ΒΑΛΑΝΕ τον Στραβελάκη να ξεπλύνει τις βρωμιές του Μόσιαλου. Δείτε τι είπε το κατακάθι της ΝΤΠ για τις ύβρεις κατά της Ορθοδοξίας

Κοινοποίηση:
mosialos_strabelakis

Τη δική του απάντηση στις σφοδρές αντιδράσεις που προέκυψαν μετά την ανάρτηση του σκίτσου, αναφορικά με τις μάσκες, το οποίο απεικόνιζε την Θεοτόκο φορώντας προστατευτική μάσκα στο πρόσωπο επάνω σε ένα γαϊδουράκι και τον Ιωσήφ, έδωσε ο Ηλίας Μόσιαλος.

Στο εν λόγω σκίτσο που ανήρτησε προ δύο ημερών ο κ. Μόσιαλος με τη φράση «Συμβαίνουν και αυτά» περιείχε μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η Παναγία με τον Ιωσήφ να έχουν τον εξής διάλογο:

«Γιατί δεν φοράς μάσκα;»
«Δεν πιστεύω στον κοροναϊό»
«Ότι έμεινα έγκυος από κρίνο όμως, ε; Αμάσητο το κατάπιες»

Η ανάρτηση προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Εκκλησίας της Ελλάδας, η οποία τον εγκάλεσε για προσβλητική επίθεση κατά του Χριστιανισμού και χλευασμό της θρησκευτικής πίστης εκατομμυρίων ορθοδόξων.

Τι απαντά ο Ηλίας Μόσιαλος στον ΣΚΑΪ και στον Νίκο Στραβελάκη

«Τα δύο τελευταία χρόνια και πολύ πριν πολλές κυβερνήσεις συνειδητοποιήσουν τον τεράστιο κίνδυνο της πανδημίας στον πλανήτη μας ξεκίνησα μια συστηματική προσπάθεια ενημέρωσης των ελλήνων πολιτών. Ήδη από τον Ιανουάριο του 2020 κάνοντας συνεχείς εκκλήσεις για τη λήψη μέτρων, έτσι ώστε να ανακόψουμε το καταστροφικό κύμα της πανδημίας, το οποίο στοίχισε δεκάδες χιλιάδες ζωές σε άλλες χώρες του εξωτερικού τους πρώτους μήνες του 2020, και καταφέραμε να τα αποφύγουμε» είπε αρχικά μιλώντας στο ΣΚΑΙ.

«Συνέχισα να κάνω τις καθημερινές μου παρεμβάσεις με συστηματικό τρόπο, όχι μόνο με γρήγορες τηλεοπτικές εμφανίσεις, αλλά με αναλυτική και επίμονη δουλειά καταγραφής και ανάλυσης των επιδημιολογικών και φαρμακολογικών στατιστικών δεδομένων και παρουσίασής τους με κατανοητό τρόπο στον ελληνικό λαό» συμπλήρωσε.

«Αυτός και μόνο αυτός ήταν ο στόχος των παρεμβάσεών μου. Δηλαδή η ανάδειξη της αξίας της ανθρώπινης ζωής και της αναγκαιότητας της προστασίας της ανθρώπινης ζωής. Αποκλειστικός μου στόχος ήταν η συμβολή μου στην τεράστια προσπάθεια της χώρας για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί, αλλά ταυτόχρονα και στη συστηματική ενημέρωση των πολιτών για να τηρούν τα μέτρα δημόσιας υγείας και προστασίας της ζωής τους» υπογράμμισε ο κ. Μόσιαλος.

Μάλιστα, μιλώντας για την θρησκευτική πίστη είπε πως «θα ήθελα να πω ότι τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων και των γιορτών έχουμε την ευκαιρία να στοχαστούμε και να θυμηθούμε τις βασικές μας αξίες. Την αξία της ανθρώπινης ζωής, αλλά και την αξία της προστασίας της ανθρώπινης ζωής. Αυτές είναι οι θεμελιώδεις αξίες της ορθόδοξης χριστιανικής πίστης».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. μην σας δαινεται παραξενο που χλευαζει τον Χριστιανισμο.Προσεξατε :δηλ την Καινη Διαθηκη!! Δεν εκανε το ιδιο για την παλαια διαθηκη, δηλ τον ιουδαισμο , γιατι ο ιδιος ειναι εβραιος και ιουδαιστης. Και ως τετοιος δεν πιστευει στον Σωτηρα Χριστο ,αλλα οπως ολοι οι εβραιοι περιμενει τον δικο τους μεσια.Δεν εγραψε εναντιον των κειμενων της Π,Δ,!!!! ΠΧ εναντιον τωυ Λωτ που τον μεθυσαν οι θυγατερες του και τον π…..σαν ,τεκνοποιωντας μαλιστα.Ουτε για τον Αβρααμ που εδωσε την γυναικα του στον Φαραω για να αποκτησει πλουτη<Μπορω να αναφερω πλειστα περιστατικα.Το κυριωτερο η Π.Δ.φανερωνει εναν θεο μοχθηρο ,μνησικακο,εκδικητικο που δεν χανει ευκαιρια να σκοτωνει , εμμεσως ολοκληρους ,λαους,χαριν των εβραιων .Αυτος δεν ειναι θεος αλλα οργανο τους.Σε αντιθεση με τον Χριστο μας,τον Θεο της αγαπης,της συγχωρεσης,της αλληλεγγυης,Ποιο ειναι το νοημα του Χριστιανισμου?? ολα ειναι σε μια φραση :Αγαπατε αλληλους!!
    Και εκανα λαθος οι Πατερες της εκκλησιας που δεχθηκαν την Π.Δ. αντι να την αποβαλλουν

