Ακούστε το ηχητικό μήνυμα της ΕΛΑΣ που θα ακούγεται από περιπολικά σε πλατείες και κεντρικούς δρόμους

Κοινοποίηση:
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

«Δεν επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις άνω των 9 ατόμων σε πλατείες, πάρκα και άλλους εξωτερικούς χώρους. Για την παράβαση προβλέπεται πρόστιμο 150 ευρώ. Η απαγόρευση ισχύει ως και την Κυριακή 4 Οκτωβρίου».

Αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων, το ηχητικό μήνυμα της ΕΛΑΣ κατά του συνωστισμού στις πλατείες, το οποίο αναρτήθηκε στο YouTube.

Το ηχητικό μήνυμα της ΕΛ.ΑΣ., που αναπαράγεται από περιπολικά στην Αττική μέχρι και την 4 Οκτωβρίου, ενημερώνει τους πολίτες ότι για την προστασία της δημόσιας υγείας, δεν επιτρέπονται συγκεντρώσεις άνω των εννέα ατόμων σε πλατείες, πάρκα και άλλους δημόσιους χώρους.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Κάτι ετοιμάζουν τα λαμογια… οι λαθρο το ξέρουν???
    Οι ρομα??? Εκεί δεν θα πάνε ντουντούκες???
    Η αστυνομία είναι για να κάνει τον τελαλη????
    Αν γυρνούσε με τέτοιο ζήλο στις γειτονιές θα είχε μειωθεί η εγκληματικοτητα κατά πολύ!
    Νοιαστηκαν για την υγεία μας οι πολιτικαντηδες που έκλεισαν τα νοσοκομεία και τα έκαναν αγροτικά κεντρα.. και είναι μάλιστα τέτοιες οι υπηρεσίες που προσφέρουν που δεν θα πήγαινα ούτε το σκυλί μου!
    Τι σκατα σκαρωνετε πάλι???
    Για να δούμε… και κάποια στιγμή θα σας έρθει και ανάλογη απάντηση, να είστε σίγουροι.

  2. Εάν ήταν ο Παπαδόπουλος απάνω δεν θα χρειαζόταν να το πούν σε ξένες γλώσσες..

    1. Σωστό, και ας μάς εξηγήσουν γιατί οταν μάς έκλεινε μέσα τότε ο Παπαδόπουλος απο τα μεσάνυχτα ήταν ο φασίστας, ενω αυτοι που κάνουν ακριβως το ιδιο είναι.. “δημοκράτες”?
      Γιατί εμένα μου είχε πει ο θείος μου που ήταν και Αρχιμανδρίτης, πως μάς έκλεινε μέσα γιατί κυκλοφορούσε ένας.. άγνωστος.. ιος ..έξω και ήθελε να μας προφυλάξει. Ήξεραν κάποιοι που ήταν μορφωμένοι γιατι το έκανε. Τότε ο κόσμος ουτε τηλεοραση ειχε, ουτε ιντερνετ, ουτε να διαβαζουν δεν ηξεραν οι περισσότεροι. Τι να τους έλεγε για να μην τούς πανικοβάλει, αλλά και για να τους προστατέψει;

      Πες μας καλέ κουλη. Πάρε την βοήθεια τής μητρος σου αν δεν το γνωρίζεις εσυ ή ρωτα τούς πασόκους.

      1. Το λαθάκι στην λεξη “φασισμός” θα έγινε.. εκ’ παραδρομής.

Comments are closed.