ΒΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΤΗ ΣΟΥΪΤΑ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ – ΓΕΜΑΤΗ ΜΩΛΩΠΕΣ Η 24ΧΡΟΝΗ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ

Κοινοποίηση:
terastio-kyma-sybarastasis-stin-24chroni-georgia-bika-pou-katingeile-ton-viasmo-tis

Στο “φως” έφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR την κατάθεση του ανθρώπου που κάλεσε την 24χρονη Γεωργία στο πάρτι, στη Θεσσαλονίκη, με τη νεαρή γυναίκα να καταγγέλλει ότι λίγες ώρες μετά βιάστηκε ομάδικά σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.


Σύμφωνα με όσα κατέθεσε, ο διοργανωτής είναι γόνος επιχειρηματικής οικογένειας με τα αρχικά Π.Κ. Τον ενημέρωσε, όπως ισχυρίστηκε, τηλεφωνικά μία εβδομάδα πριν την Πρωτοχρονιά ότι θα ανέβει με την παρέα του στη Θεσσαλονίκη για να αλλάξει εκεί τον χρόνο, όπως και έγινε.

Στις 30 Δεκεμβρίου, ο Π.Κ. και η παρέα του, ανάμεσά τους ο κατηγορούμενος και ο αδερφός του, έφθασαν στην πόλη. Όπως κατέθεσε, πραγματοποιήθηκε συνάντηση για καφέ και εκεί ο Π.Κ. τον ενημέρωση ότι στο δωμάτιο του θα γίνει πάρτι για την αλλαγή του χρόνου.

«Στο πάρτι, στο δωμάτιο που είχε νοικιάσει ο Π.Κ., πήγα στις 00:30 μαζί με φίλες μου. Πήρα τηλέφωνο τη Γεωργία και της είπα να έρθει. Ήρθε με μία φίλη της περίπου στις 02:30 και κάθισαν περίπου μία ώρα. Μέσα στο πάρτι ήταν οκτώ άτομα», φέρεται να κατέθεσε, ενώ σε ερώτηση για το αν έγινε χρήση ναρκωτικών απάντησε αρνητικά.

Από την πλευρά του, ο διοργανωτής του πάρτι υποστήριξε στην κατάθεσή του ότι τον κατηγορούμενο δεν τον ήξερε πριν και τον γνώρισε μέσω του Π.Κ.

«Η κλινική εξέταση της ιατροδικαστού δείχνει ότι υπάρχουν εκχυμώσεις στον αριστερό και δεξιό μηρό, στην κνήμη, υπάρχει δηλαδή μια πίεση που δημιούργησε τις μελανιές. Η ιατροδικαστής δεν αποκλείει να έχουν γίνει ασελγείς πράξεις στην καταγγέλλουσα. Οι τοξικολογικές και παρόμοιες εξετάσεις αναμένονται. Όταν βγουν όλες μαζί, θα έχουμε ένα πλήρες, ξεκάθαρο συμπέρασμα για το πόσοι ασέλγησαν στην κοπέλα και αν υπήρχε βία, αν της είχαν χορηγηθεί ουσίες».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

38 Σχόλια

  1. 1. ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΘΗΚΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΟΥΣΙΩΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΙΖΕ ΕΚΕΙ ΚΟΚΑ.
    2. ΟΥΤΕ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ Γ@ΜΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΒΙΖΙΤΟΥΔΕΣ.
    3. ΜΕ ΟΣΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ, ΑΛΛΑ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
    4. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΧΑΠΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΑ ΨΙΛΟ.

  2. Θυμάστε την χήρα στον Ζορμπά ….. Εσείς που κάνετε χυδαια σχόλια εναντίον του θύματος δεν διαφέρετε καθόλου από αυτούς που εσφαξαν την χήρα στο φιλμ..

