ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! «Μετανάστες» αρπάζουν σκυλί μέσα από σπίτι – Τι θα το κάνουν;

Κοινοποίηση:
1

Τι καταγγέλλει πολίτης… Αν ισχύει πρέπει να παρέμβουν φιλοζωϊκές…

Παράνομοι «μετανάστες» αρπάζουν σκυλιά από αγρόκτημα στην Μόρια της Λέσβου. Καταφέρνουν τελικά να κλέψουν μόνο το λυκόσκυλο, το οποίο είναι μόλις τριών μηνών και έτρεξε πάνω τους να τους κάνει χαρές.

Τι να το θέλουν άραγε;

Σε περίπτωση που ισχύει αυτό βίντεο, το οποίο πολίτης ανέβασε στο facebook, τότε απαιτείται η άμεση παρέμβαση των αρχών και των φιλοζωικών.

Αναφέρει ο πολίτης:

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Τριών μηνών, μικρό μωρό δηλαδή που δεν ξέρει την κακία των δίποδων. Ο πλανήτης δεν χρειάζεται κορωνοϊό, πυρηνική βόμβα χρειάζεται γιατί η σκατοψυχιά δεν θεραπεύεται. Αυτοί οι εισβολείς δεν θεωρούνται άνθρωποι, για να λέγεσαι άνθρωπος πρέπει να έχεις ψυχή. Η ψυχή δεν θα σε άφηνε ποτέ να βασανίσεις και να σκοτώσεις το πλάσμα που σε εμπιστεύτηκε λόγω αθωότητας και ήρθε στα χέρια σου. Με τι μάτια θα το κοιτάξεις όταν αυτό περιμένει αγάπη και βλέπει μίσος; Κάθε μέρα ρίχνω κατάρες σε αυτούς που βασανίζουν ζώα και δεν με ενδιαφέρει ούτε η ηλικία τους, ούτε η εθνικότητα τους, τα ίδια σκατά είναι όλοι!

  2. Να βρούμε τα γαμημένα ανθρωποειδή και να τα σουβλισουν..αργοτερα θα σκοτώσουν ανθρώπους.. υπαρ χει πολύ μίσος για τα ζώα αυτά..

  3. Πω πω τον καημενο τον ρεξ…..πρωτα θα τον “περιποιηθηκαν” ….και μετα αναλογα τα γουστα …η σουπα εγινε η ψητος στα καρβουνα..

  4. ΡΑΣΤΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΕΤΣΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΩΝΕ

  5. αμα τα τρωνε γιατι ολη η χωρα εχει γεμισει κοπροσκυλα που δαγκωνουν παιδια και μεγαλους

    1. Εσυ στον κόσμο σου είσαι. Και από τα λόγια σου δείχνεις επιθετικοτητα στα ζώα. Εσύ θα ήθελες να μπουν στο σπίτι σου να αρπάξουν την γυναίκα σου και το παιδί σου Κωστάκη? Να τους βάλουν κάτω, να τους βιάσουν και μετά να καταλήξουν δολοφονημενοι ? Μήπως σου αρέσει να φολιαζεις ζωα κιόλας? Ξέρεις τα κοπροσκυλα και τα βρωμογατα που αποκαλείς εσύ σε έχουν ξεβρωμισει από ποντικους και πολλά παράσιτα….ξέρω μπόλικους ανεγκέφαλους σαν και του λόγου σου. Το μίσος να μην το βγάζετε στα ζώα, γιατί το ίδιο ισχύει και για τους ανθρώπους. Άνθρωπος που δεν αγαπάει ζώο, δεν αγαπάει ούτε τον συνανθρωπο του..

  6. Τι θα γίνει επιτέλους;;;; Αυτά τα κτήνη αρπάζουν, βασανίζουν και δολοφονούν ζώα σε όλη την Ελλάδα αλλά οι φιλοζωικές εδώ κάνουν μόκο. Ξεσηκωθείτε πριν να είναι αργά!!!!

  7. Τα σφαζουν και τα τρωνε,αυτο θα το κανουν.
    Δε σας αρεσε η Χρυση Αυγη θελατε το γαλαζιο συριζα και τη ΝΔ.
    Φατε τωρα ολα τα πιθηκια του ισλαμ στη μαπα και τσιμουδια.
    Πολυπολιτισμο και Νεοταξιτες ψηφισατε,και αυτο θα παρετε.

  8. Πρωτα, θα τα πηδηξουν και μετα, θα τα φανε! Αναζητηστε, αν θελετε και την φωτο, απο δομη, οπου πηδουν, ενα γαιδουρακι!

  9. Τα ΚΚΕ πού αλύχτανε μαζί με τους δήθεν ΜΚΟ και αλληλεγγύης ΓΙΑΤΊ ΣΙΩΠΟΎΝ;
    ΖΩΑ έ ΖΏΑ.

  10. Ψητά στα κάρβουνα τα έκαναν σίγουρα οι μπάσταρδοι.

  11. Οτι κανουν οι “πολιτισμενοι” βορειοευρω-πεη, ουπς,- παιοι, συγγνώμη, στα αλογα. Delicatessen.

  12. Τέλος μέχρι εδω!!! Αρκετα πια όπου τους βρούμε σφαίρα στο κεφάλι και στο γκρεμό!!!

    1. φιλε αμα το κανεις η.. αδεκαστος δικαιοσυνη θα σε χωσει οσο πιο βαθια μπορει δυστυχως δεν ειδες τον αλλον τον ανθρωπο στην χιο
      Τωρα στο κτημα του δεν θα μεινει ζωο για ζωο ζωντανο μποστανι για μποστανι. Ποιος θα το φυλαξει ο μηταρακης….

  13. οταν ειπε ο βελοπουλος οτι τα τρωνε στη βουλη ηταν ακραιος….
    Ποιες φιλοζωικες αυτοι ειναι ακροαριστεροι μπορυν να κυνηγησουν τα ταξικα τους αδερφια τους λαθροπιθηκους
    Μονο οταν κλωτσανε παιδια δημοτικου γατα στη φολεγανδρο τραβανε βιντεο οι στερημενες γειτονισες για να καταγγελουν και να επιβαλει η αδεκαστος.. δικαιοσυνη 30 χιλ ευρω

  14. Γιατί λέει ότι κλέβουν μόνο το λυκόσκυλο, αφού ο τελευταίος που μοιάζει να είναι και μικρός στην ηλικία, αρπάζει και το λευκό σκυλί.Να βρεθεί πού; εκεί που κατέληξαν τα κακόμοιρα άντε να τα βρεις.

Comments are closed.