ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ – ΟΙ ΠΟΥΣΤ@ΡΕΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ «ΑΓΑΠΗ» ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

Κοινοποίηση:
image-81

Με το «στόμα ανοιχτό» έμειναν οι πιστοί πριν από την έναρξη της Αγίας λειτουργίας στον ιερό ναό του Αγίου Αχιλλείου στην Λάρισα, καθώς οι υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, βεβήλωσαν την εκκλησία με αδιανόητες ύβρεις κατά του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.

Μάλιστα, σήμερα στις 19:00 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλείου για το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

image-82-1536x1154

Όπως γράφει ο Κωσταντίνος Αργυρόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Πραγματικά πρέπει όλοι σήμερα οι Λαρισαίοι να δείξουμε ότι ο θεσμός της οικογένειας είναι κάτι Ιερό και αδιαπραγμάτευτο.

Στις 19.00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου να φωνάξουμε ένα βροντερή ΟΧΙ στο νομοσχέδιο για τον “γαμο” των ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

ΝΤΡΟΠΉ οι σημερινές εικόνες στον Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλείου!!!!!

Απάνθρωποι βεβηλώνουν τους Ναούς μας με συνθήματα:

“ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΣ”
‘Η ΕΛΛΆΔΑ ΝΑ ΠΕΘΆΝΕΙ ΝΑ ΖΉΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ”
“ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ”.

Εικόνες από την βεβήλωση του ιερού ναού στην Λάρισα

ΎΒΡΙΣ ΣΤΟΝ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ που δεν μπορώ ούτε να γράψω.

Υ.Γ Αυτοί οι άνθρωποι που θέλουν “οικογένεια ” βρίζουν την οικογένεια ως θεσμό, βρίζουν και απειλούν κάθε τι αντίθετο.

Εμείς δεν μπορούμε να καθόμαστε αμέτοχοι στον καναπέ και να σηκώνουμε τους ώμους.

Είναι κάποιες στιγμές στη ζωή που λες ως εδώ…

Είναι κάποιες στιγμές που λες έφτασε η ώρα να αντιδράσουμε να βγούμε από το λήθαργο που μας βάλανε βάζοντας στην άκρη ταμπέλες κομματικές, πολιτικές…..

Όταν βρίζουν Θεό και πατρίδα σημαίνει ότι δεν θα σεβαστούν σίγουρα την οικογένεια….
Ο καθένας έχει την ευθύνη να αποφασίσει τι κοινωνία θέλουμε….

Και ο καθένας που θα ψηφίσει τέτοια νομοσχέδια (γιατί δεν υπάρχει κομματική πειθαρχία)να ξέρει ότι εμείς θα στηρίξουμε οποίον μας στηρίζει».

Δείτε την αφίσα που είχε κυκλοφορήσει πριν την βεβήλωση:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

43 Σχόλια

  1. Ουρε μπραβου εξελιξ οι μυζηθροπουστες! Ου καμπους καιγιται κι οι λουγκρες χτενιζουνται! Αφορισμους ιδω κι τωρα για τα “προυδευτικα” γιδια που το καμαν!

  2. ….ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΣΕΛΟΚΟΥΛΑΣ….ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!…

  3. Τί να θυμίσεις, ρε ταγάρι Λοπη, που έχεις μπερδέψει τη λούτσα με τη βούρτσα ?
    Τί σχέση έχει το κάψιμο της μαντήλας με την βεβήλωση ιερού θρησκευτικού χώρου ?
    Εδώ μιλάμε για βεβήλωση Ιερού Χριστιανικού Ναού … ΄Εχεις κάποια ανάλογη περίπτωση που να συνέβη σε μουσουλμανικό χώρο λατρείας (τζαμί ή τέμενος) ? Εάν έχεις, να την αναφέρεις, για να μαθαίνουμε κι εμείς … Εάν δεν έχεις, άντε στο διάολο, παλιο λούγκρα, που δεν είσαι σε θέση να κατανοήσεις τί διαβάζεις, με αποτέλεσμα να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα και καταστάσεις …

  4. Οσοι το ψηφισουν η τους αφορα προσωπικα η τους νοιιαζει ΜΟ0ΝΟ η καρεκλα τους δηλαδη ειναι π….. ετσι και αλιως

  5. Οι Ανάρχες -Αντιφα- εντάσσουν στο δυναμικό τους αυτές τις περιθωριακές ομάδες!
    Το Κράτος, τούς χρησιμοποιεί ως άλλοθι για τίς δουλειές του.
    Έκαψαν το μαγαζί τού Γεωργιάδη δεκάδες φορές.. Τού Γιαννακενα 5 φορές. Αναγκάστηκε ο άνθρωπος να βάλει θωρακισμενες τζαμαρίες με ανάλογη πόρτα!!
    Αν υποτεθεί ότι το Μπουρδέλο τής MI6-cause it isn’t a serious State- τούς έπιανε κ τους πλάκωνε στις κλωτσιές κ στα κάτεργα,θα αρχίζατε το άλλο παραμύθι: Φασισμός, Ακροδεξιά, Χουντικοί, Ναζιστές!!!😁
    Δέν μάς χεζετε??