  3. μια ζωη ακουω τις ιδιες μαλακιες τη βιασανε κ παπαρια μεντολες πηγε κ αυτη κοντα στα πλουσιοπαιδα να αρπαξει.λιγο δοξα κ χρημα κ.μολις της τον ακουμπησανε λιγακι αμεσως επαιξε τη γνωστη καραμελα που λενε.ολες μπας κ πεσει τ παραδακι σαβουρες ολες

  4. Οταν πηγαίνεις σε 5 στερο hotel και δεν βλέπεις πιάνο για ορχήστρα δωματίου ουτε πράσινη τσόχα ουτε βιβλία για λογοτεχνικό βραδινό αλλα άγνωστες φυσιογνωμίες κ προκλητικές μοντἐτες, τότε ή φεύγεις διακριτικά ή παζαρεύεις την τιμή σου Πρέπει να ξέρεις οτι υπάρχουν και βουκόλες που εκτιμώνται για την αξιοπρέπειά τους

  5. Πιστεύετε οτι στην νεοελλάδα υπάρχουν πολλές γυναίκες κάτω των 30 ετών που να έχουν κάποιο πνευματικό επίπεδο; Ψάξανε ποτέ τους να βρούνε για κανένα άτομο υψηλής αξίας ; Αλλά και να τύχει να δουν κανέναν, στο φτύσιμο θα τον έχουν. Να ναι καλά το instagram να μαζεύουν likes και σχόλια θαυμασμού επειδή απλά ανεβάζουν φωτογραφίες.

  6. Στο video της συνεντευξης οι κορες του ματιου της ειναι διεσταλεμενες. Την πιστευω για τον βιασμο αλλα εχει χαρακτηριστηκα ατομου που εχει σοβαρη σχεση με αλκοολ η ουσιες. Μηπως επινε τσαμπα στα παρτυ και το ενα εφερε το αλλο?

  7. Οποιος ασχολειτε με τα πιτουρα τον τρωνε η κοτες! ας μην πηγαινε!
    Εκτος εαν πηγε με καποια χρηματικη αμοιβη…φυσικα χωρις να περιμενει οτι θα την βιασουν!
    αλλα δεν ζουμε σε μια κοινωνια αγγελων…δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο αφελεις.

  8. άμα είχε το βίτσιο να την βίασουν κοιμισμένη 4 ατομα που πήραν viagra πιθανόν να έχεις δίκιο ,αν όμως όχι τότε γράφεις βλακείες

  9. Να μάθουμε όλοι οι άνδρες(αν είμαστε άνδρες),ότι όταν μια κοπέλα λέει όχι,είναι ΟΧΙ!Ακόμη κ η πόρνη ,αν αλλάξει γνώμη κ δεν θελήσει να συνευρεθεί μαζί σου,δεν έχεις δικαίωμα να την ακουμπήσεις!Επιπλέον ,όταν μια κοπέλα είναι σε ημιλιποθυμη κατάσταση,ακομη κ αν είναι η γυναίκα σου,την σκεπάζεις κ την αφήνεις να κοιμηθεί,να συνέλθει!Διαφορετικά ,όταν δεν έχει τις αισθήσεις της είναι ΒΙΑΣΜΟΣ! Επιπλέον να μην κατακρίνουμε κανεναν άνθρωπο,αν δεν γνωρίζουμε σε τί περιβάλλον έχει μεγαλώσει κ τί έχει περάσει!Σκεφτείτε ότι αυτό το κορίτσι ,προτιμούσε να είναι με αυτή την αλητεία ,γιατί η ‘εναλλακτικη ‘ της ήταν η μοναξιά!Έχασε γονείς κ αγόρι απανωτά!Άλλοι στην θέση της θα είχαν πέσει στα ναρκωτικά η’ θα είχαν αυτοκτονήσει.Λιγο σεβασμός!

    1. Να μάθουν και οι γυναίκες να σέβονται τον εαυτό τους και να μην γίνονται πόρνες…

    2. Σε γενικές γραμμές συμφωνώ φίλε μου με αυτά που γράφεις.στο μόνο που θα ήθελα να διαφοροποιηθω είναι στο εξής. Για κάθε περίπτωση που συσκοτιζουμε την έννοια της ατομικής ευθύνης της γυναίκας για την προστασία της σωματικής της ακεραιότητας, ραινουμε με τριάνταφυλλα τον δρόμο για τον επόμενο βιασμό που θα συμβεί. Το μήνυμα από αυτήν την ιστορία προφανώς πρέπει να είναι το πρώτο μισό του μηνύματος σου.αλλα πρέπει να επιστήσουμε την προσοχή στις γυναίκες, κόρες κ αδερφές μας να μην κάνουν επιλογές που θα τις θέσουν σε τόσο μεγάλο κίνδυνο. Η κοπέλα έκανε τη μια μετά την άλλη τις λάθος επιλογές, έστω κι αν σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν δικαιολογείται ο βιασμός.

