ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟ “ΓΚΟΥΒΕΡΝΟ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ”. Κώστας Μητσοτάκης VS Κώστα Μπακογιάννη κ’ στη μέση o Kώστας του Σαμαρά. Τρώνε τις σάρκες τους Μπακογιάννηδες -Μητσοτάκηδες για τον επόμενο πρωθυπουργό της Ελλάδος. “Βασιλικές” φαμίλιες που τις ταΐζουμε ισοβίως και θεωρούν την πατρίδα, τσιφλίκι τους

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser18-8

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Τρίτης 18-8-2020, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ» το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ,

-ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό χώρο, ούτε σε “σέχτες” παρακρατικών εκδοτικών μηχανισμών εγκλήματος, διαφθοράς και προδοσίας.
ΔΕΝ τα παίρνει από κανέναν,

– ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια και 6 μήνες.

Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους και  αλλά και στους χειρότερους «καινούργιους».

–Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

–Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με την ίδια σταθερή τιμή των 0.80 ευρώ αλλά και με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

alitheia-aima-banner

 

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες.

-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό
–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας- μηδενός εξαιρουμένου- δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού. Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται. Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες αληθινοί πατριώτες κι όχι οι πολιτικοί μαφιόζοι, οι ψεύτες, οι τυχοδιώκτες και οι υποκριτές. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες και όχι στους νεόκοπους πολιτικούς αλήτες που στεγάστηκαν στα ψευδεπίγραφα λάβαρα της κονόμας, της συναλλαγής και του συμβιβασμού.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

Teaser Εφημερίδας “Μακελειό” για Τρίτη 18-08-2020 from Makeleio WebTV on Vimeo.

24_sport.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕ ΜΑΣ ΤΡΩΝΕ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ.ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ?

  2. Αι στο διάολο από δω χολέρες του κερατά που σας γένναγε……………….Και ανάθεμα σε αυτούς που σας πιστεύουν και σας ψηφίζουν,είτε από ρουσφέτια δημοσίων υπάλληλων η φοράτε παρωπίδες ζώααααα…..

  3. Το πιο κρατικοδίαιτο σόι στον κόσμο όλο. Τρεις γενιές ολόκληρες ζουν σαν ζάμπλουτοι αυτοκράτορες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με δημόσιο χρήμα. Μισθοί, κομματικές επιχορηγήσεις, συντάξεις, βουλευτικές αποζημιώσεις, ΜΚΟ, θαλασσοδάνεια, μυστικά κονδύλια (ΥΠ.ΕΞ), μίζες, κρατικές συμβάσεις και δε συμμαζεύεται. Δεν υπάρχει δημόσιο ταμείο στο οποίο να μην έχουν βάλει χέρι. Και το παίζουν και ινστρούκτορες της “ελεύθερης αγοράς” κι από πάνω που άμα έβγαιναν στην ελεύθερη αγορά δεν θα άντεχαν ούτε μήνα. Ουστ από δω γκαντεμόσκυλα.

  4. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ Κ ΕΓΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΡΑΡΓΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

  5. O K.Kαραμανλής, άσημος επαρχιώτης δικηγορίσκος,προωθήθηκε στην πρωθυπουργία από την αλλογενή βασιλική οικογένεια μετά τον θάνατο του στρατάρχου Παπάγου και προς γενικήν έκπληξη.
    Ο ξένος παράγων τον επέβαλε, δλδ οι αγγλοαμερικάνοι, για να φροντίσει ώστε να μην επιτευχθεί η Ένωσις της Κύπρου με την μητέρα Πατρίδα αλλά να ενσωματωθεί στο παράνομο σιωνιστικό κράτος, το οποίο και τώρα την διεκδικεί.

  6. Η λύση για να σωθεί η Ελλάδα είναι μία: Χημικός ευνουχισμός όλων των αρσενικών μελών των οικογενειών Μητσοτάκη, Παπανδρέου, Τσίπρα, Σαμαρά. Να μην ξαναδούμε κανέναν κανακάρη τους πρωθυπουργό. Αν ξέχασα κανέναν βάλτε τον στην λίστα. Και όλα τα θηλυκά μέλη των οικογενειών αυτών γδύσιμο και ντουζ με αέριο Cyclon B όπως στο στρατόπεδο του Νταχάου. Εξασφαλισμένη ευημερία για την Ελλάδα.

  7. O υιός Σαμαρά είναι αυτός που έπεισε τον πατέρα του να αποδόσει ελληνική ιθαγένεια στους νέγρους Αντεντοκουνμπο, με αποτέλεσμα να έχει εργαλειοποιηθεί η περίπτωση, ώστε νέγροι να αποκαλούνται «έλληνες», σύμφωνα με το σχέδιο των νεοταξιτών να καταστρέψουν τα λευκά έθνη και να υπερισχύει ότι εθνικότης είναι ένα τυπικό νομικό γεγονός.
    Σπουδάζει τώρα στο παρανόμως λειτουργούντα Deere για να αποκτήσει ειδικότητα στην διοίκηση επαγγελματικών αθλητικών επιχειρήσεων.

    1. Ο υιός είναι αυτος που τον έπιασε η καθηγήτρια του να αντιγράφει και το κολλέγιο την απελυσε και την έσερνε σε δικαστικούς αγωνες με αποτελεσμα να πεθάνει η γυναικα από καρκίνο. Έτσι έλεγαν τα ρεπόρταζ της εποχης

      1. Σωστός! Το αμερικανικό κολλέγιο, επισήμως Ελληνοαμερικανικόν Εκπαιδευτικόν Ίδρυμα θεωρείται φέουδο των απογόνων της οικογενειας Μπενάκη. Πρόεδρος νυν ο μεγάλος αδελφός Αλέξανδρος Σαμαράς.
        Έχει χαρακτηρισθεί η Μεγάλη των Γενιτσάρων Σχολή.

  8. στα τσακιδια, κακο ψοφο -οχι αυτοι- τα γιδια, οι ψηφοφοροι τους

  9. επειδή ο ….περίφημος ΕΞΥΠΝΟΣ ελληνικός λαός ειναι ΝΤΙΠ ΜΑΛΑΚΑ@ …
    θα εχει για ..
    πρωθυπουργο – κώστα μπακογιάννη ….
    προεδρο δημοκρατίας – κωστα μητοτάκη (εδώ εκαναν την ποντικόφατσα) ….
    πρόεδρο βουλής – κωστα σαμαρά ….
    οχι δεν ειναι ονειρο…ειναι η πραγματικότητα σε μία 10ετία το πολύ….

  10. Η πρώην σύζυγος του Σάββα Θεοδωρίδη είναι η δεύτερη σύζυγος του Σωκράτη Κόκκαλη, με την οποία απέκτησε δύο γιούς.
    Συμμαθήτρια και φίλη από το Αρσάκειο με την Ελισάβετ Τσαρλαμπά (Έλλη Στάη).
    Ο γιός του μακαρίτη έχει γυναίκα την Δούκισα Νομικού.
    Η Κλείτου είχε πολιτευτεί το 2012 με το νεοταξικό κόμμα της Ντόρας Δημοκρατική Συμμαχία, ο δε πατέρας ΤΗς εξελέγετο βουλευτής Σερρών με την Ν.Δ.

Comments are closed.