Α.Λατινοπούλου για την επέτειο Γρηγορόπουλου: «Κάθε νεκρός που εξυπηρετεί την ατζέντα της Αριστεράς, γίνεται μάρτυρας»

Κοινοποίηση:
ezgif-2-69d333663895

Με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, η Αφροδίτη Λατινοπούλου, έστρεψε τα βέλη της στην Αριστερά, κατηγορώντας τη ότι χρησιμοποιεί τους νεκρούς που την εξυπηρετούν για την ατζέντα της ενώ δεν δείχνει την ίδια «ευαισθησία» για τους νεκρούς της Μαρφίν, τα θύματα της 17 Νοέμβρη και τη Μυρτώ της Πάρου.

Απόσπασμα όσων λέει σε βίντεο που ανάρτησε στο Facebook:

«Με αφορμή την τραγική επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου θέλω να ασχοληθούμε με ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. Τη μόνιμη εργαλειοποίηση αλλά και την εκμετάλλευση των νεκρών που βολεύουν την Αριστερά. Μην ξεχνάμε πως κάθε νεκρός που εξυπηρετεί την ατζέντα της γίνεται για την Αριστερά ένας μάρτυρας, ένα νέο αφήγημα που θα προσηλυτίσει κόσμο κοντά της.

Το ίδιο έγινε με τον Φύσσα, το ίδιο με τον Ζακ, το ίδιο φυσικά και με το παραπάνω με τον Γρηγορόπουλο. Εδώ έχουμε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις που η Αριστερά της επέλεξε για να αντλήσει δήθεν ηθικό πλεονέκτημα. […]

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα ηρωοποιήθηκε λες και δεν είναι ηρωίδες όλες οι μητέρες των παιδιών που έχουν δολοφονηθεί, δεν είναι ηρωίδες οι μητέρες των νεκρών της Μαρφίν, δεν είναι ηρωίδες όλες οι μητέρες των δεκάδων θυμάτων της 17 Νοέμβρη. Μάλλον όμως δεν είναι για τους Αριστερούς ηρωίδες οι μητέρες των δύο παιδιών που εκτελέστηκαν εν ψυχρώ έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Δεν είναι ηρωίδα η μητέρα της Μυρτώς αλλά και η ίδια η Μυρτώ που βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε από Πακιστανό.

Θυμάστε όμως κάποια διαδήλωση ή κινητοποίηση για όλα αυτά; Φυσικά και όχι γιατί πολύ απλά δε στηρίζει κανένα από αυτά τα θύματα το αφήγημα που προσπαθούν να στήσουν».

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Απολύτως αληθής ή επισήμανση της . Λέτε νά φάει πόρτα όπως ό Μπογδανος πού τόλμησε νά πεί αληθειες ;

  2. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ….ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

  3. αντε μωρή βρωμιάρα θες να γίνεις και συ βουλευτής να κάθεσαι να μη κάνεις τίποτα να σε πληρώνουμε και σένα μια ζωή βούρλο.

    1. Πιο βούρλο από εσένα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Αυτή εχει μόρφωση και ασχολείται με κάτι στη ζωή της.
      Εσύ τι κάνεις πέρα απ’ το να κράζεις όλη μέρα. Εκδηλώθηκες κι έβγαλες την κακία σου. ΑΡΓΟΣΧΟΛΕ!

  4. Εγώ αυτή δεν τη συμπαθούσα όμως σήμερα την έχω Θεα στο κεφάλι μου .ειμαι 43 πριν κάτι χρόνια 36 ήμουν έκανα φωτό προφίλ τα δύο παιδιά της χρυσής αυγής που τα σκότωσαν .το φβ μου κατέβασε το λογαριασμό άμεσα είχα 5 Χιλ φίλους κ πόσους ακόλουθους.. μου ζήτησε ταυτότητα κ να μην ξαναρτησω κείμενα της ΧΑ .μόλις ξαναπηρα πίσω το λόγ/σμο μου τον έκλεισα μόνη μου κ απ’ τοτε δεν έχω φβ το σιχαθηκα . Οπότε τόλμησα να πω κάτι για αυτά τα δύο παιδιά πάντα ακόμη κ σήμερα έχω λογοκρισία ..ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ..ΤΗ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ..ΟΜΩΣ ΣΗΝΕΡΑ ΤΗΣ ΛΕΩ ΜΠΤΑΒΟ ..Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗ ΤΙΜΑΕΙ ..ΕΔΩ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΆΡΗΣ Κ ΦΟΒΆΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΕΙ

  5. Μπράβο της, όσο και αν σας πονάει αυτή είναι η αλήθεια.
    Καμία αναφορά σε όλα τα παραπάνω, αφού δεν συμφέρει το σύστημα.

  6. Ακριβως ετσι ειναι , οπως τα λεει!!!!!! Καθε χρονο το ιδιο βιολι για τον Γρηγοροπουλο κλπ και ποτε τιποτα βεβαια για τους ανθρωπους της Μαρφιν που εκαψαν τα αναρχικα παλιοτομαρα, για την Μυρτω κλπ , κλπ !!!!!! Καρφι δεν τους καιγετε για τον Γρηγοροπουλο, απλα θελουν καθε χρονο να δημιουργουν ενα μπαχαλο στις πολεις και ολα αυτα τα ευτραπελα συμβαινουν, γιατι δεν υπαρχει σοβαρο κρατος να σταματησει την αναρχια μια για παντα!!!!!!!

  7. Τράβα κανε κανα μποτοξ μωρή καρακάξα…Εισαι και γυναίκα και δε ντρέπεσαι να λες τέτοιες κουβέντες…Μια μάνα έχασε το 15χρονο παιδί της απο έναν βλάκα ειδικό φρουρό…

    1. Ειπε το φασισταριο, που σχολιαζει σαν αριστερος επειδη θελει να την πει στην Νουδουλα χαχαχα Ρε μαλακες ψηφοφοροι δεν υπαρχετε χαχαχαχα

    2. Πολύ χαμηλό επίπεδο έχεις. Αντί να απαντήσεις με επιχειρήματα βρίζεις διότι ξέσκεπα την διεφθαρμένη ατζέντα της αριστεράς.

  8. Συνέχεια να προκαλεί θέλει αυτή η μαϊμού και να τραβάει την προσοχή μακριά από τα πραγματικά γεγονότα.

Comments are closed.