ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ! Από το μεταναστευτικό και όχι τον ΣΥΡΙΖΑ θα πέσει ο Μητσοτάκης

Κοινοποίηση:
5d679d76825e6327e40b4372

Μπορεί η ΝΔ να εμφανίζει διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση με 16,3 μονάδες ωστόσο το μεταναστευτικό είναι η μεγαλύτερη «απειλή» για την Κυβέρνηση.

Οι πολίτες αναγνωρίζουν ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας είναι το μεταναστευτικό.

Το μεταναστευτικό προκρίνουν οι πολίτες ως το μεγαλύτερο «αγκάθι» της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η οποία, πάντως, στη συμπλήρωση 4,5 μηνών από τη συγκρότησή της, εξακολουθεί να απολαμβάνει της ισχυρής εμπιστοσύνης της κοινής γνώμης, σύμφωνα με έρευνα της Metron Analysis για «Το Βήμα της Κυριακής».

Τα στοιχεία της δημοσκόπησης επιβεβαιώνουν την ανησυχία του κυβερνητικού επιτελείου για την κοινωνική αντανάκλαση του μεταναστευτικού/προσφυγικού, το οποίο, για πρώτη φορά, περνάει στην πρώτη θέση των ιεραρχήσεων της κοινωνίας, (στις αυθόρμητες αναφορές της) αφήνοντας πίσω του την οικονομία και την ανεργία, για τα οποία οι πολίτες αισθάνονται αισιόδοξοι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ένας στους δύο ψηφοφόρους της ΝΔ (49%) δηλώνουν πως ανησυχούν για το μεταναστευτικό/προσφυγικό πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, αναγνωρίζουν ως «το σημαντικότερο πρόβλημα της χώρας» το μεταναστευτικό/προσφυγικό: το 49% των ψηφοφόρων της ΝΔ, το 19% του ΣΥΡΙΖΑ, το 36% του ΚΙΝΑΛ, το 17% του ΚΚΕ, το 34% του ΜέΡΑ25.

Η ανησυχία των πολιτών είναι εντονότερη σε ορισμένες περιφέρειες της χώρας, όπως τα νησιά του Αιγαίου όπου το ποσοστό αγγίζει το 45%.

Τα ποσοστά των κομμάτων

4,5 μήνες μετά τις εκλογές, η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σήμερα στις 16,3 μονάδες, (με ποσοστά 37,6% έναντι 21,3% αντιστοίχως).

Σταθερό είναι το ποσοστό του Κινήματος Αλλαγής, με 6,2%.

Στο ποσοστό του παραμένει και το ΚΚΕ με 4,8% καθώς και το ΜέΡΑ25 με 3,8%.

Μικρή άνοδο καταγράφει η Ελληνική Λύση που από 3% ανέβηκε σε έναν μήνα στο 4,2% ενώ και ο Κυριάκος Βελόπουλος αύξησε το ποσοστό δημοφιλίας του από 22% σε 25%, τάση που αποδίδεται στη μετακίνηση «δυσαρεστημένων» δεξιών ψηφοφόρων της ΝΔ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ, Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ.
    ΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!
    ΠΑΛΗΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΠΕΤΑΣΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
    ΠΑΛΗΟ ΚΟΛΠΟ, ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ “ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΣΥ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΫΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ”
    ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ. ΜΟΥ ΣΤΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟΝ ΔΟΞΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΠΙΑΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΟΥΝ!
    ΑΪΝΤΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΟΥΤΕ ΕΞΑΜΗΝΟ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ.

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ.

  2. Δηλαδη Καποιος εδω Μεσα, Πινοντας το Espresso του στα Καφε του Λευκου Πυργου μας Λεει οτι ο Τελοπον θα Κυβερνησει; Εισαι Καλα;;; σε Εχει δει Κανενας Ειδικος;;;; μη το Αφηνεις… Πηγαινε. Με Εκτιμηση. Σπαρτιατης απο Σπαρτη.

  3. Η Ελληνική Λύση θα έχει την ψήφο των αποδήμων, άσχετα τι έκανε ο Βελόπουλος με τις επισστολές υου Ιησού.

  4. Πολυ σωστη η εκτιμηση του Αγγελου απο Μιλανο.Ο συστημικος Μπεεεελοπουλος ως αλλος Δουρειος Ιππος θα παιξει σημαντικο ρολο στη διακυβερνηση της χωρας αλλα για λιγο χρονικο διαστημα.
    Ισως στο διαστημα εκεινο επιλεχθει μια μικροσυρρυξη με τη γειτονα χωρα με στοχο την ανευ ορων παραδοση κ καταπτωση του ηθικου μας,ακραιο φανταστικο σεναριο βεβαιως.

