ΒΙΝΤΕΟ από την πλατεία: Στον Άγιο Παντελεήμονα δεν στοιβάζονται οι Έλληνες ο ένας πάνω στον άλλον γιατί απλά… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Κοινοποίηση:
1

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΆΡΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Σε αυτό που λένε μερικοί, έχουν απόλυτο δίκιο.Αν βάλουμε τους αριθμούς να μιλήσουν,ένα 25 τις εκατό του κόσμου αντιπρωσοπευετε στη βουλή.Απο τον καιρό που η δήθεν δημοκρατία κυριαρχεί,ο τόπος και οι άνθρωποι του καταστρέφονται.Η αριστοκρατία είναι το μοναδικό σύστημα για τους πραγματικούς ελεύθερους πολίτες.Αλλα που μυαλό…

  2. Πώς δεν βλέπετε ελληναρες;Εγώ γιατί βλέπω πρεζόνια χρυσαυγουλα θυληκα ως επί το πλείστον,που πουλάνε μαύρο άσπρο έξω από την πόρτα του ναού;Και η αστυνομία διακριτική ….Και όταν έχουν γίνει κλωτσανε και κανένα φτωχό που πουλάει μπιζου…

    1. Αν βλεπεις ολα αυτα που αναφερεις, να αλλαξεις ντηλερ, αυτος σε χαλαει. Αστα διαλα ρε βλακα.

  3. Οι μαντηλοκουνέλες και τα σαγιοναρόπαιδα δεν είναι πρόβλημα για τον Σκορδαλιά. Πρόβλημα είναι ο κάθε Έλληνας.

  4. Ζω στον Άγιο Παντελεήμονα από τότε που γεννήθηκα.Η γειτονιά μου, είναι πλέον αφρικανικό χωριό.Για να βγω από το διαμέρισμά μου θα πρέπει να περάσω ανάμεσα από νιγηριανούς,σομαλούς και κονγκολέζους που έχουν αλώσει την περιοχή και κυριολεκτικά μαυρίζει η ψυχή μου.Όλοι οι παλιοί φίλοι και γνωστοί έχουν πουλήσει και έχουν φύγει άρον άρον για άλλες περιοχές του λεκανοπεδίου.Νοιώθω σαν τον τελευταίο των μοΐκανων μα το σπίτι μου δεν θα το αφήσω ποτέ.Οι αφρό πάντως,δεν με έχουν ενοχλήσει ως τώρα.Προφανώς από την στιγμή που δεν έχω νταραβέρια μαζί τους,δεν έχουν λόγο να μου την πέσουν.Έχουν πάντως μαχαιρώσει και χτυπήσει πολλά εξαρτημένα ελληνόπουλα,που τους χρωστάνε λεφτά από τις δόσεις.Αστυνομία δεν υπάρχει ή μάλλον υπάρχουν κάποια ξύπνια μπατσόνια που παίρνουν μίζες από τους μαύρους ντήλερ και έτσι βλέπουμε που και που και κανέναν ένστολο στα πέριξ.Η Αθήνα όπως την ξέραμε έχει τελειώσει.Το αύριο είναι ζοφερό επειδή μια χούφτα άπληστων και αχόρταγων ελλήνων θεσμικών,έδωσε τα κλειδιά της χώρας στο κάθε μαφιόζικο αλλοδαπό σκουπίδι που μπούκαρε στη χώρα…

  5. Αυτοι εχουν πιο πολλα δικαιωματα απο τους Ελληνες πλεον και οχι τωρα, εδω και καιρο.Παιρνουν επιδοματα και ζουν εις βαρος των Ελληνων. Και το πιο περιεργο ειναι πως οι εγκληματικες οργανωσεις που τα εχουν κανει ολα αυτα πριν απο περιπου ενα χρονο, Ψηφιστηκαν απο το 97% των Ελληνων. Γαματοοοοοοοοοοοοοοοο.

    1. …..ποιό 97% ;;;
      το 50% απείχε από τις εκλογές.
      Τα κυβερνώντα αποβράσματα και οι λοιπες κομματικές συμμοριες μοιράστηκαν τους ψήφους του υπόλποπου 50%.
      Η συμμορία που καταχραστικά πήρε την κυβερνηση στα χέρια της, δεν ελαβε παρά ένα 23-24% στο σύνολο των ψηφοφόρων.
      Πάνω από 4 στους 5 ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ την σημερινή συμμορία που είναι κυβέρνηση. Το 50% των ελληνων πολιτών ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!
      Σύμφωνα δηλαδη, με τις βασικές αρχές της δημοκρατίας, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

      1. Το 50% πού δέν ψήφισε έχει τη νοοτροπία τού φραπέ,έτσι βγήκε κυβέρνηση και η συμορία τσίπρα -καμμένου.
        Το να μήν πηγαίνεις να ψηφίσεις λέγοντας οτι όλοι είναι ίδιοι είναι η μεγαλύτερη νίκη τού συστήματος,δέν είναι καμία επανάσταση αυτή η κινησή.

        1. Το 50% δεν ψηφιζει γιατι είναι ολοι καραγκιόζηδες,ποιον και γιατι να ψηφισει; ετσι και αυξηθεί κι άλλο το ποσοστο τοτε το συστημα από μονο του θα βραχυκυκλωσει και αναγκαστικα θα γινει καθαρση ολοι αυτοι που εβαζαν μεχρι σημερα υποψηφιοτητα θα φυγουν. Και για να λεμε και καμια αληθεια οσοι τρεχουν και ψηφιζουν το κανουν γιατι είναι λαμογια και θελουν να βολευτουν,αρα δεν φταινε μονο οι μαυρογιαλουροι φταιμε και εμεις.

          1. Δέν γίνεται ρε φίλε να πηγαίνουνε να ψηφίσουν οι αλβανοί και οι πακιστανοί και να μήν πηγαίνουνε οι Έλληνες,αναγκαστικά κάποιος θα μας κυβερνήσει έτσι είναι τι να κάνουμε,τουλάχιστον ας διαλέξουμε αυτούς πού πιστεύουμε οτί είναι λιγότερο κακοί από τού άλλλους.

Comments are closed.