ΒΟΜΒΑ! Η εκπομπή έκπληξη του Epsilon που πέρασε στα νούμερα τηλεθέασης τον Γιώργο Αυτιά!

Κοινοποίηση:
autias

Η εκπομπή έκπληξη που ήρθε ξαφνικά το καλοκαίρι στις 4 Αυγούστου και κατάφερε να σπάσει κάθε κοντέρ καθώς πέρασε στα νούμερα τηλεθέασης την καθημερινή συνήθεια των τηλεθεατών εδώ και χρόνια, τον Γιώργο Αυτιά στον Σκαϊ!

Πρόκειται για την εκπομπή του Epsilon, «ΣΚ Παντού» 6:00 – 10:00 με τον έμπειρο δημοσιογράφο και εκδότη Πέτρο Κουσουλό και την δημοσιογράφο Βάσω Μητρομάρα.

Οι δύο παρουσιαστές της ενημερωτικής εκπομπής του Epsilon, κατάφεραν να περάσουν στην τηλεθέαση την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον Σκαϊ, σημειώνοντας νούμερα ρεκόρ για την πρωινή ζώνη του Εpsilon!

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 8/9 η εκπομπή «ΣΚ Παντού» του Epsilon, την ώρα 6:00 – 6:30 έκανε 20,7% ενώ ο Γιώργος Αυτιάς στον ΣΚΑΪ 14,1%,στις 6:30 – 7:00 το ΣΚ Παντού 21,1% και ο Γιώργος Αυτιάς 17,7% .

Οι δύο παρουσιαστές του Epsilon με την φρεσκάδα, την έγκυρη και δυναμική ενημέρωση που προσφέρουν στους τηλεθεατές, κατάφεραν τόσο γρήγορα και απρόσμενα να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού.

Η εκπομπή «ΣΚ Παντού» καταφέρνει να συγκεντρώνει 14-15% νούμερα τηλεθέασης ανεβάζοντας τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, ψηλά στην ζώνη του Σαββατοκύριακου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εγώ προσωπικά όποτε δω τον Αυτιά αλλάζω κανάλι. Αγχωμένος, αγενής και οδοστρωτήρας. Δεν αφήνει τους άλλους να μιλήσουν και τους κόβει στη μέση με το κλασσικό ” Είστε σαφής,είστε σαφής”|. Άσε τον άνθρωπο να ολοκληρώσει, γιατί τον κόβεις στη μέση? Και το βασικό επειδή έχει άγχος και δεν μπορεί να το κρύψει, μεταδίδει το άγχος του και στον τηλεθεατή. Τα παιδιά στο ‘Εψιλον κέρδισαν τον κόσμο γιατί είναι χαλαρά, δεν το παίζουν έξυπνοι και αφήνουν τους καλεσμένους να μιλήσουν.

Comments are closed.