ΒΙΝΤΕΟ: Η Πάολα και η κόρη της ξεσήκωσαν το κοινό με τον ξέφρενο χορό τους

Κοινοποίηση:
PAOLA-PAOLINA

Τη μητέρα της ακολούθησε η Παολίνα στην καλοκαιρινή της περιοδεία σε όλη την Ελλάδα κι όπως φαίνεται, το διασκεδάζει με τη ψυχή της.
Την Παρασκευή η Πάολα εμφανίστηκε στη Σαντορίνη και «μάγεψε» το κοινό της με τις επιτυχίες της. Η κόρη της φυσικά, όχι μόνο δεν έλειπε από το κοινό, αλλά ανέβηκε μάλιστα, στη σκηνή δίπλα της.

Μητέρα και κόρη χόρεψαν μαζί, σε κρητικούς ρυθμούς και ξεσήκωσαν το πλήθος που βρισκόταν κάτω από τη σκηνή. Στο τέλος μάλιστα, αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί και μια αγκαλιά.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Πάολα. Η “θεά” του μπάσταρδου Νεοτσιφτετέλληνα.

  2. Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ ΕΝΟΣ ΨΟΦΟΔΕΟΥΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΥ ΡΑΓΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΝ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ”ΠΡΟΝΟΜΙΑ΄΄: ΜΑΜ, ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑΝΙ….

  3. Η απόλυτη κατάντια. Ο τσιφτετέλληνας, τσιγαράκιας, γηπεδάκιας είναι η μόνη αλήθεια στο Ελλαδιστάν. Καννίβαλοι του Βαλκανιστάν ενωθείτε. Ερχεται το 6ο, 7ο και 8ο κύμα του “θανατηφόρου” ιού. Κάντε και την 5η δόση για να μπορείτε να πηγαίνετε στα κωλάδικα συνοδεύοντας τις ξεκωλιάρες “φίλες” σας………!
    Αυτοί ήσασταν, αυτοί είστε και αυτοί θα είστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.