Αφέθηκε ελεύθερος ο 16χρονος που επιτέθηκε στη μητέρα και την αδερφή του – Διατάχθηκε ψυχιατρική εξέταση

Κοινοποίηση:
ΞΥΛΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν από το cretapost, ένα πρωτοφανές περιστατικό βίαιης συμπεριφοράς σημειώθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, όταν ένας 16χρονος επιτέθηκε πρώτα στην μητέρα του και στη συνέχεια στην αδερφή του.

Η μητέρα του, αντιμετωπίζοντας τη βίαιη συμπεριφορά του γιου της, αποφάσισε να καταγγείλει το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα. Οι αστυνομικοί ανταποκρινόμενοι άμεσα εντόπισαν τον 16χρονο και τον συνέλαβαν.

Στο πλαίσιο της δικαστικής διαδικασίας, ο 16χρονος παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα. Λόγω των ψυχολογικών θεμάτων που αντιμετωπίζει, ο εισαγγελέας αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος, αλλά παράλληλα διατάχθηκε ψυχιατρική εξέταση. Είναι ενδεικτικό, ότι ο εισαγγελέας είχε ήδη γνώση προηγούμενα περιστατικά που αφορούν τον 16χρονο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μπράβο στην δικαιοσύνη!!! Αφήστε τον ελεύθερο να τις σκοτώσει….

  2. Ο ενας 16νος σκοτωσε τον πατερα του και ειναι ελευθερος , ο αλλος 26νος εδειρε την μητερα του και την αδελφη του και αυτος ελευθερος !!! Δικαιοσυνη του κ@λου! Και καλα οι 16νοι μαντραχαλοι , τσογλανοι , ειναι …..ανηλικοι με το μπιμπερο και η….φιλεσπλαχνη δικαιοσυνη τους αφηνει ελευθερους , δινοντας το παραδειγμα και σε αλλους τετοιους τσογλανους , οτι ακομα κι’ αν σκοτωσουν τον πατερα τους θα αφεθουν ελευθεροι , ποσο δε μαλλον αν σκοτωσουν εναν τυχαιο!!! Μετα ..κλαψουριζουν οι υποκρητες για την εγκληματικοτητα των νεων!! Μιλαμε για καραγκιοζηδες!

    1. Θέλει το κράτος να γλιτώσει από τις συντάξεις.

Comments are closed.