ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ! Μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ αρνείται να ανοίξει τις Κυριακές – Πώς την προειδοποίησε ο υφυπουργός Ανάπτυξης (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
papathanasis

Την παρέμβαση του υφυπουργού Ανάπτυξης Νίκου Παπαθανάση προκάλεσε εκπρόσωπος σούπερ μάρκετ που ανέφερε σε ζωντανή σύνδεση με την ΕΡΤ πως την Κυριακή το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό, παρά την αλλαγή του ωραρίου λειτουργίας στο πλαίσιο των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ο κ. Παπαθανάσης παρενέβη τηλεφωνικά και τόνισε πως τα σούπερ μάρκετ υπηρετούν το κοινωνικό σύνολο, δεν μπορεί να αποφασίσει όποιος θέλει να θα είναι ανοιχτός ή όχι. Προανήγγειλε δε πως σε αντίθετή περίπτωση θα παρέμβει το υπουργείο Ανάπτυξης και δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο κυρώσεων.

Υπενθυμίζεται πως έχει ανακοινωθεί νέο ωράριο λειτουργίας για τα σούπερ μάρκετ, 7-10 τις καθημερινές, σε ισχύ από σήμερα, και ωράριο 9-5 τις τέσσερις επόμενες Κυριακές.

«Δεν θα ανοίξουμε αυτή την Κυριακή και θα αξιολογήσουμε τη Δευτέρα το τι θα κάνουμε τις επόμενες δύο Κυριακές. Ούτως ή άλλως η τέταρτη Κυριακή είναι η Κυριακή των Βαΐων και το κατάστημα θα άνοιγε» ανταπάντησε ο εκπρόσωπος της εταιρείας. «Είναι επίσημη θέση της εταιρείας, σίγουρα αξιολογούνται τα πράγματα κυρίως λόγω της κούρασης που τράβηξε το προσωπικό, είναι απόφαση μόνο για αυτή την Κυριακή» πρόσθεσε.

«Τα σούπερ μάρκετ πρέπει να είναι ανοιχτά, δεν είναι απόφαση της διοίκησης του συγκεκριμένου σούπερ μάρκετ αν θα ανοίξει όχι, είναι απόφαση της πολιτείας» απάντησε κατηγορηματικά ο υφυπουργός. «Είναι θέμα δημόσιας υγείας και όλοι πρέπει να συμπεριφερθούν αναλόγως».

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, μετά την παρέμβαση του υφυπουργού στην εκπομπή, ο εκπρόσωπος του σούπερ μάρκετ επικοινώνησε με τη διοίκηση της εταιρείας και στη συνέχεια δεν υπήρξε αλλαγή στάσης αλλά επανέλαβε την εταιρική απόφαση το κατάστημα να μείνει την Κυριακή αυτή κλειστό.

«Υπάρχουν ήρωες στην κοινωνία μας, γιατροί, νοσηλευτές εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ, εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς» είχε πει νωρίτερα ο κ. Παπαθανάσης. «Επειδή η κίνηση αυξήθηκε πολύ, προτείναμε να γίνουν προσλήψεις στα σούπερ μάρκετ. Η επιχείρηση πρέπει να προσλάβει κόσμο για να καλυφθούν τα μεγαλύτερα παράθυρα στην λειτουργία της, υπάρχει μεγάλη ανεργία και υπάρχει κόσμος που πρέπει να δουλέψει. Τα σούπερ μάρκετ έχουν επιδείξει κοινωνική ευαισθησία κι εμείς ξέρουμε πως τα περισσότερα έχουν αρχίσει τις προσλήψεις για να καλυφθεί το επιπλέον ωράριο. Δεν θέλουμε να εξαντλήσουν τους εργαζόμενούς τους, θέλουμε να προσλάβουν κι άλλους».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

48 Σχόλια

  1. Μεγάλος τρόμπας ο υφυπουργός…. Να πάει να τα δουλέψει αυτός τις Κυριακές…. Άκου επιτελούν κοινωνικό έργο…. Λες και τα δίνουν τσάμπα…. Αν δεν έχεις λεφτά πας από πείνα…. Ποιος Κορωνοιος και μαντολες

  2. Πραγματικα δεν καταλαβαινω την αποφαση του Γεωργιαδη. Διαβαζα σημερα Σαββατο εφημερίδες απο την Ιταλια (online). Η εκει κυβερνηση θα ανακοινωσει το αργοτερο μεχρι τη Τριτη το κλεισιμο των σουπερμαρκετς την Κυριακη και θα μειώσει δραστικα το ωραριο τις καθημερινες γιατι υπαρχει μεγαλη μεταδοση του ιου σε αυτους τους χωρους. Και εδω ο Γεωργιαδης αυξανει μερες και ωρες. 100% αντιθετα απο ότι κανουν οι Ιταλοι που θελουν να μειωσουν κρουσματα και θανατους.

