Αφού δεν μπορούν τα παλιοτόμαρα οι πολιτικοί…”ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ να ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ…”Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΑΥΡΟΥΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ ΟΥΤΕ ΒΡΩΜΙΚΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ. ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. Εκατομμύρια ταλαιπωρημένων πολιτών, επιτέλους ΞΥΠΝΗΣΑΝ. Καθυβρίζουν τους ΚΛΕΦΤΕΣ του ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ και ζητούν την πολυπόθητη “ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ”

Κοινοποίηση:
exofillo27-1

Tεύχος 2112, 7 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο MAKEΛΕΙΟ της Πέμπτης 27-1-2022 , του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

24_27sport.indd

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 7  χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους. Τα σημερινά “αφεντικά” του πολιτικού εγκλήματος, που σέρνουν την Ελλάδα στο απόλυτο χάος. Εκείνους που θεωρούν ότι τα στοιχεία της ενοχής τους, παραγράφονται. Και ότι δεν θα λογοδοτήσουν… 

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

 

 Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. παλικαρια χαιρετησματα απο τον παπουλια για ποιον στρατο μηλατε ακομα κοιμαστε

  2. Ναι ρε χαϊβανια Χουντα και παλι χουντα,μηπως τωρα χουντα δρν εχουμε????.Η χουντα εκοψε ποτε συνταξεις ???ποτε,και τοσα αλλα που ζουμε στην χουντα του ηλιθιου που μας κυβαρνα? Ο.Παπαδοπουλος = Χρεος μηδεν ,Ασφαλεια,πορτες και παραθυρα ανοιχτα,τωρα βαζουμε πορτες σαν αυτες που εχουν στις θυριδες των τραπεζων ,εγληματικοτητα μηδεν,ανεργια μηδεν,χρεος μηδεν τωρα το χρεος 370 δις ευρω,μεγαλες βιομηχανιες,τωρα ολες κλειστες,εαν κατσω και τις αναφερω δεν φτανει ολοκληρη η σελιδα, για διασκεδαση ολα τα κεντρα εφτα ημερες την εβδομαδα ανοιχτα. Αυτα τα ολιγα,ας περι Χουντας ας μας πει καποιος τα …..εργα και της ημερες του Κουλη μηδεν το μηδεν ισον μηδεν,πολυ απλα μονο φωτιες που εκαψαν τα τρια τεταρτα της Χωρας και οχι μονο,αυτη την Ελλαδα θα παραδωσει οταν θα ξεκουμπιστει, Ελλαδα Ελληνες και Ορθοδοξια ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!

  3. Μην απορειτε για όλα αυτά τα κακά που μας συμβαίνουν εδώ στην ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.

  4. Εστειλαν σε γυναικα, που εχει πεθανει εδω και δυο χρονια, το προστιμο των 50 ευρω, που επεβαλαν στους ανεμβολιαστους ανω των 60! Και φυσικα, δεν θα ειναι και η μοναδικη περιπτωση!

  5. Ακολουθεί ο οσκαρικός μονόλογος ενός τρελού.
    Στο ρόλο του τρελού ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός.
    Σκηνή : Η Σκηνή διαδραματίζεται στους χιονισμένος κήπους του Μεγάρου Μαξίμου.
    Μητσοτάκης Μονολογος περπατώντας στους χιονισμένους κήπους του πρωθυπουργικού γραφείου του :
    Ανάθεμα την τύχη μου….τι γκαντεμια με δέρνει; …ένας χιονιάς κατέστρεψε ολόκληρη την εικόνα μου…..Εγωωωω ένας Θεός μα Άθεος να μου καταστρέψει ένας Χιονιάς την καριέρα μου…εγώ που σπούδασα στο Χάρβαρντ των Αρίστων …και ήρθε αυτός ο Χειμώνας ο χιονιάς έτσι να με καταστρέψει
    ( Ο χιονιάς είναι ο Θεός που μεταμορφωμένος σε φυσικά φαινομενα καταστρέφει τον Άθεο Πρωθυπουργό και όλες τις δυνάμεις του που νόμιζαν ότι μπορούν να νικήσουν την φύση του Χειμώνα)
    Σαν ένας άλλος Μέγας Ναπολέων να καταστρέφομαι μέσα στο Αττικό λεκανοπέδιο σαν να ειναι το Βατερλώ μου που ο χειμώνας και το κρύο πάγωσε ξερίζωσε την δόξα μου την χιλιοσπουδαγμενη χειροκροτούμενη από χέρια Αρίστων οπαδών μου.
    Το «Ο μονόλογος ενός τρελού» αποτελεί ένα καθαρά συμβολικό διήγημα που δείχνει την τρέλα και το θάνατο ως φυσικό επακόλουθο του κοινωνικού αδιέξοδου. Όλα μέσα στο έργο του αιωρούνται, κινούνται πολυδιάστατα αλλά ειναι πραγματικά. Αντανακλώντας τη μυστηριακή προσωπικότητα του συγγραφέα το «Ο μονόλογος ενις τρελού» τείνει σταθερά σε μια αφήγηση της καθημερινής πραγματικότητας και με μια διάθεση να αποκαλυφθούν οι άσχημες πλευρές της ζωής, διεισδύει στα πιο κοντινά αδιέξοδα του καθημερινού ανθρώπου και προπάντων μιας αληθινής ιστορίας που θα μπορούσε να ήταν προσωπική.

