Αφήστε τους όλους ελεύθερους! Οι κάτοικοι έφταιγαν για την τραγωδία στο Μάτι – Απολογείται σήμερα η Δούρου

Κοινοποίηση:
dourou

 

Η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής είναι μεταξύ των 20 κατηγορουμένων στην εν λόγω υπόθεση και απολογείται σήμερα στον ανακριτή.

Ειδικότερα η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου αναμένεται σήμερα να προσέλθει προκειμένου να απολογηθεί στον 6ο τακτικό ανακριτή Αθηνών Αθανάσιο Μαρνέρη για την υπόθεση της τραγωδίας στην ανατολική Αττική, η οποία τον Ιούλιο του 2018 στέρησε την ζωή 102 συνανθρώπων μας.

Σημειώνεται πως από την τοπική αυτοδιοίκηση έχουν ήδη προσέλθει στον ανακριτή, οι κατηγορούμενοι δήμαρχοι Μαραθώνα και Ραφήνας-Πικερμίου Ηλίας Ψινάκης και Ευάγγελος Μπουρνούς, οι οποίοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αυγά, γιαούρτια, γιούχα, κλωτσιές όπου την βλέπετε, να μην μπορεί να κυκλοφορήσει στο δρόμο η αριστερή πανούκλα.

  2. ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΔΟΥΡΟΥ , ΕΓΩ ΕΧΩ ΘΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ , ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ , Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ , ΜΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΗΚΑΝ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΟΣΕΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ……

    ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ , ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΟΥΡΟΥ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ …..

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΔΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ …….

    1. KAI ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ Η ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ ΔΟΥΡΡΟΥ ΝΑ ΠΕΙ , ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΗ

Comments are closed.