“ΒΟΜΒΑ”! Ακριβότερη από 1η Ιουλίου η ελληνική συνδρομητική τηλεόραση

Κοινοποίηση:
συνδρομητική τηλεόραση

Με μια σφαίρα στο κεφάλι δολοφονήθηκε πισώπλατα μητέρα που έσπρωχνε το κοριτσάκι με το 3 μηνών βρέφος της σε δρόμο του Upper East Side της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με την Αστυνομία της πόλης. Η 20χρονη γυναίκα εκτελέστηκε από απόσταση αναπνοής γύρω στις 20:25, ενώ ευτυχώς το μωρό δεν τραυματίστηκε.

 
Όπως μεταδίδει η NY Post, όταν έφτασαν οι διασώστες βρήκαν τη γυναίκα αναίσθητη στο σημείο που πυροβολήθηκε. Την μετέφεραν εσπευσμένα στο Metropolitan Hospital όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της περίπου μία ώρα αργότερα, σύμφωνα με τις Αρχές.

Ασφάλεια αυτοκινήτου με εγγύηση χαμηλότερης τιμής! Εως και 40% φθηνότερα!σύγκριση ανάμεσα σε 27 ασφαλιστικές εταιρίες

Ο ένοπλος, ντυμένος με μαύρη κουκούλα και φόρμα, διέφυγε πεζός στην ανατολική 95η οδό, σύμφωνα με την Αστυνομία και εξακολουθεί να αναζητείται νωρίς το πρωί της Πέμπτης. Ένας κάλυκας ανακτήθηκε στη σκηνή του εγκλήματος ενώ η αστυνομία ερευνά την περιοχή και για βίντεο, δήλωσαν πηγές.

 

«Όταν μια μητέρα σπρώχνει το καροτσάκι του μωρού στο τετράγωνο … και πυροβολείται εξ επαφής – αυτό δείχνει πόσο αυτό το εθνικό πρόβλημα επηρεάζει τις οικογένειες και δεν έχει σημασία αν βρίσκεσαι στο Upper East Side ή στην Ανατολική Νέα Υόρκη, στο Μπρούκλιν» δήλωσε ο δήμαρχος Έρικ Άνταμς σε συνέντευξη Τύπου από τον τόπο του εγκλήματος.

 
Ο Άνταμς υποσχέθηκε ότι ο δράστης θα εντοπιστεί και θα συλληφθεί. «Θα βρούμε αυτό το άτομο που είναι ένοχο γι’ αυτό το φρικτό έγκλημα, δήλωσε και πρόσθεσε «Θα τον βρούμε και θα τον φέρουμε ενώπιον της Δικαιοσύνης».

 

«Απλά χρειαζόμαστε το σύστημα δικαιοσύνης για να βεβαιωθούμε ότι αυτό το αθώο άτομο θα λάβει αυτή τη δικαιοσύνη που ζητάμε».

 

Η δολοφονία σημειώθηκε κοντά στην παιδική χαρά Samuel Seabury και ένα 10χρονο κορίτσι που έπαιζε στην εγκατάσταση δήλωσε στην Post ότι νόμιζε ότι οι πυροβολισμοί ήταν πυροτεχνήματα.

 
«Μετά συνειδητοποίησα ότι ήταν πυροβολισμός. Πραγματικά με τρόμαξε γιατί ήμουν ακριβώς εκεί στο πάρκο και έπαιζα. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο», είπε το παιδί που συστήθηκε ως Gabriella.

 

Κατά την ενημέρωση των μέσων ενημέρωσης, ο επίτροπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης Κίχαντ Σιούελ κάλεσε «όποιον έχει πληροφορίες που μπορούν να μας βοηθήσουν στην έρευνα» να καλέσει τις αρχές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. …τώρα,τί σχέση έχει η επικεφαλίδα του άρθρου αυτού,με το περιεχόμενό του,μόνο ο γράφων μπορεί να μας εξηγήσει…

  2. ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.