ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Ανακοίνωσαν κέντρο φιλοξενίας για ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ μαθητών με Κορωνοιό

Κοινοποίηση:
μασκες σχολεια

Τα μημύματα που μας στέλνουν οι αναγνώστες μας είναι πολλά και γεμάτα οργή για όλα όσα ανακοινώθηκαν. Παρακάτω δημοσιεύουμε ένα από τα πολλά μηνύματα αναγνωστών που έφτασαν στα κοινωνικά μας δίκτυα.
“Σε ειδήσεις των 12:00 στην ΕΡΤ3 ανακοίνωσαν ότι φτιάχτηκε δομή φιλοξενίας για νέους και παιδιά θετικά στον Κορωνοΐο σε παλιό αρχοντικό στην Σιάτιστα,Βοΐου για την τοποθέτηση τους εκεί ώστε να μην “μολύνουν” τις οικογένειες τους.Πραγματικα ΦΡΙΚΗ. Στη μέση του πουθενά, χτισμένοι φράχτες γύρω γύρω, καγκελα στα παράθυρα…Μονο υγειονομική εγκατάσταση δε θυμίζει..!!! ΘΡΙΛΕΡ!!!! Ουτε καν Νοσοκομείο αλλά δομές Απομόνωσης..Ξεκινούν σε κάθε Περιφέρεια ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ απο ΚΟΡΩΝΟΙΟ!!!Σιγά σιγά θα έχουμε και άλλες ΔΟΜΕΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ σε όλη τη Χώρα και βέβαια ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ στα Σχολεία για να παίρνουν τα παιδιά σε ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ απο την Οικογένεια τους..Με οργανωμένο σχέδιο στο εξής θα βγάζουν θετικά κρούσματα και θα αρχίσει οι Περιορισμοί που αναφέρονται στον Φασιστικό Νόμο 4862/20.Απομόνωση των παιδιών ΜΑΚΡΙΑ από τους γονείς, για να μη “μολυνθεί” τάχα η οικογένεια, και χωρίς ο εγκλεισμός να προϋποθέτει την έγκρισή των γονιών… Χορήγηση φαρμάκων, εμβολίων, ιατρικές πράξεις χωρίς απαραίτητη έγκριση γονέων…Νόμος 4682/2020 Κύρωση: α) της από 25.2.2020 Π.Ν.Π. «Κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κορωνοϊού» (Α΄ 42), β) της από 11.3.2020 Π.Ν.Π. «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του» (A΄ 55) και γ) της από 14.3.2020 Π.Ν.Π. «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19» (Α΄ 64) και άλλες διατάξεις”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ο γουρλομάτης τό υποζύγιο τής Μέρκελ είναι ικανός γιά όλα διότι εκτελεί διαταγές τής νέας τάξης πραγμάτων καί τής λέσχης Μπιλτερμπεργκ καί έχει σχέση μέ τήν αλλαγή πληθυσμού μέ Ασιατες καί Αφρικανούς.Ο γιός τού σκατοψύχη τού τουρκολάγνου Κώστα Μητσοτάκη έχει σκοπό νά μάς εξοντώσει.Γιά αυτό μάς έχει κλειδώσει μέσα γιά νά αρρωστήσουμε καί σιγα σιγά νά τα κακαρώσου-
    με γιά νά εχει ή σουπιά τό Εβραιάκι τό Μηταράκι (Mitarachi) χώρο γιά τούς λάθρους.
    Γιάννης Λάκων

  2. Οι γονείς ευθύνεστε γιατι ως καλά πρόβατα, φιμωθηκατε και φιμώσατε τα παιδιά σας με μάσκες, εναντιωθηκατε σε οσους ηταν εξ αρχης υποψιασμενοι και τους κατακρινατε,και υποκύψατε,διασπείρατε τον τρόμο και τωρα δηθεν μου τχα μου θα περασουν και πανω απ το πτωμα σας για να σας παρουν τα παιδια.Θα τους κλασετε μια μαντρα να ξερετε.Εσείς φταιτε! Καλπάζει η παιδεραστια και τα παιδιά σας θα καταλήξουν να βιάζονται, ενω εσεις θα πιστευετε οτι πεθαναν απο επιπλοκες του υποτιθεμενου γιου.

  3. Οποιος λαθρομεταναστης γουσταρει μπαινει στη χωρα. Φανταζομαι ο ερντογαν δεν τους κανει τεστ κορονοιου πριν τους στειλει. Οι λαθρομεταναστες ζουν κατα χιλιαδες στις δομες και κινουνται ελευθερα. Και οι τσιοδροχαρδαλιαδες αντι να δουν αυτα, θελουν περιορισμο των μαθητων που εχουν κορονοιο. Αυτα θελει η νεα ταξη πραγματων και οι υπηρετες της. Ολοι εμεις που αγαπαμε την ελλαδα,ολοι ενωμενοι, οφειλουμε να τους δωσουμε την απαντηση οτι ξεπερασαν τα ορια και θα το μετανιωσουν πικρα. Ξεσηκωμος για να ξεκουμπιστουν.

  4. Ναι, αλλά με την όπισθεν να έρθουν. Το λάδι έγγειται στη διακριτική τους ευχαίρεια. Προβλέπω να θεριεύει κι ο πιο δειλός τώρα..

  5. αρχιζουν τα ωραια……..ειμαστε που ειμαστε μπουρδελο αρχιζει και η δραση…..μεγαλωστε τα νεκροταφεια…..

  6. Δηλαδη θα κάνουν τα παιδια μας πειραματόζωα???μακρια απο τα σπιτια τους και τις οικογένειές τους???
    ΜΟΛΟΝ ΛΑΒΕ .
    ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΈΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΦΡΑΣΗΣ. Ας τολμήσουν……….

Comments are closed.