ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ “ΖΟΥΓΚΛΑ” ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!! Λ@θραίοι ντ@βατζήδες πλακώνονται στο ξύλο ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ

Κοινοποίηση:
δδ

Αφόρητη και άκρως επικίνδυνη η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο.

Διαβάστε τι καταγγέλλει κάτοικος στο κέντρο της Αθήνας για περιστατικό που έγινε σήμερα Σάββατο 22/1 τις πρώτες πρωινές ώρες:

“5 το πρωί ακούσαμε φωνές και ουρλιαχτά όπως γίνεται σχδρόν κάθε μέρα. 2 άνδρες που ήταν μαζί με 2 γυναίκες άρχισαν να τσακώνονται για κάποιο λόγο. Ο  ένας με τον τζιν παντελόνι και τα άσπρα παπούτσια ήταν Πολωνός γιατί ακούγεται να λέει τη λέξη “ΚΟΥΡΒΑ-KURWA”. Ο άλλος δεν ξέρω τι ήταν αλλά φαινόταν γύφτος. Ο Πολωνός του έλεγε να πάει δεξιά και να επιστρέψει σπίτι του αλλά ο άλλος δεν έφευγε και στο βίντεο που ακολουθεί, φαίνεται να αρπάζει για κάποιο λόγο το τσαντάκι της μίας κοπέλας. Μετά φαίνεται να βγάζει μαχαίρι και να αρχίζει το ξύλο με τον άλλον. Ήρθε ένας αστυνομικός αλλά δεν έκανε τίποτα. Τους είπε απλά να φύγουν και να πάνε στα σπίτια τους. Προφανώς ήταν όλοι τους μεθυσμένοι. Του μιλούσε στα Αγγλικά και ανέφερε συγκεκριμένα “YOU ARE A FUCKING ZERO” (είσαι ένα τίποτα). Επίσης, φαίνεται στο βίντεο και ένα άτομο με ένα άσπρο κράνος και ένα άλλο άτομο. Αυτοί πρέπει να ήταν όλοι μαζί κάπου γιατί στην αρχή ήταν και ένας άλλος με μία άλλη μηχανή και μιλούσαν για λίγα δευτερόλεπτα πριν φύγουν.”

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Χαχα, ο χοντρός γύφτος-κλέφτης με το ροζέ μπλουζάκι έφαγε ξύλο από τον chad Πολωνό!

  2. Η Αθηνα μετατράπηκε σε Αθηνιστάν με τον Κουλη και τον Μπακογιάννη.

  3. την λεξη κουρβα την λενε και βουλγαρη,σερβοι,ουνοι κτλ

  4. Η Αθήνα έχει τελειώσει με τόσους αλλοδαπούς. Τους έχουν δώσει δουλειές και σπίτια οι ντόπιοι και τώρα το απολαμβάνουν.

  5. Η νέα δημοκρατία έταξε τάξη και ασφάλεια και έχει καταντήσει όλη Ελλάδα ένα ατελείωτο μπουρδέλο με άγνωστο νταβατζή. Αποκλειστικά υπεύθυνος για όλα ο γνωστός Κυριάκος. Με τις πέτρες αν δεν φεύγει, η χώρα έχει αποσαθρωθεί μουνόπανα νεοδημοκράτες.

  6. Ωραίοι οι μπάτσοι. Επαγγελματίες, τους σταμάτησαν εύκολα. Έβαλαν την τάξη. Έδρασαν με αρχιδια όχι μαλακιες. Μπράβο παιδιά κερνάω φρεντο.

Comments are closed.