ΒΟΜΒΑ! ΚΡΑΧ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ – ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΡΙΣΗΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ERDOGANIS_KRAX

Κόσμος στους δρόμους του ζητά να παραιτηθεί!!! Ξεσηκώθηκε η αντιπολίτευση, ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!

Ραγδαίες εξελίξεις στην Τουρκία με ανταποκριτές να κάνουν λόγο για κραχ που κρύβει ο Ερντογάν αι που τις επόμενες μέρες θα κάνει αισθητή την εμφάνισή του στην τσέπη του τούρκου  καταναλωτή!

Το δολάριο άρχισε να ξεπερνά μέσα σε λίγες μόνο ώρες τις 12 TL, φτάνοντας το μεσημέρι της Τρίτης το απίστευτο 13,16 TL, σημειώνοντας άνοδο 15,44% μόνο σε μία ημέρα!

 Η αντιπολίτευση έχει «εκραγεί» και ζητεί από τον Ερντογάν να παρέμβει και να σταματήσει την κατρακύλα του εθνικού νομίσματος.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας και αρχηγός του Κόμματος τους Μέλλοντος, Αχμέτ Νταβούτογλου, κατηγορεί τον Ερντογάν για προδοσία και δήλωσε ότι θα συναντηθεί με Κιλιτσντάρογλου και Ακσενέρ.

«Καλώ όλους τους ηγέτες των πολιτικών κομμάτων και το αγαπημένο μας έθνος να ξεκινήσουν έναν πραγματικό οικονομικό πόλεμο της ανεξαρτησίας σε αυτήν την προδοσία», δήλωσε μέσω twitter, ενώ ανακοίνωσε ότι θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, σήμερα στις 17.00 και με την αρχηγό του Καλού Κόμματος, Μεράλ Ακσενέρ, αύριο στις 14.30.

Ο πρώην τσάρος της οικονομίας, Αλί Μπαμπατζάν, σε δηλώσεις του όταν το δολάριο ήταν ακόμη κοντά στις 12 λίρες εκλιπάρησε τον Τούρκο πρόεδρο: «Κύριε Ερντογάν, επιτέλους σταματήστε. Βυθιζόμαστε! Φτάνει πια! Δεν είναι Πόλεμος Ανεξαρτησίας της Οικονομίας αυτός».

Όπως αντιλαμβάνεται κάποιος, τα πράγματα στην Τουρκία δείχνουν σοβαρά! Το να ακούγεται η λέξη «ΠΡΟΔΟΣΙΑ» από έναν πολιτικό όπως ο Νταβούτογλου, ο οποίος διατηρεί σε γενικές γραμμές ήπιους τόνους, λέει πολλά για την κατάσταση στην γείτονα.

Στη Χαλκηδόνα και στα Ταταύλα, ο κόσμος βγήκε στου δρόμους χτυπώντας κατσαρόλες και τηγάνια, καλώντας τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να παραιτηθεί.

Διαδήλωση πραγματοποίησαν πολίτες και μπροστά από την Κεντρική Τράπεζα στην Άγκυρα, ζητώντας και πάλι την παραίτηση Ερντογάν.

Δεδομένου ότι και τα εκλογικά ποσοστά του Ερντογάν κατρακυλούν, ουδείς μπορεί να αποκλείσει το ξέσπασμα ΣΟΒΑΡΗΣ ΚΡΙΣΗΣ στην γείτονα με ενδεχόμενη πτώση του «Σουλτάνου».

Θα είναι αναίμακτη ή θα έχει επιπτώσεις στο Αιγαίο ή κάπου αλλού;;;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Οι Τουρκοι εχουν κραχ ενω εμεις εδω κυνηγαμε τα σκυλια με τα λουκανικα

  2. Είναι πολύ πιθανό να θέλουν οι ΗΠΑ να τον ρίξουν, πριν χτυπήσουν το Ιράν μαζί με τους Εβραίους. Η τρέλα των ΗΠΑ να φύγουν από το Ιρακ, μέχρι τέλος του έτους, αλλά και η μανία τους πριν φύγουν να χτυπήσουν το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν και το ίδιο το Ιράν. Δυστυχώς είμαστε έρμαια του διεθνούς σιωνισμου

  3. Το πιθανότερο είναι ότι έρχεται πτώση του Ερντογάν, του οποίου πράκτορες αποπειράθηκαν να σκοτώσουν τον Γκιουλέν στις ΗΠΑ. Πριν από λίγο καιρό είπαν ότι πέθανε. Μάλλον οι Γκιουλενιστές, σε συνεργασία με τις ΗΠΑ ετοιμάζονται να απαντήσουν