    3. Οι “κοπέλες” δεν είναι όλες το ίδιο. Μια καθως πρέπει “κοπέλα” δεν θα προκαλέσει την απόρριψη. Μια πουτάνα στις πράξεις, σίγουρα θα σε απορρίψει και θα το ευχαριστηθεί απο πάνω ! Τώρα σίγουρα βιασμός ακόμη και της πουτάνας είναι καταδικαστέος! Και πορνοδιαστροφικός αυτός που το πράττει.

  10. Μάνο Παπαδόπουλε!!!
    Ετοιμάσου, πλύσου και πάρε βαζελίνη.
    Ερχόμαστε να σε μ@μήσουμε γι αυτό που έκανες.
    Ερχόμαστε salonika να βγάλουμε γούστα μαζί σου.

  11. καλά όλοι αυτοί οι νεαροί πλούσιοι δεν είχανε φιλενάδες στην Αθήνα να ξεκινήσουν το νεο έτος με βεγγαλικά αλλα έπρεπε να πανε να κάνουν πρωτοχρονιά σε ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη με άγνωστες κοπέλλες τις οποίες βρήκε κάποιος απο μια καφετέρια;;;;;
    η δουλειά μοιάζει σαν να είχε γίνει πολλές φορές στο παρελθόν αλλα αυτή την φορά πέσανε στην περίπτωση και στράβωσε
    δηλαδή για να σπάσουμε την ρουτίνα πάμε να πηδήξουμε στην Θεσσαλονίκη, εσύ κανόνισε να φέρεις φρέσκο κρέας που αμα καμιά δεν είναι και πολυ πρόθυμη της ρίχουμε ένα χαπάκι και μετα παίρνουμε και εμείς τα δικά μας χαπάκια και πηδάμε ομαδικά
    μόλις τελειώσουμε που τον είδατε τον Διαμαντή, πισω πρωτεύουσα και θα σου ρίξουμε τηλέφωνο να κανονήσεις την επόμενη φορά
    ελα τώρα που στραβωσε, έχει αγριέψει και ο κόσμος με τις καραντίνες και την ακρίβεια
    οι δικαστές προσπάθησαν να το σώσουνε το πράγμα αλλα μόλις βγήκε στην δημοσιότητα και πλακώσανε τα πινελίκια απο τον κόσμο κάποιος θα την πληρώσει, τουλάχιστον μέχρι να ξεχαστεί η υπόθεση, μετά βλέπουμε

  12. Γονείς,μάθετε να σέβονται τις γυναικες οι γιοι σας……παιδεια ρε……δεν έχει σημασία αν είσαι πλούσιος ή φτωχός…….σεβασμός στον κάθε άνθρωπο!!!!!

