Αφιερωμένο στον Κούλη: Περί ανωμαλίας το ανάγνωσμα…

Κοινοποίηση:
Κουλης

Τα λόγια του Παναγιώτη Τραϊανού, για την ανωμαλία, μάς έστειλε ένας αναγνώστης προκειμένου να τα αφιερώσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

173545184_938631923619526_7775499328077339765_n

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ρε συ Κουλη,τωρα που (υποτιθεται πως ) ειναι φυλακη ο γκομενος σου,ποιανου τα Φλοκια πινεις?

  2. Ο στόχος των ελίτ είναι η διάσπαση των κοινωνιών δηλαδή διαίρει και βασίλευε (για να μην μπορούν να επαναστατήσουν εναντίον της οικονομικής ολιγαρχίας). Γι αυτό κάθε μειοψηφία προωθείται. Γκέι, λεσβίες, παράνομοι μετανάστες και μάλιστα μόνο μουσουλμάνοι οι οποίοι δύσκολα ενσωματώνονται στις δυτικές κοινωνίες και οποιαδήποτε άλλη μειονότητα ή ακόμη και αντιπαλότητα μέσα στην κοινωνία υποστηρίζεται και χρηματοδοτείται.

  3. Άλλο ομοφυλόφιλοι άλλο πουστηδες.Οι πολιτικοί δεν είναι ομοφυλόφιλοι.

  4. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ…. ΔΡΑΚΩΝΙΑΝΟΣ ΕΡΠΕΡΟΕΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ…. ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ… ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΕΠΙΜΕΙΞΗΣ… ΕΙΝΑΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ ΤΟ ΛΕΜΕ….ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ…. ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΝ… ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ REPORT ΣΤ ΑΦΕΝΤΙΚΑ… ΜΠΟΡΕΣΕ ΛΙΓΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΗΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΛΗΚΕΣ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕΙ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ… ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΑΣ…. ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞ ΤΟΥ ΕΦΕΝΤΗ ΕΡΝΤΙ SOULTAN ΠΟΡΘΗΤΗ ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ…. ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟ ΔΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΦΕΝΤΡΑΣ….

  5. Παναγιωτάκη, κάνεις φιλότιμες προσπάθειες, αλλά ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΖΩ!!! Σέ έχω βάλει στή μαύρη λίστα!

Comments are closed.