  3. Καλά τα λένε όλοι αυτοί που είναι μέσα στο σπιτι τους και έχουν κάνει τα σούπερ μάρκετ ψυχοθεραπεία κάθε τρείς και λίγο… αντί να προστατέψουν τούς υπαλλήλους μειώνοντας το ωράριο και εργαζοντας μόνο με παραγγελίες και ντελίβερι τους φορτώνουν και τις Κυριακές! Ελεος κομματόσκυλα, πουλημένοι!!

  4. Ο/Η Ετυχε νυτω και εγώ φέτος το καλοκαίρι, έχοντας ένα ατύχημα, σπαζοντας το πόδι μου και λέει:

    Έχουν δίκιο ολοι οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ, δεν είναι άνθρωποι αυτοί;;;;; Δεν φτάνει που κινδηνευει η υγεία τους σε καθημερινή βάση, έχουν τώρα και τις Κυριακές ανοιχτά,.Αισχος, έχουν και αυτοί οικογένειες και πρέπει να προφυλαχτούν και αυτοί από τον ιό. Είναι απαράδεκτοι οι υπουργοί..

    1. νυχτα θα φυγουν γλυτωσουν απο την ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ μπας και ξυπνησουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ.μακελειο [οχι η εφημεριδα] τους περιμενει συντομα, τωρα εχουν ετοιμο το 4 μνημονιο ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ .η ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ ΜΙΣΤΕΡ.δουλους σκλαβους,, μας ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ χανουμακια μας θελουνε ΕΧΟΥΝΕ ΕΡΘΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
      ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ [ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΝΕ ΤΣΙΠΡΑΣ,ΠΑΠΑΝΔΡΙΚΟΣ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ] και περιμενουν ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ.

  5. ΤΟ ΘΈΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΟΎΠΕΡ ΈΧΕΙ ΠΆΕΙ ΛΆΘΟΣ ΈΠΡΕΠΕ Ό ΠΕΛΆΤΗΣ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΆ ΤΟΥ ΑΠΌ ΤΟ ΤΗΛ ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΕΊΝΑΙ ΈΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΈΡΝΟΥΝ ΤΗΛ ΝΑ ΠΆΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΆΡΕΙ ΚΑΝΈΝΑΣ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΣΟΎΠΕΡ ΜΌΝΟ Η ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΙΛΙΒΕΡΗ ΜΌΝΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΈΝΟΥΣ ΤΑ ΜΈΤΡΑ ΜΈΣΑ ΕΊΝΑΙ 0 ΓΕΙΑ ΕΜΑΣ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΣΟΎΠΕΡ ΚΑΙ ΘΈΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΈΣ ΕΕΕ ΝΑ ΈΡΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΈΨΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΎΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΝΟΙΆΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΆΤΕΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΊΖΟΥΝ ΓΕΙΑ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ ΚΑΚΟ ΌΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΉΝ ΤΗ ΧΏΡΑ ΕΜΕΊΣ ΤΑ ΤΡΑΒΆΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΊΣ ΔΕΚΆΡΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΕΕΕ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΤΟ ΒΆΖΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΆ ΤΟ ΚΡΆΤΟΣ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΆΛΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΈΣΑ ΣΤΑ 800 ΕΥΡΏ ΓΙΑΤΊ ΑΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΏΣΕΙ ΟΚ ΈΚΛΕΙΣΕ Ή ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥ ΑΛΛΆ ΘΑ ΚΆΤΣΕΙ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ ΕΝΏ ΕΜΕΊΣ ΣΤΑ ΣΟΎΠΕΡ ΘΑ ΔΟΥΛΕΎΟΥΜΕ ΤΡΈΛΑ ΘΑ ΠΈΣΟΥΜΕ ΌΛΟΙ ΚΆΤΩ ΑΠΌ ΥΠΕΡΚΌΠΩΣΗ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΎΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΉ ΜΑΣ

