ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ; Χάος στα σούπερ μάρκετ – Οι υπάλληλοι ταξινομούν τα προϊόντα με…

Κοινοποίηση:
BRITAIN-SUPER-MARKET-696x367

Ποια είναι τα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό; Όλα έμειναν στα χαρτιά;

Σύμφωνα με αναγνώστη του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, όλα τα μέτρα προφύλαξης είναι για τις ειδήσεις και τις ενημερωτικές ιστοσελίδες αφού ελάχιστοι τα τηρούν.

Δείτε τι καταγγέλλει:

“Σε όσα σούπερ μάρκετ και να πήγα κανένας υπάλληλος δεν φορούσε μάσκα ούτε γάντια. Αυτοί οι άνθρωποι έρχονται καθημερινά σε επαφή με χιλιάδες κόσμο. Πιάνουν τα τρόφιμα και τα ταξινομούν στα ράφια, είναι δίπλα σου ανά πάσα στιγμή στο ταμείο δεν μπορείς να απομακρύνθεις περισσότερο από το μισό μέτρο από τον ταμεία διότι από πίσω σου είναι το άλλο ταμείο. Αφήστε επιτέλους τους υπάλληλος που θέλουν να φορέσουν μάσκες και γάντια ΤΩΡΑ. ”

Η τελευταία πρόταση είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Τι σημαίνει αυτό άραγε; Πρόκειται για υπάλληλους που δεν τους ενδιαφέρει να προφυλαχθούν και να προφυλάξουν τους πελάτες; Ή μήπως οι εργοδότες δεν τους αφήνουν να βάλουν μάσκες και γάντια;

Αν υπάρχει τέτοια καταγγελία, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα με το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και θα το δημοσιοποιήσουμε άμεσα με ονόματα και διευθύνσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ …ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΡΙΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ…..Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΙΣΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ …..Η ΧΡΗΣΗ ΓΑΝΤΙΩΝ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΑΝΤΙ ΑΓΓΙΖΕΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ;(ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΓΑΝΤΙΑ ΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΦΩΣΤΗΡΑ) …ΤΟ ΣΥΧΝΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΧΕΡΙΩΝ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ …..ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΑΝ ΕΣΥ ….ΑΝΟΗΤΕ ….ΕΧΕΙΣ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ………ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΑΝΤΙ ….

  2. Οι εργαζομενοι στα σουπερ μαρκετ φυσικα και θελουν να φορουν μασκα εχουν οικογενειες…αλλα δεν εχει στα φαρμακεια.
    Οι εργοδοτες τους εχουν γραμμενους.
    Απο Δευτερα …να δουμε…

Comments are closed.