  5. Δυστηχως δεν υπαρχει κανενα κομμα και δεν θα υπαρξει κανενα κομμα στο μελλον οπως δεν υπηρξε κανενα κομμα στο παρελθον.Ο Μητσοτακης ακολουθει οπως ολοι επιταγες απο αυτους που κυβερνανε τον πλανητη.Ξερει οτι του κανει κακο αλλα δεν δινει δεκαρα γιατι οποια και αν ειναι η επομενη κατασταση θα την ελενχουν οι κυβερνητες του πλανητη.Μην ονειρευεσθαι

  6. ‘Όόλα τα κανάλια τον Κούλη στηρίζουν μέχρι στιγμή.
    Πόσους να ταίσει;;;;;; Για αυτό έδωσε πολλές άδειες ο ΣΥΡΙΖΑ.Κάποια στιγμή θα βγουν μαχαίρια μεταξύ τους για το ποιος έχει την πρωτιά στον Κούλη και εκεί θα δούμε πανηγύρια.
    Ο χοντρός άρχισε πρώτος γιατί βλέπει να παραγκωνίζετε από τους μεγαλοκαρχαρίες των ΜΜΕ. Τους μπήκε και στο μάτι με το αρχείο του mega οπότε σε λίγο καιρό Συριζαίο τον βλέπω.

  7. ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΕΛΑΣΗΣ ΤΩΡΑ!

  8. Σημασία έχει η ψήφος στην Χρυσή Αυγή , διαλυμένη ,ακέφαλη , υπό κάλπικο διωγμό , υπόψη μας τι κάνουν τα (παλικάρια του ΠΑΜΕ και άλλα αριστερά) κωθώνια και δεν διώκονται , το ποσοστό της Χ.Α είναι σχετικά ενθαρρυντικό , όποτε και αν κατέβη ως κόμμα στης εκλογές θα μπει στην βουλή και θα δικαιωθεί για την πολιτική της για τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .

  9. ωραιο το νουμερακι βαγγελη, να το πας περιοδεία… μια ερωτηση, το 1142 το αντικαπνιστικο νουμερο, ανηκει σε εταιρεια του μαρινακη;;; ετσι ακουσα…

  10. Καλημέρα Στέφανε

    ΔΕΝ Χρειζόταν να το Πει ο Μαρινάκης, Όλη η Ελλάδα Έχει Ακριβώς την Ίδια Άποψη, ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ από το ΣΥΡΙΖΑ, ( ως Κόμμα και Φανατικοί Δημοσιογράφοι Υποστηρικτές ) που ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τη Σημερινή Κατάσταση.

    Από Ότι Διαβάζουμε από Ελλάδα, το Κόμμα του Βελόπουλου Σιγά Σιγά Ανεβαίνει. Πολλοί Νεοδημοκράτες Ψηφοφόροι θα Κατευθυνθούν προς την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, Και στο Πολύ ΣΟΒΑΡΟ Ενδεχόμενο των Εκλογών έως το ΠΑΣΧΑ οι Ισορροπίες στο Πολιτικό Σύστημα θα Αλλάξουν. Αν Συνεχίσει την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ Πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο Λαθρο-Μεταναστευτικό, ΔΥΟ Είναι τα Σενάρια για τις Επόμενες Εκλογές:

    1. η ΝΔ Κερδίζει τις Εκλογές, Όχι Όμως με Αυτοδυναμία, και θα Συγκυβερνήσει με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ που θα Είναι ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ, με το ΣΥΡΙΖΑ να Πέφτει στην ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ
    ή
    2. η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ Ειναι Κυβέρνηση, η ΝΔ Είναι στην Αντιπολίτευση, και ο ΣΥΡΙΖΑ Είναι το ΤΡΙΤΟ Κόμμα.

    Πιο ΠΙΘΑΝΟ Σενάριο προς Επαλήθευση Είναι το 1ο Ασφαλώς.

    Όμως ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, αν η ΝΔ ΔΕΝ Αντιμετωπίσει το ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ με ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ από Ότι Σήμερα και Συνεχίζει να ΔΕΧΕΤΑΙ τις Αυξημένες Μεταναστευτικές Ροές στην Ελλάδα από την Τουρκία, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ και ΧΩΡΙΣ να Προχωρεί με Ταχύτερες Διαδικασίες στην Εξέταση του Ασύλου, Ώστε να Αρχίσουν οι Απελάσεις των Όσων ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΆΣΥΛΟ ( που Είναι και η Πλειοψηφία Όλων Αυτών ), ΤΟΤΕ το 2ο Σενάριο Έχει τη Μεγαλύτερη Πιθανότητα Επαλήθευσης.

    Ο Βελόπουλος με Όλη Αυτήν την Εξέλιξη στο Λαθρο-Μεταναστευτικό, Μετατρέπεται Σιγά Σιγά ως ο ΈΛΛΗΝΑΣ ΣΑΛΒΙΝΙ.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

  11. Δε βοηθάει την ομάδα σου και λες μαλακίες χοντρούλη ε?

Comments are closed.