ΒΙΝΤΕΟ. ΠΩΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΝΔ, ΑΓΟΡΑΣΤΟ, ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ. “ΑΥΤΟΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ. ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ Η ΣΙΓΑΝΟΠΑΠΑΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΣΥΓΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ 57 ΑΘΩΩΝ”. ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ,ΤΟΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΑΝ

Κοινοποίηση:
ALERT-XIOS-TEMPI

Στο στούντιο του ALERT TV βρέθηκε και απόψε ο Στέφανος Χίος και στην εκπομπή “Ανατρεπτικό δελτίο”.

Παρακολουθήστε όλες τις δηλώσεις του δημοσιογράφου στο παρακάτω Βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Δέν είναι 57 οι αθώοι, είναι 113, ΞΥΠΝΑΤΕ!!! Οι αγνοούμενοι δέν είναι γιά πάντα αγνοούμενοι, προστέθηκαν στούς νεκρούς.

    1. ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ 300 ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ

      1. Καλό αυτό, αλλά το κακό στην Ελλάδα είναι ότι δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους δύο άνθρωποι, πολλές φορές είναι και αδέρφια. Δραματική κατάσταση.

  2. Αυτο με την ασφαλτοστρωση,τσιμεντοστρωση, τι ηταν , αν το μαθουν σε αλλες χωρες θα γελανε, οπως παει ο εγκληματιας στο τοπο της δολοφονιας και εξαφανιζει τα πειστηρια,Αν το ειχε κανει στην Κινα ,θα τον ειχαν στησει στα πεντε μετρα.

  3. Αγοραστός ,🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Η πουλημένος;😂😂😂😂😂😂Περιφερειάρχης 😁😁😁😁😁Το ψήφισαν 😂😂😂😂😂 Μπεεεεεεε,τραγογιδα!!!!

  4. Συγνώμη κύριε Σπίνο, αλλά ο Βελόπουλος δεν δεν έχει ψυχή, το βλέμμα του το απόλυτο κενό και τα μάτια του σαν δυο άδειες κόγχες.

  5. Κι εγώ στο yutube το άκουσα. Ο Αγοραστός είναι αυτός που είχαν μιλήσει μαζί στην εκπομπή του; Αυτός που η γραμματέας του τού έδωσε αμέσως το τηλέφωνό του; Πάντως στην τηλεφωνική συνομιλία τους έκανε τον κινέζο.

  6. Παίρνει αυτοδυναμία στις επόμενες; (25/6/2023) Μα τόση διαφορά; (20 μονάδες)

    1. στις επομενες η διαφορα θα μεγαλωσει

  7. Απο την στιγμη που αρχισε να μιλαει ο Στεφανος Χιος κατεστη αδυνατον να παρακολουθησω το Ανατρεπτικο Δελτιο το feed αρχισε να εχει διακοπες και να παγωνει …

Comments are closed.