  6. Ρε μαλακα Παπαραθαναση είμαι υπάλληλος σούπερ μάρκετ και είμαι στο κρεβάτι από την μέση μου επειδή έχουμε πεθάνει 7 μέρες την εβδομάδα. Εμείς δεν είμαστε άνθρωποι ρε ηληθιε; τι είμαστε ζώα; ερχόμαστε όλοι μέρα σε επαφή με κολογερους, καρκινοπαθεις, γύφτους και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους. Μας συμπεριφερεστε σαν ζώα. Εμείς δεν έχουμε οικογένειες, παιδιά, γονείς; για εμάς δεν ισχύει το μένουμε σπίτι. Δεν μπορεί ο κάθε μαλακας Ελληναρας να ψωνίσει 6 μέρες 12 ώρες την ημέρα; θα τελειώσουν οι σερβιέτες;ρε Αι στο διάολο μαλακες

      1. Για αυτό λέγεσαι μαλακιδης. Το γράφω γιατί οι καρκινοπαθεις και οι ηλικιωμένοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες εξυπνάκια. Όχι γιατί θα κολλήσουν εμάς τους υπαλλήλους που έχουμε τραβήξει τα πάνδεινα. Στους 100 πελάτες οι 90 είναι ηλικιωμένοι. Αν δεν καταλαβαίνουν οι ίδιοι ότι κινδυνεύουν οι υπόλοιποι τι φταίμε;Οσο για τους πρώτους μόνο ένας υποαναπτυκτος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι θα εθιγα ποτέ αυτούς τους ανθρώπους. Άιντε βλακα….. Τα υπόλοιπα για τα ωράρια που δουλεύουμε στα σούπερ μάρκετ και τις συνθήκες εργασίας δεν σε είδα να γράψεις κάτι. Μόνο την παπαρια σου βγήκες να πεις. Φαντάζομαι θα είσαι και εσύ ο κλασικός σούπερ μαρκετακιας Ελληναρας που δεν μπορεί ούτε ώρα χωρίς το καλαθάκι με τις σερβιέτες και μας θεωρεί υπηρέτες του αφέντη πελάτη που πληρώνει και γαμαει αλλά όταν πάει σπίτι τις τρώει από την γυναίκα του.

    1. φιλε εχεις κι εσυ τα δίκια σου μα ετσι οπως μιλάς χάνεις το δίκιο σου !! μιλάς με μίσος !! ξεχνάς πως αυτοι που βρίζεις σου δίνουν να ζεις έχεις δουλεια !! ναι κουράζεστε είσαι εκτεθειμένος στον ιο είσαι ηρωας κι στην πρώτη γραμμη οπως τόσοι άλλοι μα μην τα χαλάς που μιλάς έτσι !!

      1. Νίκος έχεις δίκιο. Ζητώ συγγνώμη. Αλλά σαν άνθρωπο με προσέβαλε πολύ αυτό που έγραψε και μάλιστα για την συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων. Φυσικά και αυτοί που γράφω είναι μειονότητα για το σούπερ μάρκετ μιλάω. Δουλεύω 30 χρόνια σε σούπερ μάρκετ και σέβομαι όλον τον κόσμο. Φυσικά και υπάρχουν πελάτεςπου μας σέβονται και με το παραπάνω όπως φαίνεται και από την συντριπτική πλειοψηφία των σχολίων και θέλω να τους συγχαρώ για αυτό. Και πάλι ζητώ συγνώμη αν ξέφυγα και έχεις απόλυτο δίκιο.

  7. Δεν ξερω τι λες για Σκλαβενίτη στην Κύπρο αλλά η συγκεκριμένη αλυσίδα εινα Lidl

  8. Δουλευω σε σουπερ μαρκετ η κατασταση ειναι τραγικη!Πανω κατω οι μισοι υπαλληλοι εχουμε καποια συμπτωματα αλλα η κουβεντα δε παει καθολου στη 14ημερη καραντινα!Σας λεω οτι δε φοβαμαι καθολου για τον ιο εγω τα μετρα μου τα παιρνω οχι για τον εαυτο μου αλλα για τους οικειους μου!Δηλαδη δε μας εχουν δωσει ουτε μασκες ουτε γαντια οποτε αμα κολησω κολησα αλλα επειδη μενω μονος μου εχω να βρεθω με γονεις και φιλους 1 βδομαδα και,στη δουλεια παω με τα ποδια τωρα αμα κολησω καποιον στο εργασιακο περιβαλον η υπαλληλο η πελατη στα τετοια μου δε θα σκασω!Υπομονη σε ολους ολα στημενα ειναι!Καλη ψυχολογια και χωρις φοβο δε παθενετε τιποτα!μονο δυναμη