  4. 1. Η Τουρκία διαλύεται
    2. Θα γίνει Κουρδισταν
    3. Θα χρεοκοπήσουν
    4. Ο Ερντογαν έχει καρκίνο
    5. Ο Ερντογαν πέθανε
    Η αλήθεια είναι:
    1. Όχι απλώς δεν διαλύθηκε αλλα μεγαλωσε παντού. Πάτησε πόδι σε Αιγαίο, Κύπρο, Συρία, Ιρακ, Αρμενία, Αφρική
    2. Τις σκέψεις για Κουρδισταν τις τέλειωσε οριστικά….
    3. Όχι απλώς δεν χρεοκοπούν αλλά έχουν ρίξει τις τιμές τους και θα προσελκύσουν τουρισμό και κάνουν εξαγωγές ακόμα και σε όπλα. Έχουν ταμείο απο Καταρ και Κινέζους ενώ εμάς οι δανειστές μας είναι τουρκόφιλοι και τους δίνουν και λεφτα. Την ώρα που εμείς βαζουμε ανεμογενήτριες που δεν δίνουν ρεύμα στους καύσωνες αυτοί φτιάχνουν πυρηνικά εργοστάσια και καθαρίζουν. Και θα πάνε και για πυρηνικα ενώ εμείς θα πελαγώνουμε να πληρώνουμε το ρεύμα γιατι παράτησαν τον ελληνικό λιγνίτη
    4. Ο Ερντογάν όλο καρκίνο έχει εδώ και 20 χρονια
    5. Όχι απλώς δεν πέθανε αλλά τρόλαρε το Γκιουλέν και αναγκάστηκε να εμφανιστεί με μια εικόνα γεροντάκου ενώ σταμάτησε και πραξικόπημα
    Την ίδια ώρα η Ελλάδα είναι τίγκα στους λαθρομετανάστες (Τούρκους ή συμμάχους της Τουρκίας και τζιχαντιστές) που αλωνίζουν και με βάση τους ρυθμούς γέννησεων πάμε για αφανισμό ενώ όλη η αριστερά εχει μια “περίεργη” τουρκολαγνεία…
    Ξυπνάτε, κοιτάξτε τα χάλια μας που μας καρπάζωσαν μέχρι και τα Σκόπια και αφήστε τον Ερντογάν. Πάλι καλά που έρχονται και εκείνα τα λίγα Rafale.

  5. Άντε Ερντογάν ριχτοοοοοοοο να τελειώνουμε! Κι ότι γίνει!

  6. Τρίχες μην τα πιστεύετε όλα…..εκεί στην Τουρκία πολύς κόσμος είναι καλύτερα από τους Έλληνες…..Εντάξει είναι 100 εκατομμύρια λογικό είναι να πεινάνε κάποιοι…….εδώ ρε εμείς είμαστε 10 εκατομμύρια…..και πεινάει 1 στους 3 Έλληνες……έχει θέμα κλλπ……

  7. Χρόνια τώρα… Χειρότερα από εμάς δεν είναι! Ας ασχοληθούμε με τα δικά μας κραχ σε όλους τους τομείς όχι μόνο στην οικονομία…

  8. Ο Ερντογαν η θα πάει στο ΔΝΤ ή θα πέσει απο την εξέγερση των Τούρκων. Όπως και να γίνει πολιτικά έχει τελειώσει. Το θέμα είναι τι θα κάνει αυτός που θα αναλάβει μετά την εξουσία; Η κρίση αυτή ίσως φέρει πόλεμο μικρής διάρκειας με την Ελλάδα ή την Κύπρο για να μην βρεθεί στην φυλακή ο Ερντογαν.

  9. Με λίγα λόγια η εμπειρία χρηματιστών αυτήν την εποχή δεν βλέπει κέρδος προτιμάει σταθερότητα ,φούσκα είναι σε όλα ακόμα και αυτήν την εκτόξευση να έχει το δολάριο είναι η Κίνα Ρωσία οπότε δώρων άδωρο τα λόγια πεζει και η Αγγλία παιχνίδι χωρίς να φενετε δεν βλέπω κέρδος χασούρα ναι

  10. ας ετοιμαζομαστε παιδια για ενα 5ημερο πολεμο να καθαρισουμε απο τα σκατα τα ειχε πει ο παισιος

  11. όσο οξύμωρο και αν είναι μια κρίση στην Τουρκιά θα μας “σώσει”

  12. Τα έβαλε ο μπουνταλας Σουλτάνος με τον παντοδύναμο Αμερικανικό αετό και οι φάπες έχουν αρχίσει να πέφτουν βροχή! Περιμένω σχόλια απο αυτούς που μας τα είχαν πρήξει τόσο καιρό για τον δήθεν μάγκα Σουλτάνο που δεν φοβάται κανέναν και τα βάζει ακομη και με την υπερδύναμη του πλανήτη. Είπαμε άλλο να είσαι γαλοπούλα (turkey 🦃) και άλλο ένας περήφανος EAGLE 🦅👍

    1. Μόνο που οι Τούρκοι θα επιτεθούν στα γλυφτρονια των Αμερικανών που είναι αυτά που ψήφισες εσύ τόσα χρόνια και οταν πεινάσει η 🦃 κάπου θα παει να φάει να ξέρεις και μετά θα ψάχνεις 🦅 και 🦅 δεν θα βρίσκεις!!!

Comments are closed.