  13. Η όλη ιστορία που διηγείται η κοπέλλα ειναι πολύ απιθανη – λεει ότι σχεδον δεν ηξερε αυτον τον Μάνο ,μάλλον επαγγελματια μαστρωπό,που την πίεσε να παει εκει (!) (αλλα καθησε και πηρε μαζι της και μια 17χρονη(!)- Αληθεια,ξερετε πολλές 17χρονες που πάνε για Πρωτοχρονια σε σουιτες ξενοδοχειων να κανουν παρεα σε αγνωστους άντρες παρεα με αγνωστους αντρες ??? ) Κι αφου δεν της αρεσαν οι φατσες τους, τοτε πώς εγινε και δεχτηκε να πιεί ποτο που της εδωσαν αυτοι??? Γιατι δεν καλεσε σε βοηθεια τους υπαλληλους του ξενοδοχείου,που εχουν και ευθυνη για οσα συμβαινουν στο χωρο τους ??? Οι μωλωπες δειχνουν πάλη, αλλα αυτη λεει ότι οταν την εβαλαν στο κρεβατιο και μετεπειτα δεν ειχε τις αισθησεις της,αρα τι απο τα δυο συνεβαινε ? Παλεψε η όχι ? Δυστυχώς , η ιστορια θυμιζει το λαικο ρητο “τραβατε με κι ας κλαιω” . Για να δουμε τι θα βγει τελικα απο την ανακριση,και μετα τα λεμε. Τωρα, γυναικα 24 ετων ,με εμπειρια στην κοινωνια, που δεχεται να παει σε σουιτα ξενοδοχειου με αγνωστους αντρες να κανει Πρωτοχρονια και βλεπει οτι εκει υπαρχουν κοπελες που κανουν βιζιτες,(!!!) αλλα παραμενει και πινει ό,τι της δινουν , αλλα τελικα ισχυριζεται οτι … ειδε φως και μπηκε … πρωτη φορα το ακουω …. Μακαρι να βγει η αληθεια

    1. Ναι, είναι προφανές ότι συχνάζεις μόνο σε τέτοια και τα ξέρεις καλά αυτά ξεφτίλα…

  14. Καρακιτσαριό με μπλε φακούς κ ψευτικα φρύδια τι έγινε; Δεν τα βρήκατε στην πληρωμή;

    1. Ναι ρε, γιατί συναλλάχθηκε με “ευγενείς” του κ@λου σαν και του λόγου σου φτηνιάρη και δεν ευοδώθηκε η συναλλαγή…

  15. δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχει παρει πανελληνια δημοσιοτητα αυτη η περιπτωση για μια κομπλεξικια μαυροματτα με μπλε φακους.

    1. Ειναι απλο τα βοθροκαναλα ψαχνονται με θεματα μπαρουφες τα κανουν πρωτη μουρη απασχολουν την επικαιροτητα για να ξεχναμαι εμεις την φτωχεια μας και τα τοσα προβληματα που μας προξενουν οι προδοτες ανθελληνες πολιτικαντηδες στιν καθημερινοτητα μας με τις πολιτικες τους…καταλαβαις???

  16. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΣΚΟΥΛΙΚΟΜΥΓΕΣ….ΟΠΟΥ ΔΟΥΝ ΣΚΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΕ… ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑ….!!! ΑΚΟΥΣΕ ΠΑΡΤΥ ΣΕ ΣΟΥΙΤΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ…ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ….ΤΙ ΕΨΑΧΝΕΣ ΕΚΕΙ……???? ΑΓΟΡΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ… ΝΑ ΠΑΣ ΤΗΝ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΣΟΥ…ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ… ???? ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ…ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑ…??? ΑΥΤΟ ΕΨΑΧΝΕΣ…??? ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ….. ΠΩΣ ΠΗΓΕΣ ΕΚΕΙ…??? ΦΟΡΕΣΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΝΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ..??? ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ…???
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ…. ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥΣ… ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ…?????

    1. Καλα το ξεκινησες…στη συνεχεια το χαλασες!

      1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΛΑΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ….ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΙΛΑΩ ΕΤΣΙ….!!!!

    2. ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ ΛΙΜΕΝΙΚΕ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ! ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΣΕΝΑ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ. ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΑΡΤΥ ΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΟΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΨΟΦΑΝΕ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΜΕΛΗ ΖΩΗ. ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ, Η ΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ.

      1. Ακριβώς φίλε…. θέλουν την μεγάλη ζωή…τα ξεκολλε ντυσίματα τα ξενύχτια… και γι’αυτό μπλέκουν σε περιπέτειες οι περισσότερες κοπέλες…!!!! Είκοσι χρόνια υπηρέτησα στην δίωξη ναρκωτικών του λιμενικού… καί έχω δει πολλά που ούτε τα φαντάζονται κάποιοι.

