Α.Λινού: «Εφαρμόζουμε αποτυχημένη πολιτική – Διαχωρίζουμε τον πληθυσμό ενώ μεταδίδουν και οι εμβολιασμένοι» – «Σφάζει» με το γάντι την κυβέρνηση

Κοινοποίηση:
1

Την ξεκάθαρη αντίθεση της με τα μέτρα τα οποία έχει επιβάλλει τους τελευταίους μήνες η κυβέρνηση εξέφρασε η καθηγήτρια επιδημιολογίας Αθηνά Λινού.

Ενόψει της σύσκεψης της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων την Τετάρτη η  Α.Λινού εμμέσως αμφισβήτησε την νέα «ιδέα» της κυβέρνησης Μητσοτάκη για SMS στους ανεμβολίαστους.

«Δεν ξέρω σε τι δεδομένα στηρίζεται η Πολιτεία, αν έχει εφαρμοστεί αυτό το μέτρο κάπου στον κόσμο ή πιλοτικά στη χώρα μας», όπως είπε, όπως και «δεν ξέρω πού στηρίζει ο κ. Μόσιαλος την άποψή του ότι δεν θα έχουμε απόδοση, αν έχει κάποια δεδομένα», αλλά όπως υπογράμμισε, «στην προληπτική ιατρική συνήθως λέμε ότι εφαρμόζουμε “καλές πρακτικές” … αν έχει εφαρμοστεί ένα πρόγραμμα κάπου και πέτυχε, το επαναλαμβάνουμε  … αν δεν έχει, το δοκιμάζουμε σε μικρή κλίμακα, βλέπουμε τα αποτελέσματα και μετά συνεχίζουμε».

«Τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα είναι ανησυχητικά», συνέχισε, σημειώνοντας ότι σήμερα «η πολιτική που εφαρμόζουμε είναι ουσιαστικά η πολιτική που εφάρμοσε η Βρετανία τους τελευταίους μήνες και δυστυχώς απέτυχε, το 30% των νοσηλευόμενων είναι παιδιά κάτω των 15 ετών, αυξάνονται τα κρούσματα που χρειάζονται νοσηλεία». Στην Ελλάδα, κατά την ίδια, «πρέπει να δούμε πώς εμείς θα μιμηθούμε ή θα επιγράψουμε επιτυχημένα συστήματα».

«Το βασικό είναι να ξαναρχίσουμε να τηρούμε μέτρα, μάσκα παντού, αποστάσεις παντού. Να μην διαχωρίζουμε τον πληθυσμό σε εμβολιασμένους και μη. Όλα τα δεδομένα δείχνουν ότι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν, απλώς για λιγότερες ημέρες… Παλαιότερα δεν το ξέραμε… Χρειαζόμαστε την τρίτη δόση οι εμβολιασμένοι για να διατηρήσουμε το επίπεδο ανοσίας… Πρέπει να σκεφτούμε άλλες λύσεις… οι εμβολιασμένοι κυκλοφορούν… θα κολλήσουν οι ανεμβολίαστοι, τα παιδιά, που μετά θα το μεταδόσουν στους ηλικιωμένους».

Μάλιστα εκείνη την ώρα την διέκοψε και ο Γιώργος Παπαδάκης ο οποίος είπε ότι «οι εμβολασμένοι κυκλοφορούν ελεύθερα και μεταδίδουν».

Για την συζητούμενη πρόταση αύξησης των υποχρεωτικών τεστ για ανεμβολίαστους με δική τους οικονομική επιβάρυνση, η κα Λινού είπε χαρακτηριστικά «θα απαντήσω έμμεσα. Πριν 3-4 ημέρες έγινε συνάντηση για τα μέτρα που λαμβάνονται στη Βοστώνη. Ο εκπρόσωπος του Χάρβαρντ είπε ότι σε καμία πανδημία τα τιμωρητικά μέτρα δεν αποδίδουν, μάλλον κάνουν κακό».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ρε σεις αφήστε τους να παίρνουν μέτρα για τους αμπολιαστους…..ίσως τότε το πείραμα τους να τους έρθει κατακεφαλο…..
    Ίσως μετά να φταίνε οι εξωγήινοι……

  2. Όταν οι νέοι έβλεπαν καταιγισμό διαφημίσεων ότι ένα τσίμπημα είναι το μόνο που τους χωρίζει από τα καλοκαιρινά πάρτυ με ούζα, όταν όλα τα βοθροκαναλα έλεγαν για την Μύκονο αλλά κανείς δεν μίλαγε για την Ρόδο, Κρήτη και τα άλλα με διεθνή τουρισμό νησιά που έκαναν μπίζνες as usual και τα μέτρα προστασίας από τους ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ πήγαν περίπατο, τότε ναι φταίνε οι ανεμβολιαστοι.

  3. Αν είχατε εμβολιαστεί εσείς οι ανεμβολίαστοι, τώρα δε θα υπήρχε μεγάλη διασπορά.

  4. Οι νεοδηοκράτες πάνε κόντρα στην ΛΟΓΙΚΗ και οι εμβολιασμένοι ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ βρωμόσκυλα ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ !

  5. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΟΣ,ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ!!! ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΝ!!!

  6. Και που τα λες τώρα ρε μανδαμ το κακο έχει γίνει! Η προβατοειδης μάζα θεωρεί τους ανεμβολιαστοι υπεύθυνους για όλα τα φίνα του κόσμου! Ουστττ!

    1. Οι αντιεμβολιαστές κυρίως δεν τηρούν μέτρα και κανόνες υγιεινής.

  7. ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΑΝΕ …ΜΗΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ;;;;ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ….ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ…Ο ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΚΙΔΑ ΤΟΥ ΙΟΥ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ COVID 19 ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝΕΝΑΝΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΕΘ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΙΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ …ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΥΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ …ΜΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ… ΠΟΙΟΣ ΙΟΣ ΘΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΔΕΙ ΠΟΙΟΝ …….

  8. Αφού είστε ειδικάρες,έχετε το αλάθητο και το ακαταδίωκτο. Οι αρχιπαπάδες σας έχουν αναγάγει στο ρόλο των παλαιών θεόσταλτων προφητών.

Comments are closed.