Αυτό το ξύλο λέγεται ότι είναι από την φάτνη του Χριστού! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
fatni_xylo

Ένα κομμάτι ξύλου, που λέγεται ότι προέρχεται από τη φάτνη όπου γεννήθηκε ο Ιησούς, εκτίθεται σήμερα στην Ιερουσαλήμ, πριν μεταφερθεί στη Βηθλεέμ για την επίσημη έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Το ξύλινο κομμάτι, μήκους μόλις λίγων εκατοστών, είχε σταλεί στο Βατικανό τον 7ο αιώνα και βρισκόταν άλλοτε στη Βασιλική της Σάντα Μαρία Ματζόρε της Ρώμης. Παραδόθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στον έφορο της εκκλησίας της Βηθλεέμ, ο οποίος δήλωσε πως έφερε «μεγάλη τιμή σε πιστούς και προσκυνητές στην περιοχή».

Στη Βηθλεέμ, θα τοποθετηθεί μέσα στην Εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης που βρίσκεται δίπλα στη Βασιλική της Γεννήσεως στην Πλατεία της Φάτνης εγκαίρως για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου που θα γίνει εκεί αύριο Σάββατο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Μαλακιες ανοητων κατωτερων αθεων μην ασχολειστε!

  2. Είμαι βέβαιος ότι όταν τον παίρνεις,
    προς jerusalem μεριά γέρνεις.
    .
    Ποιος το είδε το μπασταρδο της πόρνης μαρίκας ρε στούρνε?
    Ποιος ρε μισελληνικό προσκυνημενο φρικιό?
    Άσε να γίνει συζήτηση να ακούσουμε τις
    παπαριές των χριστιανοταλιμπάν.
    Μπαγλαμά.
    .

    1. Εξεπλάγην θετικότατα!
      Χα..χα..εντάξει, είσαι άνδρας!

    2. Zagklos SINEHOS SE PARAKOLOUTHO,MOLIS AKOUS TO ONOMA TOU XRISTOU,KE AGION… ,AMESOS APO TO MEGALO MISOS POU EHIS ,KOKINIZOUN TA MATIA SOU…AN EHIS MATIA KITAKSOU STON KATHREFTI…,Zagklos MIPOS ISE O ANTIHRISTOS………..!!!!!!!!!!!!!!!
      PISO MOU SE EHO SATANA Zaglo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!,PISO MOU SE EHO SATANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      1. Ο σατανάς είναι ένα ακόμη εφευρημα/εργαλείο στα χέρια των
        ιουδαιοχριστιανών, εμείς οι Έλληνες ΔΕΝ έχουμε σατανάδες, τόσο απλό!
        Συνέχισε να με παρακολουθείς, κάτι θα μάθεις, οπωσδήποτε θα αρχίσεις
        να αναρωτιέσαι, ρε από που γέννησε η μαρία και παρέμεινε παρθένα?
        Και τα σύμπαντα?

  3. Η υπαρξη του Ιησου Χριστου ως ιστορικο προσωπο ειναι αποδεκτη απο το συνολο των ιστορικων επιστημονων ενθεων και αθεων οποιοσδηποτε το αμφισβητει ειτε κανει φθηνη προπαγανδα ειτε χρηζει ψυχιατρικης παρακολουθησης

  4. ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΟΣ ΑΛΛΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ…ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΤΛ…ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ Η ΑΛΛΗ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ 3 ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ…ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ

  5. Δεν εγεννήθη, δεν έζησε κανένας χριστός!
    Όλα είναι μια εβραϊκή προφητια που οι Εσαίοι την έφεραν
    πριν την ώρα της και για αυτό μισήθηκαν από τους ιουδαίους.

    1. Μάθε πρώτα ορθογραφία και μετά προχώρα στα πιο δύσκολα που έγινες και ειδήμων για να μιλήσεις για τον Χριστό. Στην ύπαρξη του Χριστού πιστεύουν μέχρι και οι μάγοι, ακόμα και οι ισλαμιστές, ως ιστορικό πρόσωπο έστω. Είσαι άσχετος και πιστεύεις μόνο ό,τι καταλαβαίνει το περιορισμένο σου φτωχό μυαλό. Έχεις τέτοια έπαρση που νομίζεις πως μπορείς να εξηγήσεις μόνο αυτά που βλέπεις και αντιλαμβάνεσαι εσύ με την συγκεκριμένη νοημοσύνη, κάποιος άλλος αντιλαμβάνεται περισσότερα, πέρα απο τα όρια των ματιών του. Το συμπέρασμα είναι πως είσαι χαζός και πρέπει να το αποδεχτείς. Ο άνθρωπος δεν είναι γεννημένος για παρωπίδες, αλλιώς θα πιστεύαμε ακόμα πως η Γή είναι επίπεδη.

Comments are closed.