«ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΗΔΑΓΕ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;» Tα βίντεο της ντροπής. Βράζει η κοινωνία με την ανήθικη φράση του βουλευτή της Ν.Δ, Βασίλη Οικονόμου για την ΔΕΗ: «Ο τζάμπας πέθανε. Πληρώστε, αλλιώς…». Ο λιμοκοντόρος με τα 18 ακίνητα . Ξεμπροστιάζουμε «την γκόμενα» του λήσταρχου και αρχιπαιδεραστή μητροπολίτη Παντελεήμονα που τον έπνιξαν για να του πάρουν την περιουσία. Να τον έχετε και να τον χαίρεστε, “ομοϊδεάτη” κύριε Μητσοτάκη

Κοινοποίηση:
exofillo29-4

teaser29-4

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”.  Με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Στο ΦΥΛΛΟ της Παρασκευής 29-4-2022 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

opisthofyllo29-4

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Τα πολιτικά κόμματα είναι οι “”τσαμπατζηδες””‘.
    Πόσα χρωστάτε ρε , πολιτικοί αλήτες;;;
    Που δε ντρέπεστε να βρίζετε τους Έλληνες;;;
    Θα σας πάρει ο κόσμος με τις ντομάτες ,έτσι όπως προκαλείτε!!!
    Και πολύ άντεξε ο κόσμος …!!!
    Όμως θυμηθείτε με…,μέρες μετράτε!!!
    Βγάλτε το σκασμό ,και κυτταξτε τον λαο λίγο!!
    Η Κυρία Νικολούλη να κάνει μια εκπομπή να βρει που έχουν χαθεί οι Δικαστικοί ,και οι εισαγγελείς που επιτρέπουν τέτοιες συμπεριφορές σε πολιτικούς!!

  2. Καλά τα ξεμπροστιάσματα και Μπράβο,όμως από χθες έχει παραιτηθεί αιφνιδιαστικά,ο πρόεδρος της Frontex,δηλώνοντας ότι παραιτείται για όλα αυτά που έβλεπε πως γινόντουσαν. Περιμένουμε εναγωνιωδώς το εμπερειστατωμένο άρθρο που περισσότερο ενδιαφέρει την Ελλάδα και την Ιταλία,όπου ήταν οι είσοδοι για όλα τα λαθροσκουπίδια που εισέβαλαν και εισβάλουν στην Ευρώπη.

  3. Ναι του άρεσε,έτσι έκανε καριέρα και πολλά λεφτά

  4. ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΛΕΕΙ, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ! ΤO ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ, ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ; ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ! ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΕΤΟΥΝ ΣΤΑ 100 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ! ΕΣΥ ΦΛΩΡΕ, ΜΕΤΡΑ ΠΟΣΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΕΧΕΙΣ, ΑΡΚΕΙ!

  5. ολοι οι φουστηδες μεσα στη νουδουλα ειναι…
    ρε τι γινεται γαμω τη τρελα μου….
    Γεια σου ρε Στεφανε…Υποκλινομαι…respect!!!!

  6. του το ματωνε καλα το γκροβερ ο σατανοπαντελης του σιχαμενου

  7. ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΙ-ΨΑΡΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΣΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗ ΧΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ , ΣΗΚΩΣΕ 15 ΚΕΡΑΜΜΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΘΕΛΕΙ 300 ΕΥΡΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ. ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ ΣΑΣ

  8. μπλε συριζα, η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση όλων των εποχών !!

  9. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΡΑΔΑ , ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΓΟΥΡΟΥΝΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΒΑΡΗΣ!!!! ΑΝΤΕ ΞΥΡΙΣΟΥ ΣΙΧΑΜΑ , ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΥΠΙΣΤΗΚΕΣ!!!!

  10. ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ….ΠΑΣΟΚΟΔΗΜΑΡ ΠΟΡΝΗ της ΒΟΥΛΗΣ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΚΑΙΛΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

  11. Αυτή ή σιχαμερή λούγκρα έχει 18 ακίνητα.Η σπανομαρία ό κουμουνιστής Παπαδημούλης η Παπα-
    σπιτούλης μπήκε στή Βουλή μέ ένα στρέμμα καί έχει τώρα 38 ακίνητα.Κατάσχεση τών ακινήτων καί ισόβια κάθειρξη στά δύο λαμόγια.
    Γιάννης Λάκων

  12. Αφού δεν πατάει ο Πούτιν τα κουμπιά, δεν έχουμε καμιά ελπίδα. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΕΝΑΣ ΒΟΥΡΚΟΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΣ. Καλά, για το ΠΑΣΟΚ τι να λέμε, η ΜΑΦΙΑ μπροστά στο ΠΑΣΟΚ είναι οργάνωση παιδική χαρά, ΠΑΣΟΚ = Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Πασοκτσής το κοπρόσκυλο ήταν και μετά τάχα δεξιούλης. ΡΕ ΟΥΣΤ

  13. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΡΑΔΑ , ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΓΟΥΡΟΥΝΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΒΑΡΗΣ!!! ΑΝΤΕ ΞΥΡΙΣΟΥ ΣΙΧΑΜΑ , ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΥΠΙΣΤΗΚΕΣ!!!

  14. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ
    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕς ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΩΤΝΑΝΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟ.
    ΕΥΧΑΡΙΑΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
    ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΔΟΣΚΟΡΗΣ

  15. Γεια σου Στέφανε
    Είσαι πολύ ΜΕΓΑΛΟΣ

Comments are closed.