Αφγανιστάν: Συζητήσεις ΗΠΑ – Ταλιμπάν

Κοινοποίηση:
ΤΑΛΙΜΠΑΝ

Αντιπρόσωποι της κυβέρνησης των ΗΠΑ συζήτησαν με αξιωματούχους και τεχνοκράτες του καθεστώτος των Ταλιμπάν για τις προσπάθειες να αποδεσμευτούν δισεκατομμύρια δολάρια από το αποθεματικό της αφγανικής κεντρικής τράπεζας που έχει παγώσει η Ουάσινγκτον.

Όπως ενημέρωσε χθες Πέμπτη το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, οι συνομιλίες διεξήχθησαν προχθές Τετάρτη στο πλαίσιο διεθνούς συνόδου στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν και από αμερικανικής πλευράς συμμετείχαν ο ειδικός επιτετραμμένος για το Αφγανιστάν, ο Τόμας Γουέστ, και ο υφυπουργός Οικονομικών αρμόδιος για ζητήματα τρομοκρατίας, ο Μπράιαν Νέλσον, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Το σλόγκαν τον ΗΠΑ δεν ειναι οτι δεν διαπραγματεύομαστε με τρομοκράτες;;; ,εννοώντας τους ταλιμπάν, τώρα τι έγινε φορέσαν καλτσόν;; Μάλλον ναι αν κρίνουμε απο την κυβἐρνηση Sleepy Joe.και τους κουνιστούς στρατηγούς του αλλα και συμβούλους.

  2. Όλα γίνονται για τη παπαρούνα.Πολλα τα φράγκα.
    Οι ξυπόλητοι Αφγανοί πολεμαρχοι θέλουν δε θέλουν θα έχουν τους Αμερικλανους σαν νταβατζηδες.

  3. ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΤΗΧΕ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΑΝ

  4. Αυτοί κάποτε δεν ήταν τρομοκράτες ? και γι` αυτό δεν έγινε η εισβολή στο Αφγανιστάν ?
    Τώρα συνομιλούν με τρομοκράτες ? ………………..

Comments are closed.