  17. σύμφωνα με την κατάθεση της 17χρονης η Γιωργίτσα ήξερε ακριβώς τι έπαιζε και ήθελε να μείνει, μπορεί να την ναρκώσανε αλλά μάλλον λέει ψεματα για να πάρει αποζημίωση

    1. Ωραία ανατροφή έδωσαν στην 17χρονη να μπαίνει σε ξενοδοχεία που οικονομικά το 80 % των Ελλήνων μαζι και εμενα δεν μπορούν ούτε απο έξω να παίρναμε Ένας όμως το δικαιο όλοι αυτοί που ήταν στο πάρτι να πληρώσουν ο καθένας για την πράξη του

    2. αλλο να πάει σε ένα πάρτι για να γνωρίσει ας πούμε έναν πλούσιο και αλλο να της ρίξουνε χάπι στο ποτήρι και να την βιάσουνε 4 άτομα κοιμισμένη αφού προηγουμένως πήραν τα χαπάκια τους για να έχουνε καλη απόδοση
      καταλαβαίνεις την διαφορά;;;;;

  18. Σε όλες τις φωτό φοράει μπλε φακούς επαφής… Άψυχα γυάλινα μάτια, ενώ τα δικά της είναι μαύρα. Γιατί μπερδεύετε τον κόσμο? Στην τηλεόραση είχε μαύρα μάτια. Άντε πολύ ασχοληθηκαμε με το πορνιδιο !

  19. Μια μαυροματα βίζιτα με μπλε φακούς επαφής. Άντε μαρή κλωσσα που σε βίασαν… Γύρνα στο χωριό σου στη στρούγκα!

    1. ΑΑδερφές και παληκάρια γίνατε μαλλιά κουβάρια . Άντε ρε τενεκέ ξεγάνωτε

    2. Ρε γίδι βγάλε τον σκασμό! Ξέρεις πόσες κοπέλες φοράνε χρωματιστούς φακούς?Τι θες να μας πεις ότι όποια φοράει είναι βίζιτα?Αι σιχτίρ που δεν ξέρετε μιλάτε κ βγάζετε τον κομπλεξισμό σας εδώ μέσα γαϊδούρια.

  20. Στέφανε ο βιασμός είναι κακούργημα και είναι πράξη αδικαιολόγητη.Το ότι δεν υπάρχει παιδεία όμως πραγματικά παίζει πάρα πολύ μεγαλο παράγοντα.Τα τσογλανια αυτά το γράφει πλέον όλο το διαδίκτυο ήταν γνωστά για τη δραστηριότητα αυτή ήταν γνωστό πως διαθέτουν εκατομμύρια ευρώ είναι γνωστό πώς ήταν μέσα σε απαγορευμένες ουσίες αλκοόλ και το ένα και το άλλο και εγώ ερωτώ.Με πια λογική ρε συ Στέφανε μία γυναίκα ακολουθεί αυτά τα ρεμάλια μέσα σε ξενοδοχεία 5 αστέρων.
    Κάποια στιγμή οι κοπέλες πρέπει να καταλάβουν ότι είναι αναγκαίο να είναι επιφυλακτικές σε κάποια πράγματα.Τι περίμενε από αυτά τα τσογλάνια να κάνουν τίποτα καλό;Το μόνο που θα κάνανε ήταν κακό.Το μόνο σίγουρο πάντως μετά από όλα αυτά είναι πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κουκουλωθεί η υπόθεση αυτή πρέπει να βγούνε τα πάντα στην επιφάνεια και να τιμωρηθούν παραδειγματικά και ΟΧΙ να τη γλιτώσουν επειδή έχουν το χρήμα στην τσέπη και επειδή μπορεί να πληρώσουν τον κάθε προσκυνημένο εισαγγελέα.

  21. Φαινεται η κοπελα οτι ειναι απο σπιτι και χωρις τη θεληση της πηγε τη μια το ξημερωμα σε ενα δωματιο ξενοδοχειου με κατι μαντραχαλαδες να πινουν και να γλεντανε και δεν ηξερε τις προθεσεις τους.
    Μπορει να μην τα βρηκαν στην πληρωμη ή να της ειπαν να γυρισει σπιτι της χωρις αγαπες και δωρα.
    Ολο στις φτωχιες, πλην τιμιες, κοπελες γινονταο αυτα.

Comments are closed.