ΒΟΜΒΑ ΤΙΝΑΞΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ». –20 /2: Επίσκεψη Μπλίνκεν στην Αθήνα. Οι εντολές του «γερακιού» σε Μητσοτάκη- Τσίπρα. — 28/2, 23:21: Το «στουπί» και ο μισθοφόρος σταθμάρχης του παρακράτους –Αμερικανοσιωνιστές σύμβουλοι του Μαξίμου, μεγαλοεργολάβοι και μοίρασμα δισεκατομμυρίων

Κοινοποίηση:
exofyllo4-3

im_teaser_04-03-2023

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

  Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo3-3

Στο ΦΥΛΛΟ τoυ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 4 και 5-3-2023, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

alitheia-aima-banner

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

opisthofyllo4-3

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-journalist

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. Αν γίνει κι άλλο κακό δεν σε σώζει τίποτα καριόλη!

  2. Δεν θα μας πάρεις στο λαιμό σου ρε πούστη, επειδή εσύ έχεις κάνει συμβόλαιο με τον Σατανά.

  3. Θα σας χύνει στη μάπα για πολλές 4ετίες ακόμα, κομμούνια του κερατά…

  4. Ω ΡΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ…ΓΤ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ??ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ…ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ DNA ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΤΑ ΡΑΠΙΝΤ ΚΑΙ PCR ΤΕSTS!ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΨΕΥΤΟΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ,ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΧΥΣΣΑ ΠΟΥΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΨΕΥΤΟΝΕΚΡΟΙ!

      1. ρε ζωο σας δουλευουν σα ζωα πουστε…τα παιδια ακομα ζωντανα ειναι εκτος και αν τα σκοτωσαν με αλλο τροπο αλλου ζωο…καμια σωρος δν εχει βρεθει μονο “υλικο dna” ζωο δλδ μια τριχα και μια σταγονα αιμα

        1. Φύγε από δω αληταμπουρα σιχαμενε ψέκα Εσύ με 1300 βαθμούς πως θα κατέληγες πουστρ@;

  5. Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι.
    Το αίμα των παιδιών να πέσει σε εσάς και τις οικογένειες σας

  6. Ποτέ ξανά Μητσοτάκης .
    Kατέστρεψε την Ελλάδα .

  7. Θυμήθηκα κύριε Χίο που πριν χρόνια είχα πάει σε ένα υποκατάστημα της Εθνικής, που τώρα έχει κλείσει, στη λεωφόρο Αγιου Δημητρίου, και όπως περίμενα στην ουρά -είχε αρκετό κόσμο- έλαβε χώρα ένα παράξενο γεγονός. Ένας υπάλληλος της Εθνικής(κάτι με χρυσό είχε το επίθετό του) είχε αναλάβει να διευθετήσει το δάνειο από τον ΈΣΠΑ για μια γυναίκα. Είχε στείλει το φάκελό της -μάλλον στα κεντρικά γραφεία, ίσως για να πάρει έγκριση το δάνειο- και με κούριερ του έστειλαν πίσω λάθος φάκελο. Ατάραχος, τέρας ψυχραιμίας, ούτε φώναξε, ούτε έβρισε, πήρε δυο τηλέφωνα και διευθέτησε το θέμα. Κατάλαβα ότι επίτηδες το έκαναν, είναι τρομερός στη δουλειά του και τον πολεμούν εκ των έσω. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν και ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους και δεν τους αφήνουν. Αυτοί οι προδότες πώς απομονώνονται, πώς να ξέρεις ποιος είναι τι; Όλος ο κόσμος που πέρασε από το γραφείο του όση ώρα ήμουν στην ουρά μόνο που δεν του φίλησε τα χέρια από ευγνωμοσύνη. Θεωρεί μέρος της δουλειάς του και την υπονόμευση από τους συναδέλφους του. Στο γραφείο του το ταμπελάκι έγραφε εντεταλμένος. Αυτός θα έπρεπε να είναι στην τράπεζα της Ελλάδος.

