ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι συνέλαβαν τους Πακιστανούς στο σπίτι του Νίκου Ξανθόπουλου

Κοινοποίηση:
image-82
Επεισοδιακή σύλληψη των διαρρηκτών που είχαν κάνει κόλαση τη ζωή του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου, ληστεύοντας αρκετές φορές εξοπλισμό με σκοπό την πώλησή του.

Η συμμορία που έκλεβε μετασχηματιστές στα βορειοανατολικά προάστια της Αττικής, είχε μπει τουλάχιστον δυο φορές στο σπίτι του Νίκου Ξανθόπουλου, εξαρθρώθηκε από το τμήμα Ασφάλειας Παιανίας, όπως ανέφερε το MEGA.
«Περάσαμε ταλαιπωρία. Τι να σας πω τώρα; Να κόβετε το ρεύμα, να χαλάνε οι καταψύκτες. Οι κόρες μου κρατάνε λεπτομερή λογαριασμό και ημερομηνίες που κοβόταν και ώρες που κοβόταν. Δηλαδή το κόβανε γύρω στα ξημερώματα και το ρεύμα ερχόταν το απόγευμα» δήλωσε η σύζυγος του Βασίλη Ξανθόπουλου στο MEGA.

Οι δράστες, οι περισσότεροι νεαροί Πακιστανοί, δρούσαν κυρίως στην Παιανία και στο Μαρκόπουλο και η δράση τους είχε ξεκινήσει από τον Ιανουάριο. Έμεναν σε καταυλισμό στον Ασπρόπυργο και έκλεβαν μετασχηματιστές του ΔΕΔΔΗΕ και καλώδια, προκαλώντας φθορές σε σπίτια και εταιρίες.

Οι νεαροί έκλεβαν μετασχηματιστές και πωλούσαν τα καλώδια και το χαλκό σε εταιρίες σκραπ. Ο ένας απ’ αυτούς είχε συλληφθεί στις 17 Απριλίου, έξω από το σπίτι του Νίκου Ξανθόπουλου στην Παιανία και μάλιστα είχε αντισταθεί σε τέτοιο βαθμό που δεν δίστασε να χτυπήσει με εργαλείο έναν από τους αστυνομικούς στο κεφάλι και να δαγκώσει έναν άλλο. Οι συνεργοί του είχαν διαφύγει αλλά συνελήφθησαν πριν από μερικές μέρες.

ΕΘΝΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Αδωνη Γεωργιαδη επενδυτης και συ. Σηκω φυγε απο δω και παρε ολα τα φιλαρακια σου μαζι να πατε αλλου να κοροιδευετε. Οχι στη χωρα μας

  2. Είναι μεγάλο αίσχος νά κάνουν οί υπάνθρωποι τά πάκια τέτοιες ζημιές στόν μεγάλο Ελληνα ηθοποιό τόν “Αετό τών Σκλαβωμένων” τόν δημοφιλή Νίκο Ξανθόπουλο.
    Ενοχοι καί υπεύθυνοι γιά αυτές τίς απαίσιες καταστάσεις είναι τά δύο καθάρματα Τσίπρας καί γουρλομάτης πού κουβάλησαν καί γέμισαν τήν Ελλάδα τά αποβράσματα,τίς σαβούρες καί τά απόβλυτα από τά βάθη τής Ασίας καί τής Αφρικής.
    Γιάννης Λάκων

  3. Νικο τα τραγουδια σου αξεχαστα. Λυπαμαι που πρεπει να αντιμετωπισεις και συ το σημερινο ρεαλιτι της Ελληνικης μπανανιας. Λαθραιοι Πακιστανοι, Αφγανοι κλπ κλπ που τους φερανε ολους αυτους τους μασκαραδες.

    1. Για ποια σουξέ αναφέρεσαι;
      Πετραδάκι πετραδάκι.
      Ο ξανθοπουλος δεν είχε φωνή ποτέ του
      Απλώς ήταν η εποχή του τότε σαν παιδί του λαού και έπιασε.
      Μη τρελαθούμε κιόλας δλδ.

      1. Αλλη εποχη αλλα γουστα. Να μην συγκρινουμε τα σημερινα με τα χθεσινα.

    2. ΚΛΑΚ ΦΙΛΜ ΝΙΚΟ. ΤΑ ΘΥΜΑΣΕ?

  4. Κατάντια να τρώνε ξύλο οι αστυνομικοί από τα λαθραία πακιστανόγυφτα. Άντε και εις ανώτερα δημοκράτες μου.

    1. τι σχεση εχει η… δημοκρατια, δυστυχε χιτλερολαγνε?

      1. Έλα ντε για βάλε το μυαλό σου να δουλέψει. Όταν σου μπουκάρουν κι εσένα οι τα χρωματιστά θα θυμηθείς.

  5. Μία λύση αφού δέν υπάρχει θανατική ποινη είναι νά απελαυνουν στίς χώρες από τίς οποίες προέρχονται όλα τά αλλοδαπά εγκληματικά καθάρματα ..

