ΒΕΝΤΕΤΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ – Ο ΨΥΧΩΤΙΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ 5.000 ΣΕΛΙΔΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

Κοινοποίηση:
Image1

Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

Βεντέτα αίματος πάνω στο νεκρό αστυνομικό. Με δικογραφία 5.000 σελίδων ο ψυχωτικός Μητσοτάκης θέλει να κλείσει τον Μαρινάκη φυλακή, για να μη ρίξει την κυβέρνηση. Διάλογοι σοκ. Μόνον εμείς σκοτώνουμε μπάτσους, θα σας βρουν κρύους”

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Να δω τον υπόδικο εγκληματία μέσα στην φυλακή να του πηγαίνουν τα πούρα και τι άλλο θέλουμε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο… Η αλήθεια είναι όμως ότι ο ένας έχει δεμένο τον άλλον οπότε δεν πρόκειται να γίνει τίποτα στα μεγάλα ψάρια… Όπως την γλίτωσε με το noor 1 που έχουν σκοτωθεί όλοι οι μάρτυρες έτσι θα γίνει και τώρα…

    1. Όπως και αυτός τον έχει δεμένο με ντοκουμέντα ξέρει πολύ καλά ποιος έδινε λεφτά για να βγει πρόεδρος και πριν τις εκλογές… Εννοείται ότι γνωρίζει τι έγινε στα Τέμπη και πόσα όπλα έχει στείλει στην Ουκρανία… Εκτός από αυτά έχει και δικούς του βουλευτές που μπορούν να ρίξουν την κυβέρνηση…

  2. Πολλα μετωπα ανοιγει ο Κουλης και στο τελος θα μεινει με τα ΛΟΑΤΚΙ και τους λαθρο για ψηφοφορους που μαζι δεν συγκεντρωνουν ουτε 15%

  3. Όσο το μέγκελε τσάνελε δεν σκούζει ο χοντρός δεν κινδυνεύει, θα τα βρουν οι κομπάροι για το καλό της τσέπης τους και της πατρίδας βεβαίως βεβαίως, πιάστε μας το πέος.

  4. Το τι ρολο επαιζε και παιζει ο Μαρινακης δεκαετιες τωρα για την αγια φαμιλια λιγο πολυ ειναι γνωστο αρα Κουλαρα απο μεσα θα τον φας τον πουλον!

  5. Τα ίδια έκανε και ο πατροπαππούς του ο Κώστας ο Μητσοτάκης με τον Αλαφούζο και βέβαια όχι μόνο έχασε τις εκλογές αλλά απαξιώθηκε και βγήκε στην αφάνεια. Το ίδιο θα πάθει και ο Κούλης, θα τον “φάει λάχανο” ο Μαρινάκης και θα χάσει και την θέση σε ΕΕ ή και ΝΑΤΟ. Αλλωστε τι νομίζεται ότι κάνουν οι μασωνικές στοές παρά να ανεβάζουν και να κατεβάζουν κυβερνήσεις.

  6. Κουλη βαλτα με το Μαρινακη και θα καλοπεράσεις …..Παλι θα ζησουμε επικες στιγμες στη χωρα !!

    1. Για πρωινό τον έχει ο Κουλης. Απλά μια χαρά βολευοταν με την προπαγάνδα του Πρετεντερη

  7. Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω

    Αλλά αν η ΝΔ (ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ) θέλει να κλείσει μέσα τον κάθε (ΜΑΡΙΝΑΚΗ) μπορεί να το κάνει πάρα πολύ εύκολα η απόδειξη είναι πως μετά την ανθρωποκτονία εκ πρόθεση/δόλο του αστυνομικού όλα τα πρωτοπαλίκαρα (ηγέτες) και οι χούλιγκαν του ολυμπιακού βρίσκονται με βραχιολάκια και έρχονται και άλλες συλλήψεις…

    Κυβέρνηση ΝΔ (ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ) θα έχουμε για όσο τον θέλει η Ε.Ε. και αυτοί που δίνουν το χρήμα και τις εντολές μετά θα γίνουν εκλογές και θα αποφασιστεί να συγκυβερνήσουν αυτοί που είναι τώρα αντιπολίτευση κ.τ.λ.

    Μου αρέσει πάντως ΕΛΛΗΝΕΣ που ακόμα ψάχνεται για σωτήρες όταν την ίδια στιγμή θέλετε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα και να πεθάνει ο γείτονας σας χωρίς να κοιτάτε τον εαυτό σας και την οικογένεια σας.

  8. Οταν δειτε απο το MEGA οτι σαμποταρουν τον Κουλη,τοτε θα εχει αρχισει η αντιστροφη μετρηση της διαδοχής του…….

  9. Φιλε, τα Τεμπη δεν κουκουλωνονται.Ο Μητσοτακης δεν καταλαβε οτι εχει να κανει με τυπους που στην Αργεντινη χωσανε 12 πολιτικους για κατι παρομοιο και οτι κατι παιδια που ειχαν σχεση με καποιους,τωρα εχουν παρε δωσε με κατι “μυστηριες” και ενοχλητικες επιτροπες της ΕΕ.Οσο για τον Μαρινακη,βλεπω να ακριβαινει η τιμη του τσιμεντου,αν και ειναι πιο ευκολη η δουλεια εδω.Η κυρια Κλαππα και οι Αδειλινες,καλυτερα να σκεφτουν,ποσο επικινδυνο ειναι να θυμασαι πλοια.

  10. Εκτός του Μαρινακη που δεν τον ακουμπάει κανένας οι άλλοι πάμε μέσα σβηστά.
    Καραπαπα διάβασε καλά τη δικογραφία.
    Θα πάθεις πλάκα

  11. Ο Μητσοτάκης παίζει το τελευταίο του χαρτί να λύσει όλα του τα προβλήματα μαζί όπως ο Κορλεόνε στο Νονό.
    Τώρα που φύτεψε Κλάπα Αδειλίνη Ψαρουδάκη και τον εσμό των λοιπών προδοτών για να σκεπάσει τα Τέμπη και να χώσει μέσα όλους τους πολιτικούς του αντιπάλους τώρα κάνει και αυτό.

Leave a Response