  6. ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΕΣΕΙΣ Κ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΑΣ !!!
    ΜΗ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΥΡΗΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΤΕ!!!!

  7. Στη Τουρκία και σε χώρες του Ισλάμ τολμάνε να κάνουν τίποτα τέτοιο ;; την άλλη μέρα κρεμάλα στη πλατεία από γερανό αλλά ξέχασα μένουμε Ευρώπη ΕΙμεθα ευρωπαίοι

    1. Να σου θυμίσω ότι πέρυσι έγιναν μαζικές διαδηλώσεις στο ισλαμικό Ιράν και πολλές Ιρανές κάψανε τις μαντίλες τους.

      1. Τί να θυμίσεις, ρε ταγάρι Λοπη, που έχεις μπερδέψει τη λούτσα με τη βούρτσα ?
        Τί σχέση έχει το κάψιμο της μαντήλας με την βεβήλωση ιερού θρησκευτικού χώρου ?
        Εδώ μιλάμε για βεβήλωση Ιερού Χριστιανικού Ναού … ΄Εχεις κάποια ανάλογη περίπτωση που να συνέβη σε μουσουλμανικό χώρο λατρείας (τζαμί ή τέμενος) ? Εάν έχεις, να την αναφέρεις, για να μαθαίνουμε κι εμείς … Εάν δεν έχεις, άντε στο διάολο, παλιο λούγκρα, που δεν είσαι σε θέση να κατανοήσεις τί διαβάζεις, με αποτέλεσμα να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα και καταστάσεις …

        1. Και το κάψιμο της μαντίλας θεωρείται βεβήλωση θρησκευτικού αντικειμένου.

      2. Και μετά πήγαν στον άλλο κόσμο! Μάλλον τις έστειλαν! Ρε ξέρεις τι σημαίνει Ιράν?? Όλους αυτούς τους κρεμάνε η τους πετάνε από τις ταράτσες του 5ου ορόφου! Τι δε καταλαβαίνεις τώρα? Κάνε πως ειρωνεύεται τον Μωάμεθ να σου πω εγω!!!

  8. Ο Χρήστος κε η Παναγία !!!
    Όλα τα κακά εδο θα μας βρούνε !!!

  9. Πότε θα πάτε ρε μακακες Λαρισαίοι; μετά τα τσιπουρακια σας που θα είστε όλοι πίτα και θα βρωμοκοπάτε;

  10. Τους ιερόσυλους οι πρόγονοί μας τους έπνιγαν στην θάλασσα.

    Αν δεν τους περάσουμε όλους τους εχθρούς του Ελληνικού Έθνους τσεκούρι και φωτιά θα εξαφανιστούμε μετά από 3000 χρόνια γραπτής Ιστορίας.

    Και μόνο δύο θρησκείες θα πρέπει να επιτρέπονται στην Ελλάδα. Ο Χριστιανισμός και η Εθνική Θρηκεία (Δωδεκάθεο). Οι άλλοι τον πούλ.

    1. Στο χριστιανισμό συμπεριλαμβάνεις και τους καθολικούς και τους προτεστάντες να υποθέσω.

      1. Αν δεν συμπεριελάμβανα τους υπόλοιπους θα έλεγα Ορθοδόξους…

  11. Εγώ ως ομοφυλόφιλος πάντως ντρέπομαι που βλέπω αυτά που γίνονται. Ούτε γάμους δεν χρειαζόμαστε, ούτε παιδιά. Η ομοφυλοφιλία είναι καθαρά σαρκική απόλαυση, δεν υπάρχει αγάπη μεταξύ δύο ανδρών, η δύο γυναικών. Ας πάρουν ένα σκυλάκι, η και παραπάνω. Το παιδί από την αρχαιότητα χρειάζεται την μητέρα και τον πατέρα, δεν θα τα αλλάξουμε τώρα για το βίτσιο ορισμένων. Δεν είμαστε όλοι οι ομοφυλόφιλοι σαν αυτά τα καρναβάλια, κάθε μέρα μοχθουμε όπως όλοι οι Έλληνες να τα βγάλουμε πέρα με αυτή την ακρίβεια. Δεν είναι όλα θέμα κ@λου είναι θέμα ηθικής, μην μας τσουβαλιαζετε όλους!