  9. ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΜΑΣΚΕΣ(ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ 2 ΩΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΆΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΝΖΟΥΡΛΙΖΜΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ) ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΥΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑΥΤΑ ,ΒΡΙΣΚΟΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ . ΟΙ ΔΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ. Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΩΝ ΠΕΡΣΩΝ , ΣΥΓΝΩΜΗ ΛΑΘΟΣ , ΤΩΝ ΛΙΓΟΥΡΗΔΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ,ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΟΙΡΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ .ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΚΑΟΜΟΙΡΟΙ,ΛΕΝΕ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ .ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ, ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΣΩΡΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ.

  10. ΝΕΟΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΒΑΖΕΙ ΔΙΕΥΡΗΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ! ΑΦΕΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΩΣΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ (ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ), ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΡΕΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΗΜΑ (ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣ(ΟΥΝ)ΕΙ (ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ) Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΥΧΩΝ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΥΧΩΝ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΣΕΥΡΕΣΗ ΑΓΑΘΩΝ, ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΓΚΑΝΤΕΜΟΥΙΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ…
    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ! ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΤΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ!
    ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ Μ@Λ@Κ@Σ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΧΕΖΕΙ! ΚΑΛΑ ΒΡΕ Μ@Λ@Κ@, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΞΕΜΕΙΝΕΣ ΑΠΟ Κ@Λ@ΧΑΡΤΟ… ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜ@Λ@ΚΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΛΗΘΕΙΣ? ΕΜΑΘΕ Ο Κ@ΛΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ? ΟΙ ΠΡΟΓΩΝΟΙ ΣΟΥ ΡΕ Μ@Λ@ΚΑ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΚΟΥΠΙΖΟΝΤΑΝ!
    Ή Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΚΑΡΑΜ@Λ@ΚΑΣ…ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΤΟΝΟΥΣ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ…ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ! ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΕΣΑΙ! Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΟΥΤΕ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ! ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! ΚΟΛΛΑΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΤΑΝ ΒΡΗΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΗΞΕΙ,ΦΤΑΡΝΙΣΤΕΙ Ή ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ! ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΠΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ!
    ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜ@Λ@ΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΡΩΝΕ, ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ, ΟΤΙ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΡΩΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΡΟΦΗ. ΕΤΣΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΟΡΜΑΡΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΣ ΜΕ ΚΟΡΟΝΑΪΟ!

  11. Εγώ δουλεύω στα ΑΒ Βασιλόπουλος, ούτε εμείς θα ανοίξουμε τις Κυριακές.

  12. μήπως δεν κατάλαβες ποιος είναι ιδιοκτήτης στην Kυπρο και ότι είναι franchise?

  13. Οι τσιπροκουληδες και ο Άδωνις είναι μια τρίχα από τα αρχιδια του Σκλαβενίτη και όπως είπε κ κάποια ψυχη όταν ακούστηκε ότι θα επιβληθούν κυρώσεις στο Σκλαβενίτη”θα μας κλασουνε τ’αρ@@@α”καταλάβατε πιστεύω ο Σκλαβενίτης είναι στη μπούκα επειδή δεν ανοίγει Κυριακή ξέρουν αυτοί οι μαλακές πόσο κόστος έχει ένα άνοιγμα την Κυριακή σε μια επιχείρηση με κοντά 25000εργαζομενους ?εξαλου κάθε Σάββατο βράδυ θα έκανε απολύμανση στα πάντα για την ασφάλεια των εργαζομένων του μπαίνουν μέσα κάθε μέρα χιλιάδες κωλογεροι χλεμπονιαριδες που κλείσανε τα Καπί και πάνε μέσα για να φάνε κ να πιούνε χωρίς να δώσουν μια παίρνουν χυμούς κ τρόφιμα μπισκότα από τα ράφια τα τρώνε μέσα και σηκώνονται και φεύγουν τα ζώα οι κωλοβλαχοι του κερατα

