ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ… «Θα ανοίξουμε τα σύνορα στον Έβρο… Χαρτιά σε όλους»…!!! Απειλεί την Ελλάδα ο Κωνσταντίνου…

Κοινοποίηση:
1

Στο βίντεο ο γνωστός Κωνσταντίνου κάνει για πολλοστή φορά έκκληση για να δοθούν χαρτιά ΣΕ ΟΛΟΥΣ και δηλώνει πως ¨Θα ανοίξουμε τα σύνορα στον Έβρο και θα απελάσουμε τον Μητσοτάκη¨!

Προειδοποιούμε πως το βίντεο είναι για γερά νεύρα !

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Δεν μας πείθει το θέατρο με την δήθεν έχθρα εναντίον του Μητσοτακη. Συμφωνούν σε όλα , μάλιστα το ζαβό της φοράδας Ντορας τον ακολουθεί τρέχοντας για να βγουνε μαζί από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου , όταν μιλάει ο Ηλίας Κασιδιάρης….

  2. Μπλα μπλα μπλα…… αν υπήρχε κόσμος που αγαπάει την πατρίδα του, αυτό το πατσαβούρι τώρα έπρεπε να είναι νεκρό με μια σφαίρα στο κεφάλι….

  3. Αρκετά είπε γενικώς, κούρασε μέχρι αηδίας, τα παίρνει χοντρά ο τρύπιος και ούτε τον ρόλο του δεν ξέρει να παίζει καλά, δεν ξέρει να μιλάει. Μιά σφαίρα στο κεφάλι και σύντομα. Σίγουρα θα τον φυλάνε αυτόν γιατί όλοι οι Έλληνες θέλουν να τον δείρουν. Στο τσιφλίκι του πατέρα του να καλέσει όποιον θέλει, η Ελλάδα δεν ανήκει στον Κωνσταντίνου, Κύπριος είναι άλλωστε και μάλλον απομεινάρι των Τούρκων, θα έκλασε κάποια τουρκάλα εισβολέας και θα βγήκε αυτή η αποβολή. Εμείς αυτά τα παρτάλια τα ανώμαλα ισλαμικά σκατά δεν θα τα δεχτούμε ΠΟΤΕ! Θα είναι πάντα οι εισβολείς που σιχαινόμαστε. Θα είναι πάντα οι μουσουλμάνοι, 400 χρόνια σκλαβιάς δεν σβήνονται.

  4. Κάψανε τους εργαζόμενους στη MARFIN και κουνάει και το δάκτυλο ο κοπρίτης.
    Θα φας καλά και εσύ και οι υπόλοιποι σύντομα. Η προδοσία της Ελλάδας τελειώνει αυτό τα καλοκαίρι.
    Θα εύχεστε να μην είχατε γεννηθεί ποτέ.

  5. Για τα λεφτά τα κάνεις όλα μεχρι και γκρόβερ δινεις ξεφτιλα

  6. Άντε ρε ξεφτιλισμενε.Να φύγεις από δω.Να πας στη χώρα σου το Πακιστάν και να μην ξαναπατήσει εδώ.Η Ελλάδα ανήκει μόνο στους Έλληνες.

  7. Οι σαγιονάρες που φοράει, πρέπει να είναι από πακιστανούς!
    Βρωμερές δαχτύλες, που μποχανε τυρίλα,
    και από μυαλό, σκ@τίλα!!!

  8. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ ???? ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΑΡΑΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Η ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ?????ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΤΣΑΚΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ!!!!

  9. Αφου ακομα επιτρεπεται σε αυτο το ρεμαλι σε αυτον τον αλητη να κυκλοφορει ελευθερα,καλα κανει…

  10. Μακάρι να υπήρχε όπως παλιά μια τρομοκρατική οργάνωση να μην βγαίνει ο κάθε μούλος και να δηλώνει ότι μαλακία έχει μέσα στην κεφάλα του .

  11. ΑΙΣΧΟΣ. ΞΕΦΤΙΛΑ. ΑΡΙΣΤΕΡΙΛΑ. ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΥΣ ΔΙΠΟΔΟ…..

  12. Έλα, έλα τώρα.. με συνοπτικές διαδικασίες..

  13. Στειλτε τον τον αλητη στο Πακισταν, να φυγη η βρομα του λαθρολαγνου Ανθελληνα απο την χωρα!!!!!!! Τετοιο παλιοτομαρο δεν υπαρχει αλλο!!!!!!!!

  14. Μπράβο μεγάλε σε βλέπουνε τα δημοκρατικά τόξα και χέζονται επάνω τους από τον φόβο τους. Για τέτοιο ξεφτιλίκι μιλάμε. Ένας ανεπανάληπτος οίκος ανοχής χωρίς μαντάμ επί των τιμών. Πέρνα να πάρεις και το μεροκάματο από το αφεντικό σου.

  15. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΔΕΝ ΒΡΗΣΚΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

  16. Λακαμα Κωσταντίνου πάρτους σπίτι σου .αρκετα αποβράσματα εχει η Ελλάδα !θελω να σου σκίσουν τη μάνα την αδερφή και εσένα μαζί !

  17. βρε αντε στα τσακιδια κοπριτες…εγω λεω να ανοιξει η μακρονησος…

  18. ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟΝ ΘΡΑΣΣΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ – ΤΟ ΙΣΛΑΜ
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΓΣΜΩ ΡΗΝ Π…Α ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΑΩΩΩΩ ΡΕΕΕΕΕ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΌΣ ΝΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΩ ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ

Comments are closed.