Α, ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ… ΣΤΑ ΣΑΛΕ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ LOCKDOWN. ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ. ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ Κ@ΛΟΧΑΡΤΑ. ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΟΙ ΓΡΙΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΓΙΑ ΚΡΕΜΕΣ! ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ…

Κοινοποίηση:
arachova-730x450

Την ώρα που ο κόσμος δείχνει να τα έχει εντελώς χαμένα και ετοιμάζεται να κλειδαμπαρωθεί για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, κάποιοι νεόπλουτοι, εκμεταλλευόμενοι το νέο lockdown, βρίσκουν την ευκαιρία να κάνουν αποδράσεις αναψυχής στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα η οποία μόνο γι΄αυτό το Σαββατοκύριακο εμφανίζει πληρότητα που αγγίζει το 100%.

Είναι, δηλαδή, πολύς ο κόσμος που αποφάσισε να ταξιδέψει στην Αράχωβα από σήμερα, Παρασκευή, που επιτρέπονται οι μετακινήσεις εκτός νομού και να επιστρέψει την Κυριακή, παρά το lockdown που θα είναι σε ισχύ, αφού προβλέπεται η επιστροφή στον τόπο μόνιμης κατοικίας. Ωστόσο, ανώτατη κυβερνητική πηγή ανέφερε στο OPEN TV πως όσοι φύγουν για τριήμερο, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, θα αντιμετωπίσουν ζήτημα με την επιστροφή τους στα διόδια.

Η ζήτηση έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο!

Σύμφωνα με το μεσίτη, κ. Άκη Ρεβύθη, «φέτος η ζήτηση για τα σπίτια στην Αράχωβα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Αφού σε σχέση με τον περσινό Νοέμβριο έχουν ενοικιαστεί τα διπλά σπίτια, ενώ έχουν μείνει ελάχιστα διαθέσιμα, αύξηση δηλαδή 100%. Ο κ. Ρεβύθης εξηγεί πως υπάρχουν ζευγάρια, τα οποία νοικιάζουν μεγάλα σαλέ ή διαμερίσματα, ούτως ώστε να τα μοιραστούν παρέα, κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Υπάρχουν, όμως, και οικογένειες που έχουν κλείσει διαμερίσματα εδώ περίπου και ένα μήνα για το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown».

Κατά χιλιάδες περνούν τα διόδια

Αισθητά αυξημένη είναι από το πρωί η κίνηση στους εθνικούς δρόμους, καθώς πολλοί Αθηναίοι εγκαταλείπουν άρον άρον την πρωτεύουσα για τα χωριά τους, ενόψει των γενικών απαγορεύσεων που αρχίζουν από τις 6.00 το πρωί και θα παραμείνουν σε ισχύ έως τις 30 Νοεμβρίου.

Ήδη από τις 6.00 έως τις 9.00 σήμερα το πρωί είχαν περάσει από τα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών 12.548 αυτοκίνητα (5.388 από την Αθηνών -Κορίνθου και άλλες 7.160 από την Αθηνών – Λαμίας)  ενώ χτες, Πέμπτη, έφυγαν και από τα δύο εθνικά δίκτυα 47.731 αυτοκίνητα έναντι 30.123 που πέρασαν από τα διόδια την περασμένη Πέμπτη. Αντίστοιχα την περασμένη Παρασκευή είχαν περάσει στο τρίωρο 6-9 το πρωί και από τις δύο εξόδους του λεκανοπεδίου 8.248 οχήματα, πράγμα που σημαίνει ότι σήμερα στο ίδιο διάστημα έφυγαν περίπου 4.000 επιπλέον. Η αύξηση στην κίνηση στις εξόδους της πόλης φτάνει το 50%.

ΔΙΟΔΙΑ

Η Τροχαία Αττικής περιμένει μεγάλη αύξηση γι’ αυτό είναι σε επιφυλακή για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων. Μάλιστα, στελέχη της Τροχαίας κάνουν λόγο για έξοδο αντίστοιχη εκείνης των Χριστουγέννων. Παράλληλα,  αυξημένη είναι και η επιβατική κίνηση στα πλοία που αποπλέουν από το λιμάνι του Πειραιά.

Όμως, όπως έγινε γνωστό από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ  «λόγω εξαιρετικά αυξημένης ζήτησης και για την αποφυγή συγχρωτισμού στις αμαξοστοιχίες της, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. θα πραγματοποιήσει εκτάκτως όλα τα δρομολόγια Intercity στον άξονα, Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα, το Σάββατο 07.11.2020 και την Κυριακή 08.11.2020. Όσοι επιβάτες έχουν δικαίωμα μετακίνησης από νομό σε νομό – βάσει των κανόνων που ισχύουν – μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πέντε αμαξοστοιχίες ανά κατεύθυνση, από σήμερα Παρασκευή και για το Σαββατοκύριακο, τηρώντας πάντα τα πρωτόκολλα ασφαλείας».

Μποτιλιάρισμα σε όλους τους δρόμους και ουρές στα μαγαζιά 

Εν τω μεταξύ, εικόνες ντροπής επικράτησαν στην Αθήνα με τους κατοίκους της πρωτεύουσας να σπεύδουν να αγοράσουν ό,τι μπορεί κάποιος να φανταστεί. Από ηλικιωμένες κυρίες που ξεχύθηκαν να πάρουν κρέμες προσώπου με έκπτωση 50%, μέχρι νέους που αγόραζαν ηλεκτρικά είδη, ρούχα και παπούτσια. Και φυσικά, πάλι είχαν την τιμητική τους τα κλασικά… χαρτιά υγείας!