  14. Καλά ο πρωθυπουργός της χώρας δεν είπε όχι μετακινήσεις ειδικά την Κυριακή που δεν υπάρχει καμία εργασία ρε μας δουλεύουν;;;; Ξυπνήστε Έλληνες ξυπνήστε γιατί όταν θα ξυπνήσουμε θα είμαστε όλοι δούλοι. Πώς είναι δυνατόν από τη μία να λένε όχι μετακινήσεις και να ανοίγουν τα σούπερ μάρκετ Κυριακές;;κανονικά πρέπει να περιοριστούν οι ώρες και οι μέρες των σούπερ μάρκετ όλα τα γερόντια πάνε βόλτα κάθε μέρα στα σούπερ μάρκετ. Είναι βόμβα όλο αυτό και μην ακούτε ότι δεν μπαίνει πολύς κόσμος δεν έχει σημασία το πόσος κόσμος θα μπει μέσα και πόσους αριθμός πελατών θα είναι μέσα. Αν κάποιος έχει τον ιό και πιάσει ένα καροτσάκι και το μολύνει πόσοι άλλοι θα το πιάσουν αυτό το καροτσάκι μέχρι το βράδυ που θα κλείσει;;;;;έλεος έλεος να μην ανοίξει κανένα σούπερ μάρκετ την Κυριακή η Κυριακή είναι του Θεούμήπως και κάτσουν και μία μέρα τα γερόντια σπίτι.

  15. Δεν αντεχουμε αλλο να δουλευουμε,ει μαστε υπαλληλοι σουπερ μαρκετ,εχουμε αρρωστησει ολοι!

  16. Στο Σκλαβενίτη σκέφτηκαν το συνωστισμό κόσμου που θα προκαλέσουν το Σάββατο και τη Δευτέρα αν επιμείνουν στην απόφασή τους;;;;;
    Καλά κάνουν.Αφού οι Κυβερνήσεις παρά τις χασούρες που καταγράφουν δίνει το πράσινο φως στις Τράπεζες για δάνεια με το τσουβάλι τα οποία στο τέλος εμείς πληρώνουμε.
    Άλλα s/m τα τιμωρούμε.Ας το τιμωρήσουμε και αυτό Σαββάτο και Δευτέρα αν επιμείνει στην απόφασή του και όχι μέσω του ίντερνετ να του δίνουμε άφεση αμαρτιών.

  17. Τα σουπερ μαρκετ έπρεπε εδώ και ένα μήνα να παραδίδουν τρόφιμα μονάχα online. Εξαιτίας των Super Market θα εξαπλωθεί ο ιός.
    Όποιος κάτσει Αθήνα το επόμενο διάστημα, μαύρο φίδι που τον έφαγε. Η Αθήνα είναι ήδη ζούγκλα και θα πέσει εκ των έσω σύντομα. Σύντομα που θα φτιάξει ο καιρός, θα την κάνω ποδαράτο από δω πέρα. Η Κυβέρνηση άργησε να πάρει 2 μήνες μέτρα.

    1. Συμφωνώ με την άποψη ότι στα σούπερ μάρκετ γίνεται η μεγάλη ζημιά της διασποράς ..απ’ την αρχή έπρεπε να γίνει αυτό που λες με τις διανομές ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα. Οι δε εργαζόμενοι είναι εκτεθειμένοι τελείως οι άνθρωποι…

    2. Πριν 2 μήνες Δεν υπήρχε ο ιός στην Ελλάδα ρε.ουτε καν στην Ευρώπη. Που ζεις?Στην Κίνα?

  18. Ας μη γεννοβολούσαν ρε φίλε…
    Ελεος πια με τα μωρά.
    Τα έχετε δικαιολογία για το οτιδήποτε γίνεται πια στη Γη.

  19. Η Κυριακή είναι ημέρα του Θεού. Κλείστε τα τα ρημαδια σας που μια Κυριακή δεν σας φτανει να κατσικωθείτε χωρις κονόμα , αγύρτες φραγκοφονιάδες!

  20. Πραγματικα για ποιο λογο να ανοιξουν και Κυριακη τα σουπερμαρκετ;Γιατι δεν προλαβαινουν να γεμισουν 20 καροτσια οι Παπαδημουληδες και οι γεροι;Ειναι ανοιχτα 6 μερες την εβδομαδα απο τις 7 ως τις 10.Ο περισσοτερος κοσμος εχει ολο το 24ωρο ελευθερο πια με την κατασταση που επικρατει.Γιατι να μην εχουν μια μερα ξεκουρασης και οι εργαζομενοι των SM,που ειναι εκτεθειμενοι απευθειας στον κορονοϊο;