  6. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ?
    ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΓΥΜΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΛΑΦΥΡΑ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ, ΘΙΓΕΣΤΕ ???????????
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΨΑΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ??????????????
    ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΛΙΤΗ-ΟΠΛΙΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ????????????????
    Η ΜΗΠΩΣ Η ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ???????????
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ Η ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ??????????
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΨΑΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ???????????
    ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ…
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Τζάμπα ο κόπος των παιδιών που τους συνέλαβαν.
    Ούτε φυλακή δεν θα πάνε.
    Αύριο με το καλό, πάλι στους δρόμους θα είναι οι κύριοι επενδυτές, χάρη στους αγαθούς και πολιτισμένους νόμους μας και στους δικηγόρους των ΜΚΟ που θα προστρέξουν στο πλάι τους. Φυσικά και ντόπια μπουμπούκια να ήταν, πάλι έξω θα ήταν μετά από επίπληξη.
    Η λύση (Δυστυχώς η μόνη αντιμετώπιση που φοβούνται και σέβονται αυτοί) είναι να σταματήσουν πάση θυσία άμεσα όλες οι ροές επενδυτών προς την Ελλάδα, ενεργοποίηση των άμεσων απελάσεων με την πρώτη παράνομη ενέργεια αλλοδαπού και άμεσο επίσημο εξοπλισμό από το κράτος όλων των φορολογούμενων Ελλήνων πολιτών (ή όσων θέλουν τέλος πάντων) με άδεια για πύρ στο ψαχνό τόσο στους εν αμύνη (εντός ιδιοκτησίας τους) ευρισκόμενους πολίτες, όσο και στην Αστυνομία.
    Με το που θα συμβαίνει περιστατικό, ένα τηλέφωνο στην Δημοτική Αστυνομία για να δηλωθεί το συμβάν και το πρωί μαζί με την σκουπιδιάρα, να περνάνε ένα ανοικτό φορτηγό με αρπάγη για τα χοντρά και ένα με πιεστικό με νερό και χλωρίνη για τον καθαρισμό των λεκέδων…
    Να δείτε μετά πως καθαρίζει και ανασαίνει ο τόπος. Όσοι δε από τους επενδυτές μείνουν στην χώρα, θα είναι τύπος και υπογραμμός !!!
    Φυσικά αυτό δεν πρόκειται να γίνει στον αιώνα τον άπαντα, δεν είναι πολίτικαλι κορέκτ στις πολιτισμένες εποχές που ζούμε, οπότε καλή απόλαυση της απαλλοτρίωσης των περιουσιών μας και αν τύχει και τους καταλάβετε να μπαίνουν μέσα στα σπίτια σας, κάντε τους κοιμισμένους ακόμα και αν σας πιάσουνε τον κ…. Τώρα για της γυναίκας και της κόρης σας η ακόμα χειρότερα του γιού σας, τι να πώ, εσείς ξέρετε καλύτερα.
    Εγώ είμαι ένας παλιομοδίτης, αναχρονιστής, απολίτιστος, βάρβαρος, πού να ξέρω πόσο αξίζει για σας ο κ…. του γιού σας.
    Με το συμπάθιο κιόλας, δηλαδή

  7. Ο μαλάκας της αριστεράς ήθελε να τους φέρνει όλους με ένα γράμμα και αυτά τα ζώα πήραν 32% από τα ζώα που τους ψήφισαν. Ευτυχώς τα υπόλοιπα ζώα ψήφισαν με 38% τα νυν γίδια και έτσι έδεσε η μπασαμέλα. Αμφότεροι έχουν κόψει το τσιγάρο και το έχουν ρίξει στους μπάφους.

  8. Έπρεπε αυτό το καλόπαιδο που χτύπησε τους αστυνομικούς να έκανε το ίδιο και στην Αμερική τώρα η κοινωνία θα είχε προ πολλού ξεβρομίσει από αυτά τα υποκείμενα, αλλά ξέχασα ότι η χώρα μας είναι μπουρδελιστάν.

  9. 😯Τα σημεια των καιρων.
    Ηρθαν τα πακια και πήραν τις δουλειές από τα ρομα.

  10. που είσαι αντίχριστε κουλη να επέμβεις προς απελευθέρωση των επενδυτών θα αφήσεις τέτοια μαργαριτάρια να ταλαιπωρούνται στις φυλακές? εδώ έχεις άλλες σοβαρές υποθέσεις που χρήζουν ισόβια.. όπως μάνες που δεν θέλουν να φορέσουν μάσκες στα παιδιά τους

  11. Οι αρχες της Μπανανιας ποτε περιμενουν, αφου τους σπασουν πρωτα τα χερια, ναι καλα, να τους απελασουν;;;;;;; Τι ρωταω τωρα;;;;; Η απαντηση ειναι γνωστη!!!!!!! Ποτε!!!!!!! Για τετοιο ξευτιλισμενο κρατος μιλαμε!!!!!!

  12. Μα τι λέτε; Επενδυτές ήταν και άκουσα και τα ονόματα τους.

    Μαχμουντ Μιτσουτακ
    Αχμετ Μιταρουκ
    Σαλαμ Γεοργιαδουν

    Επενδύσεις στο έγκλημα έκαναν. Αφήστε τα παιδιά έξω αλλιώς το αφεντικό σας ο Ψόρος θα σας μαλώσει.

Comments are closed.