Αφροδίτη Λατινοπούλου: Γυναίκα ούτε για δείγμα στη σημερινή γιορτή των Πακιστανών (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
latinopoulou_gia_kentriki_photo

«Κάποιοι πιστεύουν ότι αυτοί και η κουλτούρα τους μπορούν να ενσωματωθούν», συμπληρώνει
Νέο διαδικτυακό «χτύπημα» από την Αφροδίτη Λατινοπούλου, αυτή τη φορά με αφορμή τη σημερινή θρησκευτική πομπή των Πακιστανών στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Όπως επισημαίνει σε σημερινή ανάρτησή της στα social media, στη γιορτή «δεν υπάρχει γυναίκα ούτε για δείγμα» και παρ’ όλα αυτά, «κάποιοι πιστεύουν ότι αυτοί και η κουλτούρα τους μπορούν να ενσωματωθούν», συμπληρώνει, ρίχνοντας… καρφιά προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Ειδικότερα, στην ανάρτησή της η πολιτεύτρια της ΝΔ αναφέρει τα εξής: «Σημερινή θρησκευτική πομπή των Πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας για το Eid Milan-un-Nabi. Προσέξτε πως δεν υπάρχει γυναίκα ούτε για δείγμα ανάμεσά τους. Προφανώς είναι γιορτή μόνο για άντρες. Κατά τ’ άλλα κάποιοι πιστεύουν ότι αυτοί κ η κουλτούρα τους μπορούν να ενσωματωθούν».

Δείτε την ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Και οι οργανώσεις που δήθεν κόπτωνται για τα δικαιώματα των γυναικών δεν βγάζουν κιχ.

  2. αυτα να τα θυμαστε στις εκλογες!
    να θυμαστε ποιοι μπασανε στην χωρα ολους τους λαθρο, να θυμαστε ποιος εχτισε το τζαμι, να θυμαστε οτι καποιοι εκαναν business με νοικιασμενα σπιτια στις ΜΚΟ για να μενουν λαθρο, κλπ κλπ!

  3. Η κυβερνηση των α(χ)ριστων αθεων και αντιχριστον ,θελει ως νεους πολιτες αυτης της χωρας μουσουλμανους.
    Εσυ νεοραγια τι θελεις για την χωρα σου;

  4. Το κόμμα σου που έγινε χειρότερο του διεθνιστικού σύριζα τα επέτρεψε αυτά τα χάλια σήμερα. Σήμερα δεν είδαν κορονοιό ούτε οι προδότες, ούτε τα τουρκοκάναλα ούτε οι τσιοδροπαγωνοβασιλακόπουλοι. Παραιτήσου γιατί σήμερα απαγόρευσαν τη λιτανεία του Αγίου Δημητρίου οι προδότες και συμφώνησαν οι άλλοι προδότες που είναι στην Εκκλησία. Παραιτήσου αλλιώς είσαι σαν αυτούς.

  5. Σιγα μην πηγαιναν τα σουργελα οι αλληλεγγυες – ψευτοφεμινιστριες… θα εφευγαν χωρις κεφαλι!

  6. Κοιταξτε Κυριε Χιο δεν ξερω γιατι ασχλειστε τοσο πολυ με την συγκεκριμενη κυρια η οποια φασκει και αντιφασκει. Αν εχει ακροδεξια αισθηματα τοτε μαλλον πρεπει να αλλαξει παραταξη .Απο την αλλη γινεται υπερμαχος των Πακιστανων γυναικων την στιγμη που κραζει παγκοσμια τις γυναικες που επιλεγουν να εχουν αξυριστες μασχαλες και γενικοτερα τριχες.Τα χει μπερδεψει πολυ στο μυαλο της . Τη αλληλεγγυη στις γυναικες δεν την δινεις επιλεκτικα .Δεν ξερω γιατι δεν δεν την εχει διαγραψει ακομη η ΝΔ ομως το σιγουρο ειναι οτι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ την εκανε σταρ. Τι καλλονη την ανεβοκατεβαζει – τι ευστοχη -τι Κυρια .. εσεις ξερετε .. προφανως τωρα θα διαβαζει τα σχολια..
    Ομως ΚΟΤΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΑ LIDL πρωτα προκαλεις το κοσμο και μετα εξαπολυεις μυνησεις και διωξεις στη ερευνα ηλεκτρονικου εγκληματος. ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΤΑ LIDL ΕΙΣΑΙ λατινοπουλου!
    Δεβ λεω οτι εχει αδικο αλλα λεω οτι κανει για δημοσιοτητα και μονο! κατα τα αλλα ..κοκοκο.. κακακακα..

Comments are closed.