ΒΟΗΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑ! Στις 9 ο Α.Γεωργιάδης άφηνε «ανοιχτό» να ανοίξουν τα μαγαζιά και στις 11 τα έκλεισαν όλα! Έχουμε μπλέξει άγρια

Κοινοποίηση:
111

Γράφει: Θάνος Νικηταράς

Εντάξει, δεν ανακαλύπτουμε δα και την Ατλαντίδα, η κυβέρνηση από την αρχή της πανδημίας έχει δείξει πως… άλλα λέει το πρωί και τελικά κάνει ακριβώς το αντίθετο το βράδυ.


Το ίδιο έγινε και σήμερα, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, να ανακοινώνει πως κλείνουν τα πάντα, για «προληπτικούς λόγους»…

Το περίεργο βέβαια είναι ότι οι δηλώσεις του κ.Πέτσα έγιναν στις 11 το πρωί. Δύο ώρες νωρίτερα ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανοίξει το λιανεμπόριο σε ζώνες.

Το κυβερνητικό αλαλούμ καλούνται να πληρώσουν χιλιάδες επαγγελματίες που, όπως χαρακτηριστικά λένε, ενώ ετοιμαζόντουσαν για το click in shop, η κυβέρνηση κλείνει (ξανά) τα πάντα…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Κόψτε φάτσες και βγάλτε συμπέρασμα. Για πολλά χαστούκια λέμε.

  2. Ποιος σοβαρός άνθρωπος ακούει τον μπουμπούκο;;;; αυτός είναι ηξεις αφήξεις…

  3. Και ο κοσμος επιτελους αρχιζει και μιλαει για αυτα που βλεπει στα προγραμματα της τηλεορασης. Ποσα τεστ κανουν καθε μερα στην τηλεοραση δηλαδη ; Και ποσα τεστ εχουν; Και ποιος τα πληρωνει καθε μερα στα καναλια αυτα τα τεστ; Και τα τεστ αφου δεν ειναι καν αξιοπιστα ! Εχει δικαιωμα ενας πρωθυπουργος να κανει αυτα τα πραγματα απο τον Νοεμβριο; Εισαγγελεας δεν υπαρχει γι αυτους ; Δεν ειμαστε πλουσιοι και μας στερει μεχρι και τα πιο απλα πραγματα που εμεις ο κοσμος ο λαικος απο αυτα τα τοσο δα μικρα παινουμε δυναμη για να αντιμετωπισουμε οτι απασχολει τον καθεναν! Μπουχτισα ! Ουτε τα μπαρ με απασχολησαν ποτε μου ουτε η εξαλλη ζωη ηταν ποτε του γουστου μου! Μια φορα την εβδομαδα ομως θελω να κανω κατι ασημαντο που μου στερει ενας πρωθυπουργος και οι υπουργοι του χωρις να ξερω αν εχουν αυτο το δικαιωμα να το κανουν για να παρω δυναμη .

  4. ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ! Ουτως ή αλλως θα πεθανουμε αν κανουμε τα εμβολια τους! Μονοδρομος ειναι! Νεκροι ουτως ή αλλως. Ας πεθανουμε απο τον αποκλεισμο και την πεινα χωρις τα εμβολια τους ομως! ουτως η αλλως αν εμβολιαστουμε στον λακκο θα μπουμε!

  5. Δεν καταλαβαινουμε αν ειναι νομιμο ενας πρωθυπουργος και οι υπουργοι βγαινει μια μερα και λεω αυριο απαγορευεται το ενα και το αλλο. Προστιμα και σφραγισμα παντου. Βασιλιας ειναι ο Μητσοτακης και οι υπουργοι του; Ειναι τί ;; Εχουμε δικτατορια στην χωρα; Δεν καταλαβαινουμε αν εχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑ να τα κανουν ολα αυτα. Οι δικηγοροι στην χωρα τί κανουν εκτος απο τον Αντωνιαδη; Και οι γιατροι στο ιντερνετ μιλανε. Οσοι γιατροι μιλανε γιατι δεν κανουν κατι με δικηγορους ; Και οσοι εχουμε καταλαβει τι γινεται γιατι δεν βγαινουμε εξω; Δεν γινεται να βγουν 10,100 αλλα ολοι. Οσο και να προσπαθουν να μας εξοντωσουν με την βαρβαροτητα αυτη οσοι καταλαβαμε τι γινεται εμβολιο ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ! Δεν θα μας πεθανουν αυτοι! Να σηκωθουν να φυγουν που πανε να κανουν με την βια τον γενικο πληθυσμο πειραματοζωα!

  6. θα μας κανει οτι θεςλει αυτο το πραμα ??? ειναι αφεντικο ??? κανει κουμαντα στις περιουσιες του κοσμου ??? οταν θα ερθουν οι λογαριασμοθ τα εμφια κι αυτα θα τα πληρωσει ο μπουμπουκος ???????????????????

Comments are closed.