    1. μαλακια ειπες , φυσικα και μπορει να υπαρξει και αγαπη ,μαλλον ειπες πολλες μαλακιες μαζεμενες φιλαρακι ,να υποθεσω εισαι του δογματος « οσα φαμε , οσα πιουμε , οσα αρπαξει ο κωλος μας » ε ? Κατα τα αλλα ντρεπεσαι ,, ασε μας ρε ησυχους ,, θα σου λεγα και άλλα , αλλα το συγκεκριμενο περιβαλλον εδω μεσα δεν ενδεικνυται για πολλα πολλα

      1. Ερωτεύτηκες μωρή τον Αχμέτ από το Πακιστάν και σε θιξαμε; Ξύδι Τοπ, το καλύτερο….

    2. Φίλε Τζιμ, αυτό δεν το λες μόνο εσύ, αλλά έχει κατά καιρούς ομοφυλόφιλους Τραμπιστές ο Tim Pool, για να σχολιάσουν τα γεγονότα της ημέρα, και το ίδιο λένε και αυτοί.

      Άλλο οι σεξουαλικές προτιμήσεις δύο ενηλίκων που δεν πρέπει να μας απασχολούν, και άλλο οι ΛΟΑΤΚΙ που μέσω αυτών έχουν καπελώσει την όλη κατάσταση οι παιδόφιλοι για να νομιμοποιήσουν σε βάθος χρόνου την διαστροφή τους. Και στο τελευταίο συμφωνούν και από τις 2 μεριές.
      Και το βλέπουμε που πάει ήδη σε άλλες χώρες πως προσπαθούν να νομιμοποιήσουν την παιδοφιλία. Από το ίδιο σημείο ξεκίνησαν σε όλες τις χώρες, με τους ντράγκ να λέει παραμύθια στα παιδιά.

      1. Φίλε μου υπάρχει πολλή κακία στον χώρο των Gay και ειδικά στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Τους έζησα τόσα χρόνια στα Gay bar’s, αισθανόμουν ότι έμπαινα σε μαγαζί με σαρκοφάγα ζώα. Το μόνο που τους ένοιαζε ήταν πως θα πηδηχτούν το βράδυ, δίχως να τους νοιάζει με ποιον. Αν είσαι φαλακρός, χοντρός,η δεν είσαι εμφανίσιμος δεν έχεις τύχη σε αυτό το παρεάκι και θα μου πει εμένα ο άλλος ο χλεχλές ότι λέω μαλακιες. Όταν γυρνούσα εγώ αυτός πήγαινε.

  12. Ωραίοι καλά ξηγηθηκαν…πολύ θα ήθελα να δω τις φάτσες των πιστών το πρωί όταν πήγαν εκεί..

    1. ΧΑΡΕΙΤΕ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ… ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ, ΓΑΜΩΣΠΙΤΟΙ!

  13. Αλβανάκια με σπρει που βγαινουν το βραδι και ισοπεδωνουν το καθετι Ελληνικο. Και οι ονεις τους απολαμβανουν τις παροχες που τους δινει το κρατος.

  14. σε 20 χρόνια δεν θα υπαρχει Ελλάδα. θα εχει γίνει ενα μεγάλο μπουρδελογκέτο

  15. Φυσικά να μην σκεφτώ καν ότι αυτά δεν θα τολμούσαν να τα κάνουν σε κανένα τζαμί κτλ ή σε καμία άλλη χώρα (Τουρκία του Ερντογάν πχ) …

  16. δεν θελουν να παρουν παιδια για οικογενεια ταχα, ποια οικογενεια; Οι φουστηδες μόνο η οικογενεια δεν τους νοιαζει. Θελουν παιδια για τις ανωμαλες ορεξεις τους.

  17. Κ. ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ Κ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ (ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΑΊΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΑΥΛΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΧ ΤΟΥ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΛΠ) ΠΟΛΛΕΣ Π@ΥΣΤΑΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣ@ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ

  18. Φωτια και στεκουρι! Πόλεμο θεουν, πόλεμο θα εχουν! Δεν υπαρχει αλλη λυση.Το φιδι οσο το χαιδευεις, τοσο θεριευει! Οποιος καταλαβε, καταλαβε!Για ο,τι κακο συμβαινει στην Πατριδα μας και στους Ελληνες, ενας μονο φταιει! Το πολιτικο προδοτικο κατεστημενο, το οποιο μισει την Ελλαδα και τους Ελληνες και αγαπά την προδοσια και το χρημα! Η απόλυτη εφαρμογη των δηλωσεων του Κισσιγκερ και οχι μονο!

