Αφροδίτη Λατινοπούλου: Απειλούν τη ζωή της πολιτεύτριας της ΝΔ

Κοινοποίηση:
latinopoulou_1

Μπορεί να διαφωνεί κανείς με όσα λέει και γράφει η Αφροδίτη Λατινοπούλου, η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας η οποία με ανάρτησή της είχε αποκαλέσει ένα μεγάλο μέρος των γυναικών ως «αντιαισθητικές», αλλά ορισμένοι ξεφεύγουν για ακόμη μια φορά, με την ίδια να καταγγέλλει επιθέσεις εναντίον της.

Η ίδια δεν σταματά να εκφράζει ανοιχτά την άποψη της για θέματα που απασχολούν το κοινό, όμως πολλοί είναι αυτοί που βρίσκονται αντίθετα με τα όσα υποστηρίζει.

Τα σχόλια μίσους που λαμβάνει καθημερινώς είναι πράγματι πολλά, κάτι που την έφερε σε θέση να απευθυνθεί και να κάνει μήνυση στην υποδιεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Μέσω λοιπόν μιας ανάρτησης της, η Αφροδίτη Λατινοπούλου ξέσπασε έντονα, μιας και δέχεται απειλές για την σωματική της ακεραιτότητα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Βλεπετε παλιοελληνες/νηδες ”ψεκασμενοι” φτωχοι και πεινασμενοι… αν πειραχτει ‘η παρεξηγηθει ‘η δει στον υπνο του οτι τον εχουν στο κατοπι…καποιος/α απο το αποκομμα της Ν.Δ -που χρωσταει 400.000.000$ ( τα φανερα ) αμεσως ενεργοποιουνται ολες οι υπηρεσιες η αστυνομια η εθνικη ασφαλεια η διωξη ηλεκτρ. εγκληματος ο στρατος οι εισαγγελεις οι δικαστες οι δημοσιογραφοι και ψαχνουν τους δραστες…!!! Αυτοι εχουν ρημαξει τα παντα χρωστανε ενα σκασμο λεφτα εχουν κανει το συνταγμα και τους νομους -ειδικα τον αντιρατσιστικο- της Ελλαδος κουρελοχαρτο στερουν ελευθεριες των πολιτων κι εχουν φτωχοποιησει ενα ολοκληρο εθνος. Εχουν ομως φτιαξει τις βουλευτικες ασυλιες τους και τους ακαταδιωκτους διευθαρμενους ιατρους και ολες οι παραπανω υπηρεσιες τους κανουν και τεμεναδες.Ειναι ντροπη και αισχος. Αυτο το πολιτευμα κυριοι/ες ”ΔΕΝ” ονομαζεται ”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” λοιπαμε.

  2. ΕΜ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΚΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ…ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ? ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ.

  3. 5-6 αστυνομικούς σε κάθε βάρδια και μια φρεγάτα να την μεταφέρει με ασφάλεια στις παραλίες της Μυκόνου.

Comments are closed.