ΒΟΛΟΣ : Νεαρός έδειρε τη μητέρα του, γιατί δεν του έδωσε χρήματα να πάει για καφέ…

Κοινοποίηση:
23701784_EV_SM_011215_APANTHRAKOMENOI_AIGINA0_1491796774781-1024x682

Έχουν δει και ακούσει πολλά τα μάτια μας και τα αυτιά μας, αλλά σίγουρα δεν είναι σύνηθες περιστατικό ο γιος να δέρνει τη μητέρα του επειδή εκείνη αρνήθηκε να του δώσει λεφτά για να πάει να πιει καφέ. Κι όμως συνέβη στον Βόλο χθες το πρωί.

Ο νεαρός, που οι πληροφορίες αναφέρουν πως αντιμετωπίζει ψυχολογικά και ενδεχομένως και πρόβλημα αλκοολισμού, ζήτησε χρήματα από τη μάνα του για να βγει έξω και να πάει να πιει καφέ. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Ταχυδρόμος, όταν εκείνη αρνήθηκε ο γιος άρχισε να την βρίζει, να την σπρώχνει ενώ έφτασε και μέχρι τα χαστούκια. Μέχρι που κάποια στιγμή η γυναίκα έπεσε κάτω και τραυματίστηκε.

Όταν το συμβάν έληξε, πήγε στο αστυνομικό τμήμα του Βόλου και κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό από το ίδιο της το παιδί. Μάλιστα, η γυναίκα παρουσιάστηκε στους αστυνομικούς έχοντας μώλωπες στο πρόσωπο στον ώμο της και στη γνάθο.

Μετά τη μήνυση που υπέβαλε οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον νεαρό που οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα για να του απαγγείλει κατηγορίες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ο εισαγγελέας το πιο πιθανό είναι να τον αφήσει ελεύθερο. Και πού θα πάει; Πάλι σπίτι του. Άρα η γυναίκα κινδυνεύει. Ο συγκεκριμένος νεαρός δεν πρέπει να γυρίσει ποτέ σπίτι. Πρέπει για πάντα να μείνει σε ψυχιατρείο.

  2. Αυτό το παιδί κανονικά αξίζει θάνατο. Χτύπησε και τραυμάτισε τη μάνα του γιατί ήθελε λεφτά για καφέ. Τη μάνα του. Φαντάσου τι θα κάνει σε ένα ξένο…. Σκουπίδι, δε του αξίζει να ζει, λερώνει το πλανήτη και μόνο που περπατάει σε αυτόν. Έχουμε γεμίσει με τέτοια νεολαία, πχ τα τσογλάνια που σκότωσαν την Τοπαλούδη κά. Αυτά είναι τα αποτελέσματα του “προοδευτισμού” και της αριστερίλας. Αυτούς τους ανθρώπους παράγει. Η αθεΐα σας αυτό το κόσμο παράγει. Μισείτε το Χριστό και πιστεύετε πως μπορείτε να φτιάξετε ένα κόσμο καλύτερο, χωρίς Θεό, και ορίστε τα αποτελέσματα.

Comments are closed.