  6. Τα κορόιδα πέθαναν. Ο στρατός δεν θα επέμβει οτι και να γίνει.

    1. Καλύτερα. Οι «πανδημικές» Γερμανία και Αυστραλία είναι πολύ κακοί οιωνοί για τον μελλοντικό ρόλο που έχουν σκοπό οι δικτάτορες του Νταβός να αναθέσουν στους «εθνικούς» στρατούς. Καλύτερα να κάτσει στα αβγά του και ο δικός μας ο «εθνικός» ή αν προτιμάει να ξεσκατίζει επενδυτές.

  7. Όταν η αριστερά δε φορούσε γόβες αλλά ΤΣΟΚΑΡΑ ήταν φτυστή σημερινή ΝΔ Α.Ε.

  8. εσεις εκει στο μακελειο, αποφασιστε τελος παντων..θελετε να κανετε κομμα να κατεβει στις εκλογες η θελετε το στρατο στην εξουσια? και τα δυο, δεν γινονται!

  9. Στη Μπουργκινα Φασο, εγινε πραξικοπημα απο το στρατο, υπερ του λαου…, εναντιον του Προεδρου…
    Ξυπνησανε….και ζητανε και αδεια και απο τις ξενες δυναμεις, για εισελθουν στη χωρα τους…

    Ετσι ρε… οπως σας καταντησανε….να γινετε …Μπουργκινα Φασο…

  10. Μακελειό αυτή την εικόνα από τον Έβρο θα έπρεπε να είχατε προτοσέλειδο, εκεί θα μας φτάσουν άν δεν κάνουμε κάτι τόρα….
    Σήμερα ο μετανάστης, αύριο εμείς!!!!

  11. “”Δυστυχώς μιλάμε για πολύ γκάου άτομα. Ελάχιστα έχουν επίπεδο.”” 👏👏👏👏👏👏👏👏👏 τα ειπες ολα…..

  12. Η αλήθεια είναι ότι ο στρατός έχει αρκετές λύσεις σε τέτοια ζητήματα !
    Έχουμε όμως κ το κόμπλεξ της Χούντας που κουβαλάμε κ τον αποφεύγουμε για τα σχόλια που θα προκύψουν !

  13. Δυστυχώς σε λίγο αν αρρωστήσουμε και χρειαστούμε ο μη γένοιτο πρώτες βοήθειες θα πρέπει να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Αν είμαστε κι ανεμβολιαστοι ακόμα χειρότερα. Ο κύριος Ανημερος θα μας αφήσει στα ραντζα εκτός ΜΕΘ να ψοφησουμε. Να φέρετε εμβολιασμενους να υπογράψουν το συμβόλαιο σας.
    Ρε συ Στεφ που δε μασάς και μας γράφεις στα παπάρια σου ούτε ένα τσιγάρο δε καπνισες σήμερα!! Ούτε αυτό στο επιτρέπουν αυτοί που γράφεις εκεί που είπες;;;

  14. Δεν είναι παρά ένα τηλεκατευθυνόμενο πλήθος αυτοκτονίας που επαναλαμβάνει ως εγκαστριμυθος ότι του λένε. Μητσοτάκη Γαμιεσαι λένε… τα ίδια λέει κι αυτό. Ψήφισε Μητσοτάκη του λέγανε ψήφιζε αυτό Δυστυχώς μιλάμε για πολύ γκάου άτομα.
    Ελάχιστα έχουν επίπεδο.
    Εξαιρετικός ο κύριος που φέρατε από τον Έβρο στην εκπομπή σας.

Comments are closed.