Α.Λατινοπούλου: «Αναρχικός ο δράστης της δολοφονίας στη Φολέγανδρο»

Κοινοποίηση:
nb_latinopoulou1-1068x625

Η πολιτεύτρια της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Αφροδίτη Λατινοπούλου υποστηρίζει πως ο δράστης της δολοφονίας στη Φολέγανδρο είναι αναρχικός. 

 

Παράλληλα εκφράζει τη διαφωνία της για τον όρο «γυναικοκτονία», καθώς θεωρεί πως δεν ταιριάζει στο συγκεκριμένο έγκλημα που για την ίδια είναι μια «στυγερή ανθρωποκτονία».

«Αναρχικός ο δράστης της δολοφονίας στη Φολέγανδρο. Οι αριστεροί εξαφανισμένοι αλλά κάποιοι δικοί μας επάξια πήραν το ρόλο τους βαφτίζοντας γυναικοκτονία μια στυγερή ανθρωποκτονία. Μιλούν για τις γυναίκες σαν να είναι ξεχωριστή, κατώτερη κατηγορία ανθρώπων. Απογοήτευση» είναι το σχόλιό της στον προσωπικό της λογαριασμό στo Twitter.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Πως ξέρει τι κόμμα ψήφισε στις εκλογές ο στυγερος δολοφόνος της 26 χρόνης; Υπάρχουν πιστοποιητικα πολιτικών φρονηματων και δεν το γνωρίζουμε; Οι τρελοί, οι δολοφόνοι και οι εγκληματίες ψηφίζουν συγκεκριμένο κόμμα; Έλεος πια τι άλλο θα γράψουν ορισμένοι για να τραβήξουν την προσοχή επάνω τους!

  2. αυτη η κοπελα σε λαθος κομμα ειναι………..απορω πως δεν την διαγραψανε

  3. Φτασαμε σε σημειο να πολιτικοποιουμε ακομα και τις δολοφονιες. Αριστερος ο δραστης, η δεξιος ο φονιας, προκειται για γυναικοκτονια υποστηριζουν οι αλλοι. Ημαρτον ρε ανθρωποι. Πρεπει να εισαι χαζος για να κανεις τετοιους διαχωρισμους.

  4. ΑΣΕΜΑΣ ΡΕ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ.ΒΑΦΤΙΣΗΣ ΠΑΛΗ ΕΓΓΛΗΜΑ.ΕΙΝΑΙ.ΤΟ ΕΓΓΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΡΟΙΝΤ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΡΛ ΓΙΟΥΝΓΚ.ΕΛΛΗΝΕΣ.ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΕΓΓΛΗΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ.ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΟΒΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο.ΚΟΥΛΗΣ.ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ.ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΘΑΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΟΔΙΑ ΖΗΣ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣΟΥ.ΟΣΟ ΤΟ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΙΠΟ ΤΩΝ ΛΑΤΙΝΩΝ ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΙΣΑΝ.ΤΗΝ.ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ.ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΣΦΑΞΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΑΤΙΝΕΣ.ΠΟΡΝΕΣ.ΧΟΡΕΥΑΝ ΠΑΝΟ.ΣΕ.ΑΥΤΗΝ.ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΚΛΕΜΕΝΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΗΤΑΝ.ΤΟ ΕΠΟΝΥΜΟ ΚΑΜΙΑ.ΦΟΡΑ ΔΗΛΩΝΕΙ.ΤΟ.ΠΙΟΝ.ΑΥΤΟΥ .ΟΠΩΣ.ΒΡΙΩΝΗΣ. ΚΑΡΥΠΗΔΗΣ.ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΚΑΡΙ.ΚΑΙ.ΠΗΔΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.ΛΕΞΙΚΟ ΝΑ ΔΗΣ ΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΕ

  5. Θα συμφωνήσω με την Κα Λατινοπουλου όσον αφορά την γυναικοκτονια πρόκειται για ανθρωποκτονία. Έλεος πια με τον όρο γυναικοκτονια η αξία της ζωής δεν μεγαλώνει εάν πρόκειται για γυναίκα.

  6. Αν και πολιτεύτρια του Κούλη κι αν δεν πολυχωνεύω τις γυναίκες, πραγματικά το γυναικοκτονία είναι απίστευτο, πρώτη φορά το ακούω!!! Δηλαδή οι γυναίκες δεν είναι άνθρωποι, άρα όχι ανθρωποκτονία αλλά γυναικοκτονία!!! Αν το έλεγα εγώ θα με λέγαν μισογύνη κλπ, αλλά τώρα που το λέει η αριστερά διανόηση όλα μια χαρά!!! Άρα, αφού ο νόμος τιμωρεί την ανθρωποκτονία κι όχι την γυναικοκτονία, αθώος ο λεγάμενος;;;;;

Comments are closed.