιό ειίνα περισσότεροι από τούς ανεμβολίαστούς.
    Ο διευθυντής τής εντατικής τής κλινικής Ebersberg Peter Lemberger τό εξηγεί.Η προστασία τού εμβολίου μειώνεται στά 20% μετά από μισό χρόνο.Αυτό τό αποτέλεσμα μάς εξέπληξε.Επίσης οί κατασκευαστές τών εμβολίων δέν τό γνώριζαν.
    Γιάννης Λακων

  7. Πλεύρη, και ο μπουρλά είπε για κάποιες παρενέργειες. Μίλησες μαζί του;

  8. Ψεκια τρεχατε για την 4η το σεπτεμβρη αλλα με το μαλακο μη ποδοπατηθείτε κιολας…
    Εχει αρκετα για όλους σας βλήματα….

Comments are closed.