  2. τασουλα
    αυτα τα σκουπιδια που από ευρωπαϊκες πρωτευουσες πουλανε πάμφθηνο πνευμα, κακογουστο οσο δεν πάει, ποιος θά τους σταμτησει;;;;;;

  3. Ο ΚΩΛΟ-ΤΟΥΜΠΑΣ! ΚΑΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΟ-ΚΛΑΣΤΗΣ,ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ Μ.Μ.Ε-ΣΚΑ’Ι’-ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ!! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 3ο “ΜΠΟΛΙ” ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ “ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ”,ΤΟ “ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ”,ΤΟ “ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ” ΚΑΙ..”ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ”!!!!!!!!!!!!!

  4. Ο ΚΩΛΟ-ΤΟΥΜΠΑΣ! ΚΑΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΟ-ΚΛΑΣΤΗΣ,ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ Μ.Μ.Ε-ΣΚΑ’Ι’-ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ!! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 3ο “ΜΠΟΛΙ” ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ “ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ”,ΤΟ “ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ”,ΤΟ “ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ” ΚΑΙ “ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ”!!!!!!!!!!!!!

    1. ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ “ΓΚΟ’Ι’Μ”..ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ…

  5. Φανταστείτε μονο τι πανηγυρι κανουν οι μοσλεμηδες με τα χαλια μας να αληλοφαγωνομαστε για ηλιθιοτητες και μετα αντε να τους πεις μια κουβεντα εσυ για την πιστη τους θα σε φανε και θα εχουν και αδιάσειστα στοιχεία….

  6. Ακου ανθρωπομορφο ερπετο αφου δεν πιστευετε στον ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ μας κι οχι σας γιατι τον κυνηγατε ακου καθηγητα της καρπαζοσφαλιαρας που δεν ξερεις ουτε να δικαιολογησεις την βλασφημια σου κι εκει ανικανος δηλαδη ακου μαριονετα ποικιλοχρωμη των αφεντηκων σου ξερεις εσυ ακου ελεεινο ανθρωπινο σκουπιδι αυτους που τωρα βλασφημεις και διακομοδης θα τους βρεις μπροστα σου την ωρα που θα ερθει και τοτε μπροστα ΤΟΥ δεν εχει ουτε πλατες ουτε τιποτα ανθρωπινες.τοτε θα παρεις τον μισθο σου κι ας μην το πιστευεις.κανε σχεδια ανθρωπινα μιαρε αλλα Ο ΘΕΟΣ μας κι οχι σας θα πει την τελευταια του κουβεντα.κι ευτυχως που υπαρχουνε ξενοι επιστημονες με αρ@ιδια και μαθαινουμε την αληθεια κι οχι αρ@χιδια επιστημονες σαν εσας και το σιναφι σας καρπαζοεισπρακτορες σφαλιαροφαγοι.αντε γιατι αρκετα ερπετα του σκοτους και της βλασφημιας.

  7. Προσκυνημένε στημένε στα τέσσερα πασοκε μουσχαρε μοσιαλε σε έχουμε γραμμένο και δεν σε ξεπλένει τίποτα μετά την ύβρη σου.

  8. Μοσχαροκεφαλε μουσχαρε μοσιαλε έχεις ξεφύγει τελείως.

  9. Αναπαράγει ένα άθλιο σκίτσο που έχει κάνει την εμφάνισή του, τους τελευταίους μήνες στο facebook. Εαν έκανε κάτι αντίστοιχο σε μουσουλμάνους θα τον είχαν ήδη επικηρύξει. Σεβαστή η αθεΐα όσο και η ανεξιθρησκεία, η προσβολή όμως του Θεού των Ελλήνων δεν συγχωρείται!

  10. Στη πυρά τον πρώην πασόκο του ΓΑΠ και νύν νεοδημοκράτη του ΚΟΥΛΗ ευρωσιονιστή Μόσιαλο !!!! Μια χαρά τα παίρνεις τα ευρώπουλά σου από το ελληνικό κράτος Μόσιαλε μια χαρά τρως τα λεφτά μας !!!!!

  11. Ο στραβελακης ειναι παλι υγιης;;;;; Ξεπερασε το κοβιντ προβλημα;;;

  12. Το να προσβαλεις το θρησκευτικο συναισθημα των ανθρωπων ,νομιζοντας πως κανεις χιουμορ δεν ειναι σωστο . Αν στην θεση των Χριστιανων ηταν π.χ μουσουλμανοι θα τολμουσε να τους προσβαλει ετσι ? Να ζητηση συγνωμη και να σηκωθει να φυγει απο μονος του ή να τον απομακρυνη απο την θεση του ο Πρωθυπουργος .

  13. Δεν βλέπω να ζητά συγνώμη, ούτε να δικαιολογεί το λάθος που έκανε (για το οποίο προφανώς έχει μετανιώσει).

    1. Καθόλου δεν μετάνιωσε. Αλλά θα έρθει η ώρα που θα μετάνιωσει πικρά για όσα είπε

  14. Άμεση απέλαση στον αντίχριστο πρώην πασοκτζή. Αυτόν πιστεύετε εμβολιομάχοι! Για 100 δόσεις ετοιμαστείτε! Ο Θεός μαζί μας.

  15. ευχωμε να παρακαλαει την μεγαλοχαρη γονατιστος να τον λυπηθη και να τον ευεργετηση

Comments are closed.