Οι Αθηναίοι έχουν ξεχυθεί όμως στους δρόμους του λεκανοπεδίου για να πραγματοποιήσουν τις τελευταίες τους αγορές πριν το γενικό λουκέτο. Ήδη από χθες το μεσημέρι, μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού παρατηρούνται τεράστιες ουρές σε όλων των ειδών τα καταστήματα.

kosmos

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Όχι θα καθίσουμε με την πλέμπα στις Αθήνες σας.Δε σας φταίει κανένας που δε διαβάζατε και γίνατε ντελιβεράδες και αποθηκάριοι.Εγώ έχω στο εξοχικό στα Άγραφα από το προηγούμενο lockdown και τα κορόιδα στην Αθήνα νοικιάζουν τα σπίτια μου και μου τα σκάνε κάθε μήνα.Γκρινιάζετε κιόλας ρε κουραμπιέδες αλλά εδώ πάνω δε σας ακούει κανείς.

  2. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ!!!

  3. Αυτοί που δεν θίγονται καλά κανουν και πάνε.
    Αυτοί όμως που θίγονται και θα πεινάσουν, κάθονται κότες σπιτάκι, χεσμένοι απ την τρομάρα μην πάθει η υγειά τους. Γιατί δεν ξεσηκώνονται; Μαζικά όλοι μαζί ας ανοίξουν τα μαγαζιά τους, ας εργαστούν, ας αντιδρασουν επιτελους οι χέστες. Όμως όχι, άλλος θέλουν να βγει μπροστά, να διεκδικίσει για εκείνους!!! Ποιός; Οι βολεμένοι; Οι ψεκασμένοι; Όχι γλυκά μου, ο υπουργός και ο συνδικαλιστής που σας βόλευε πεθανε. Οι μουστάκες ξυρίστηκαν και το παίζουν Μπάϊντεν. Τώρα μοναχούλια σας. Κλειστά καταστήματα και αργό θάνατο; Covid και γρήγορο θάνατο; Ψεμματα και τα δύο παραπάνω και συνεχίζετε οπως πριν μια φυσιολογική ζωή; Διαλέξτε ποιο απ τα 3 θέτε.
    Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται!

  4. Τα μπατσακια αυτους να φρουρούν με τα πολιτικα επίσης και τα κωλοαλβαναραια που δεν φοράνε μάσκα και το παίζουνε μάγκες εδώ στην ελλαδα εξονυχιστικό έλεγχο παρακαλω γιατί αυτό τους αξιζει

  5. Το κοριτσι στην τελευταια φωτο με το καφε μποτακι, κρυωνει…

  6. ΜΕΣΙΤΗΣ ΡΕΒΥΘΗΣ. ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ. ΕΥΓΕ… ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

    1. Γνωστή οικογένεια για το πως «εκμεταλλεύεται» τα ακίνητα στο νησί. Ασε φίλε τα ξέρουν όλοι τι κάνουν αυτοί οι γλοιώδεις τύποι.

  7. Δε μπορώ να καταλάβω ποιόν αρρωστημένο μυαλό χαίρετε με το να υπάρχει διχόνοια ανάμεσα μας. Φυσικά υπάρχουν συνάνθρωποι που πληρώνονται (κακός) 500€ και άλλοι μπορεί και 20000€ το μήνα η και περισσότερο. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να υπάρχει μίσος για τον δεύτερο.

    1. ΑΠΛΑ ΑΝ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ ΟΧΙ !!!

    2. Γιατί τα παίρνει από αυτά που δεν δίνουν στον πρώτο ρε χαζός είσαι;

  8. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΘΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΒΉΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΤΟ ΦΙΛΟΤΥΜΟ, Ο ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ. ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΕΘΑΜΈΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ. ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΎ ΚΑΙ ΕΞΥΨΩΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΔΙΔΟΝ. ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΚΑΜΑΤΗΣ. ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΠΕΘΑΜΈΝΟΣ ΜΕ ΠΕΘΑΜΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΑ. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ.

  9. στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα τα εμπορικά καταστήματα, τα καφε και η κινηση με τα αμαξια ειναι αναλογη της ρεβεγιόν πρωτοχρονιας

  10. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ… ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΕΛΟΣ. ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΥΡΙΩΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΛΕΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΕΟ ή “ΘΕΟ”… ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ… ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΖΑΤΖΙΔΗΣ… ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ

  11. Καλα κανουν, οποιος μπορεί να φύγει απο τη κλεισουρα τγς Αθηνας

  12. Λεφτά υπάρχουν, για τα νεοελληνικά σκουπίδια.

  13. Η Παγκοσμιοποίηση είναι χωρίς πρόσωπο και η παγκόσμια κυβέρνηση η οποία θα ρθει σύντομα ,μετά το το 2025 εκτιμώ θα πάρει με εικονικούς φόρους καθώς και με την αλλαγή του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος σε ψηφιακό νόμισμα όλα τα «πλουτη» κλεμμένα η μη των λεγόμενων celebraties!!
    Οπότε ο χρόνος τους τελείωνει ασχετα αν οι ίδιοι το αγνοούν βόσκοντας ως αμεριμνες 🐮 🐄 έτοιμες για σφαγή!! Οπότε ότι φάνε τώρα ότι πιούμε τώρα κι ότι ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΣ Ν ΑΡΠΑΖΕΙ ΠΟΛΛΑ!!

Comments are closed.