  8. ΗΜΟΥΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΡΗΞΗ …….ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ !!! ΘΑ ΜΑΘΠΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

  9. Ότι και να έγινε, όπως και να έγινε, το νερό της λησμονιας που πίνουν οι Έλληνες είναι εξαιρετικής ποιότητας και δράσης. Αφού με 150 νεκρούς στο Μάτι ο Αλέξης πήρε 32% με 100 εγώ λέω πόσο θα πάρει ο Κούλης; Κάντε την πράξη. Εδώ είναι Ελλάδα. Μιλάμε οι πολίτες έχουν γίνει χειρότεροι απ’τους πολιτικούς. Είναι και πολύ μαζοχιστες.

  10. Οτι ναναι η εμεις οι βλαχοι οπως λαχει αυτα γραφετε εδω

  11. ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΚΑΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΣΤΗΝ ΨΩΛΗ. ΤΙ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑ Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ

  12. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ , ΟΤΙ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ , ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ 666 ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥ ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΜΑ ΝΑ ΜΗ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΗ ΣΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΟΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ , ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ , ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΣΤΑΘΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ. ΑΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ ΘΑ ΕΠΡΑΤΕ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ. ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑΝΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΤΟ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ME ΤΙΣ ΡΑΓΙΕΣ ΚΑΘΟΔΟΥ. ΑΡΑ (SABOTAGE).
    ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
    04/03/2023

    1. ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙΙΙΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ!!!!

      1. Αϊ κάθησε εκεί στο Switzerland,πληνε κανένα πιάτο και άσε μας με τις μαλακίες σου

  13. Τέμπη: Παραιτήθηκε από την Επιτροπή ο Αθανάσιος Ζηλιασκόπουλος
    «Μετά την τοποθέτησή μου ως μέλους της επιτροπής διερεύνησης των αιτιών του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, υπό την ιδιότητα μου ως καθηγητή μεταφορών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ακολούθησε σειρά δηλώσεων και δημοσιευμάτων εκ μέρους πολιτικών προσώπων που με αφορούσαν, σχετικά με την παρελθούσα θητεία μου ως προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ.
    Λόγω της ιδιαίτερης βαρύτητας της Επιτροπής, για το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, δεν θα ήθελα η ιδιότητα μου εκείνη να χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι για να πληγεί η ακεραιότητα και η αμεροληψία των εργασιών και του πορίσματος της Επιτροπής.

    Για τον λόγο αυτό, δεν θα αναλάβω τα καθήκοντα μου στην Επιτροπή και παραμένω στη διάθεση της πολιτείας, στο μέτρο που μπορώ να φανώ χρήσιμος λόγω της ειδικότητάς μου».

    Στη θέση του κυρίου Ζηλιασκόπουλου στην Ειδική Επιτροπή για τη διερεύνηση των αιτιών του δυστυχήματος στα Τέμπη τοποθετείται ο κ. Χρήστος Πυργίδης, καθηγητής σιδηροδρομικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

  14. Όλα ηλεκτρονικά με κοροιδοιό, εκατομμύρια ηλεκτρονικά ραντεβού για το μπόλι της μίζας, όλα ηλεκτρονικά με πλειστηριασμούς για τα funds και τριτοκοσμικά συστήματα στα τρένα. Για να μην έχετε αμφιβολίες τι προδότες κυβερνάνε!

  15. Η κούλα το σχεδίασε σα σατανιστικη τελετή αλλά ο ξενοδόχος θα αποφασίσει

  16. η εβραϊκή ZIMonitor oμως θα πάρει χοντρή αποζημίωση….. βγήκε από το χρονοδιάγραμμα, ενώ οι ψυχές Ελλήνων;;;;
    κάτι σαν αποζημίωση μάνας αλιεκθη 800.000€ κ.μανας φυσσα λέγεται 500.000.
    τι μετέφερε η ZIMonitor; με το προηγμένο λογισμικό μεταφοράς ευαισθητων φορτίων;;;;;
    Κ. πολύ την διαφημισαν

  17. Μια γαλάζια ακρίδα που λέγεται σαμαράς ξεσαμάρωσε την εγκληματική οργάνωση ΝΔ, στην οποία ανήκει! Τις Θεός μέγας, ως ο Θεός ημών;

  18. ΤοΟΠΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΗΘΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

  19. Βλέπω τη σελφι φωτογραφία του σταθμάρχη από την “αποφοίτηση”, όλοι πίσω τους γνωστά βύσματα, ψάξτε το

Comments are closed.