ΒΙΒΛΙΚΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ. ΡΙΧΝΩ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ. ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Η ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΜΕ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΝΤΟΥΓΚΙΝ -Александр Гельевич Дугин‎ . Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ, ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ «ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ», ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ, ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Κοινοποίηση:
exofyllo22-8

teaser22-8

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo22-8

 Στο ΦΥΛΛΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ 22-8, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Hand with pen tied with rope, depicting the idea of freedom of the press or freedom of expression
Hand with pen tied with rope, depicting the idea of freedom of the press or freedom of expression

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

free- press- no compromise

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

efimerida-banner500

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Τι ξέρουμε για τις φήμες ότι βρεττανοί, ή μοσάντ, ή εν τέλει η ίδια η fsb ανατίναξε τη ντούγκινα;;;

  2. εχει κουρασει ο τουρκοπουτιν. Και τοσους μηνες τρωει τη μια φαπα μετα την αλλη

  3. Πάει και το χέσιμο.
    Θα μας το κόψουν κι αυτό
    Νομίζετε ότι τα ανόργανα όντα στα οποία θέλει να μας μεταλλάξει ο Παπάρι χέζουν;;

  4. Αλοιμονο τους με τον Πούτιν Χάθηκε όλη η Ευρώπη που θα υποφέρει Εκατοντάδες χιλιάδες Ουκρανοί λιποτάκτες αμολήσαν στην Ευρώπη Τομάρια τύποι τους χορηγούνται σπίτια λεφτά και δουλειές Οι ουκρανεζες τα κονομουν χοντρά βρήκαν την ευκαιρία τους αφού είναι συνοδοί σεξ Ξευτιλα κράτος η Ουκρανία με ένα βρωμοζελενσκι πιόνι των ΗΠΑ όπως και οι ευρωπαίοι ηγέτες στα 4 περνούν οδηγίες

  5. Ο/Η αν σας ενδιαφέρει ψάξτε το αν και δε νομίζω. έχετε άλλες προτεραιότητες λέει:

    Έχουν κι άλλοι την ίδια άποψη με μένα .
    Το κείμενο το βρήκα μετά
    Νεοφιλελευθερισμός και ναζί…το ίδιο μαγαζί

  6. Πουτιν χωρις ελεος .Κανε τον κλοουν ζελεσκι να βλασ@ μισει την ωρα που γεννηθηκε.Ολοι οι πρακτορες της νεας ταξης πραγματων πρεπει να πληρωσουν παραδειγμαατικα και το ναζιστικο καθεστως ζελεσκι πρωτο.

  7. Οι εκπτώσεις δεν τελείωσαν ακόμα
    Έτσι εξηγούνται οι περικοπές των σχολίων.

  8. Όταν το ΔΝΤ έδωσε 900 εκατομμύρια στον πρόεδρο της Λευκορωσίας Λουκασένκο για να επιβάλλει τα λοκ ντάουν κι αυτός δε τα δέχτηκε, πόσα δόθηκαν στη κυβέρνηση Μητσοτάκη;;; για να τα επιβάλλει και να πληρώσει τις λίστες Πέτσα;; Και πόσα δόθηκαν στους ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ για να μην αντιδρούν στην καταστροφή της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού;;

  9. Οι Συριζαιοι μπροστά στη γαλάζια μαφία του Μαξίμου ήταν αθώες Περιστερές.
    Όσα έκλεψαν εκβίασαν κι έφαγαν αυτοί ούτε στο πιο τρελό όνειρο τους δε τα είδαν.
    Ότι πήραν το πήραν στο τέλος με το ξεπούλημα της Μακεδονίας.
    Απορώ αν καταφέρουν οι επόμενοι να είναι χειρότεροι από αυτούς.
    Πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να τα κατά φέρουν.

  10. Βλέπω κάτι πόρνες καί μού γυρίζουν τα άντερα ανάποδα. Πού πάς ρέ αρχή προδότη Άδωνη εσύ Βορίδη που ειναι τα πιστεύω σας; Τα πουλήσατε αντί πινακίου φακής. Ο Πλεύρης πού είναι ο κύριος Υπουργός; Μετά τόν Μητσοτάκη πρέπει νά αλλάξετε χώρα γιατί όπου και να πάτε θά σάς πετούν ντομάτες καί γιαούρτια. Φτούς ξεφτίλες προδότες .Μόνο ένας άντεξε καί είναι φυλακή χωρίς λόγω ,αλλά είναι Παλικάρι . Έλα Ηλία σε περιμένουμε και ας είσαι . Ναζιστής είναι αυτός ο Γουρλωμάτης πού τού έδωσαν τον τίτλο του πρωθυπουργού καί μάς έχει αλλάξει τα φώτα.Κοίτα Κούλη να προλαβεις να φύγεις πρίν τίς εκλογές καί όχι μετά γιατί μπορεί να είναι αργά .

    1. Μ αρέσει που λένε τον Ηλία ναζιστή.
      Υπάρχει έστω κι ένα πολιτικό σύστημα που να μη στηρίζεται στο ναζισμό ή στο έτερον ήμισυ του τον κομμουνισμό;;
      Και ο νεοφιλελευθερισμός και ο σοσιαλισμός είναι εκλεπτυσμένα, ΜΕ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, αντίγραφα του ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ.
      Τώρα όλα τα κοινωνικά πολιτικά συστήματα θα πάνε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας που έλεγε κι ο Ανδρέας κάποτε, που πολλοί μη βολεμενοι τοτε τον έβριζαν, αλλά τελικά σε σχέση με τα μαϊμούνια που τον διαδέχτηκαν αποδείχτηκε ηγέτης.
      Αυτό που ζούμε τώρα τι είναι;;;;;;;
      Δημοκρατία με φερετζέ;;;

  11. Μια ελεγχόμενη κατεδάφιση των παγκόσμιων αγορών, των οικονομιών και του κόσμου όπως τον ξέρουμε. Για να αποφευχθεί η άναρχη καταστροφή που όμως μοιάζει πιθανή λόγω των γεγονότων στην Ουκρανία…

Comments are closed.