  19. OI KAMERES TI KANOUN DEN KATAGRAFOUN????
    ANTE NA DOUME KAPOIA FORA KAI TA PROSWPA APO TA REMALIA

    1. ποιες καμερες? οεο εδω εχει αλλαξει ο νομος ετσι και το καθε σκουπιδι που τον εχεις σε βιντεο σε ληστεψει η κανει φθορα σε ξενη περουσια θα φας και μηνυση για καταγραφη προσωπικων δεδομενων..που ζεις σε κανενα σοβαρο κρατος στη μπανανια ανωμια του Κουλη με σφραγιδα 41τακατό

  20. ΟΙ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΦΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ ΜΕΣΑ!!!!!
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΗΣΤΙΚΩΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ!!!!!
    Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΕΡΧΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΕΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ!!!!!

  21. Το μονο που εχω να πω , γιατι αρχιζει και μου τη βιδωνει – Ενας γουβας με εμετα κατσαριδες και σκατα , στη βρωμοκεφαλα του μπαγλαμα κοκοβιου που τολμαει να φερει αυτο το μπουρδελοσχεδιο στη βουλη…..

  22. να τους κοπεί το χέρι στις αναρχοάπλυτες πούστρες

  23. Αυτοί λένε “στο διάολο η οικογένεια στο διάολο η πατρίς να ψοφήσει η Ελλάδα να ζήσουμε εμείς” και αυτοί που λένε στο διάολο η οικογένεια ζητάνε να ψηφιστούν νόμοι για να έχουν οικογένεια; Ανισόρροποι είναι; Αφού περιφρονείς τον θεσμό της οικογένειας γιατί ζητάς να νομιμοποιήσουν την ομοφυλόφιλη οικογένεια και μάλιστα να υιοθετείς και παιδί; Στο διάολο οι ετεροφυλόφιλες οικογένειες όπως λες αλλά στο διάολο και οι ομοφυλόφιλες οικογένειες.

    1. Είναι σωματικά και ψυχολογικά ανώμαλοι και άρρωστοι.
      ΜΗΝ σου κάνουν εντύπωση οι ενέργειές τους…

  24. Οι επίσημες βλακείες για το Νομοσχέδιο Έκτρωμα, είναι ότι προστατεύουν τα Παιδιά.
    Σίγουρα κ.κ. Βουλευτές & τηλεκαραγκιόζηδες?
    Όταν αυτά τα Παιδιά μεγαλώσουν & εκφράσουν την επιθυμία να μάθουν ποιά Γυναίκα τα γέννησε, ή ποιό Σπέρμα χρησιμοποιήθηκε, τι θα τους πείτε?
    Ξέρεις… σε έφερε στην ζωή μία Παρένθετη, που πήρε το Ωάριο μίας Φοιτήτριας ή το Σπέρμα ενός Φοιτητή με ειδικές προδιαγραφές…
    Ρωτάει το παιδί: Ποιές ήταν οι προδιαγραφές?
    Φοιτητές Μαθηματικών, Ιατρικής, Νομικής, Αρχιτεκτονικής… με μπλέ μάτια, ξανθά μαλλιά, ύψος 1.65-1.85, βάρος αδύνατο έως κανονικό, λεπτά δάκτυλα… κτλ κτλ!!!
    Τα Κέντρα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, θα υποχρεώνονται να δίνουν όλα τα στοιχεία & τα ονόματα των όλων εμπλεκομένων?
    Παλιά μου τέχνη κόσκινο… Παράνομες Υιοθεσίες… Restart 2.0
    Το Εθνικό Χόμπυ των Παράνομων Υιοθεσιών… goes on and on…
    Περαστικά σου Ελλάδα!

  25. Ο/Η Απογονος του τελευταιου ΙΕΡΕΑ των Ελευσινιων Μυστυριων.... λέει:

    …..τα ιδια εκαναν απο τοτε οι γυφτοεβραιοι στα ελληνικα Σοδομα και Γομορα και τελικα τα εκαψαν οι βοηθοι του εγκληματια – βιαστη ΛΩΤ τα λεγομενα ”αγγελουδια” και επισης διελυσαν την ελληνικη βαβυλωνα με το ιδιο τροπο ακριβως και συνεχιζουν μεχρι σημερα ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ οι βρωμοασιατες……

  26. Τους πονάει ο Δεσπότης Ιερώνυμος που δεν καταλαβαίνει ούτε από πολιτικές ούτε από πολιτικούς!

  27. Θα πρέπει να κινηθούμε νομικά εναντίον τους με τον ρατσιστικό νόμο γιατί δεν μπορούν να προσβάλουν την θρησκεία την πατρίδα . Στέφανε δώσε οδηγίες τι να κάνουμε όλοι μαζί ενωμένοι να μαζευτούν υπογραφές να τους διώξουμε νομικά. Το θέμα είναι αρκετά σοβαρό ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ με τους Ανώμαλους.

Comments are closed.