Αύξηση στις αιτήσεις για επιστολική ψήφο μετά την ανακοίνωση Μπελέρη – Πυρετωδώς «εργάζονται» τα επιτελεία των Βορειοηπειρωτών

Κοινοποίηση:
fredis-beleris

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους κόλπους της Ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία αλλά και τους ομογενείς στις ΗΠΑ, από την Δευτέρα, μια ημέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας Μπελέρη, παρατηρείται ραγδαία αύξηση στις αιτήσεις για επιστολική ψήφο ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Όπως μαρτυρούν τα τελευταία σχετικά στοιχεία, το όλο εγχείρημα δεν είχε βρει μέχρι τώρα την αναμενόμενη ανταπόκριση στους ομογενείς, αυτό όμως άλλαξε ραγδαία τα τελευταία εικοσιτετράωρα και αρκετοί σπεύδουν να κάνουν εγγραφή στην σχετική πλατφόρμα του υπουργείου εσωτερικών. Αυτή η αύξηση θα αποτυπωθεί και στην ανακοίνωση των νέων στοιχείων που θα γίνει προσεχώς από το ΥΠΕΣ.

Το επιτελείο του Φρέντι Μπελέρη στην Βόρειο Ήπειρο και στο ελλαδικό κράτος δουλεύει ασταμάτητα με σκοπό να εκλεγεί ευρωβουλευτής ο φυλακισμένος δήμαρχος Χειμάρρας. Σημαίνοντα στελέχεη του Βορειοηπεθρωτικού στοιχείου – πολλά εξ αυτών εργάζονται σε γραφεία υπουργών της ΝΔ – δίνουν τιτάνια μάχη ήδη από την Δευτέρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response