  21. Ποιος ο λόγος να δουλεύουν Κυριακές. Ακόμα και το νέο ωράριο 7_10 είναι περιττό. Γιατί δεν προλαβαίνουμε τάχα να κάνουμε τα ψώνια μας; ήδη το κουμάντο μας το καναμε όλοι και απι και πέρα αναπληρωνουμε. Το προηγούμενο Σάββατο πήγα πρωί πρωί 8:10 για να ξεμπερδέψω υποτίθεται αλλά μαζί με μένα και πόσοι άλλοι που μπαίναμε με κάρτα. Τα καρότσια φίσκα, ουρά στα ταμεία, μεγάλη αναμονή. Φεύγω και επειδή ξέχασα κατι γυρνάω πίσω καπάκι και τα ταμεία άδεια, με διαφορά 15 λεπτών. Οπότε η διεύρυνση ωραρίου μάλλον ειναι περιττη. Θα δουμε

  22. Τα super markets πλεον ειναι εστιες μολυνσης.σε εμας οι μισοι εχουν αρρωστισει οι αλλοι μισοι εχουν συμπτωματα και μας βαζουν με το ζορι να κανουμε υπερωριες που χλωμο να τις πληρωθουμε.

  23. Και ποιος θα πάει να δουλέψει σε σούπερ μάρκετ για ένα, δύο μήνες με κίνδυνο της ζωής;
    Είναι αλήθεια αυτό που έμαθα από εργαζόμενο σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, ότι έχουν προσληφθεί με τον Κορονόϊο έξι εργαζόμενοι και το κρύβουν;

  24. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ?

  25. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ?

  26. ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΓΙΑ 580 ΕΥΡΟ 7 ΜΕΡΕΣ ΓΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΟΓΕΡΟΙ 7 ΠΑΡΑ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ……Υ.Σ ΑΠΟΧΗ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

  27. Ρε μ@λακες εκει στην Νδ την Κυριακή καντε απολύμανσης στα μάρκετ… Ελεος….

  28. ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ Ο ΚΛΟΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

  29. Αυτό το εργακι με τις Κυριακές στα S/M πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει. Τόσο πολυάσχολοι είναι οι ελληναραδες που δεν μπορούν όλη την εβδομάδα 07:00 το πρωί έως 22:00 να πάνε να ψωνίσουν ????? Πλάκα κάνουμε τώρα ????? Καλά τους είπε ο Σκλαβενίτης . Μπράβο του !!!!!!! Οι εργαζόμενοι είναι άνθρωποι με οικογένειες και υποχρεώσεις.

  30. kαι πολυ καλα εκανε δεν φτανει που δουλευουν για πενταροδεκαρες με υπεροριες που δεν πληρωνονται χωρις αυξησεις με τεττοια κατασταση θελεται να τους φατε και τις Κυριακες ντροπη σας κοπρητες του δημοσιου πουλημαινα συνδικατα κωλοκυφηνες…………

  31. αυτους που δουλευουν σε σουπερ μαρκετ δεν τους σκεφτετε κανεις;

    1. Δυστυχως φιλε μου…
      Ο Κουλης και πιο πολυ ο “μπουμπουκος” σκεφτονται περισσοτερο τις επιχειρησεις.
      Δεν σκεφτονται οτι ο αλλος εχει οικογενεια…και δεν αντεχει επι 1 μηνα σερι 7 ωρη εργασια.

  32. Παπαθαναση κοιμασε ορθιος.
    Καμια προσληψη δεν εχει γινει ακομα και ουτε θα γινει και τις Κυριακες θα βαζουν τους εργαζομενους να δουλευουν απο 3-4 ωρες τον καθενα μιας και η νομοθεσια προβλεπει απο 5 ωρες και πανω αν εργαστεις Κυριακη,να παρεις ημερα αναπαυσης.
    Δεν γινετε ο πανικος οπως τις πρωτες μερες και δεν χρειαζετε επιπλεον ωρες ουτε Κυριακες ανοιχτα.
    Σημερα βαραγαν μυγες,θαρρεις πως εχει ο κοσμος το μισθο τον δικο σου βρεξει-χιονισει,να πηγαινει καθε μερα σουπερ μαρκετ και να γεμιζει καροτσια;
    Η πλειοψηφια του κοσμου σταματησε να εργαζεται και αγνωστο αν θα ξαναεχει δουλεια.

  33. Τι λε ρε Παπαθαναση…
    Ρωτας τους εργαζομενους ρε μ@@@κα, με κομμενα και τα ρεπο αν αντεχουν 7ημερη εργασια;
    Πολλοι εξ’αυτων ειναι οικογενειαρχες με μωρα…που δεν εχουν που να τ’αφησουν.

Comments are closed.