Αυτό ήταν!! Μητσοτάκης για ΠΑΟΚ: «Αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα» (BINTEO)

Κοινοποίηση:
mitsotakis-

Χαμός στα social media με το σχόλιο Μητσοτάκη για τον ΠΑΟΚ!!

Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένη στην περιοχή της Πολίχης πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες όλων των ηλικιών.

Όπως συνηθίζει αρκετές φορές άλλωστε, ένα από τα σχόλια του Κυριάκου Μητσοτάκη αφορούσε τα…αθλητικά.

Σε μία στιχομυθία που είχε με θαμώνες καφετέριας, ο πρωθυπουργός χαμογελώντας είπε:

«Αξίζει να πάρει φέτος το πρωτάθλημα μετά το 2-2», σχολίασε αναφερόμενος στον ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε πως ο δικέφαλος του βορρά εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της Super League με ισχνή όμως διαφορά από τους «διώκτες» του.

Η αναφορά αυτή του Μητσοτάκη έγινε αφορμή για αρκετά…καυστικά σχόλια στο διαδίκτυο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Κουλη αξιζει να παρεις τον πουλο εσυ και η συμμορια σου βρωμοπ@υστα.

  2. Ρίξτε χοντρό αλάτι εκεί που στάθηκε και περπάτησε ο γρουσούζης, καθώς και ευχέλαιο για την ομάδα του ΠΑΟΚ στον Άγιο Φανούριο στην Παπάφη…… Δέν ει αι αστεία αυτά….

  3. πάει το πρωτάθλημα, το γκαντέμιασε η κούλα. Φτου!

  4. Όντως έγινε πρώτο θέμα στο sdna το σχόλιο του ! Τίποτα δεν βγαίνει τυχαία από το στόμα του ! ..παρένθεση..μπεεε πρόβατα και οι Θεσσαλονικείς επαναστάτες του φραπέ! Κοίτα πως τρέχουν να τον αγκαλιάσουν! Καμία σωτηρία αυτή η χώρα !

  5. !Αυτός ο άνθρωπος τίποτα θα λέει χωρίς να το έχει υπολογίσει. δεν τον πληρώνει τον πανάκριβο επικοινωνιολόγο του έτσι τυχαία. Ξέρει ότι η θεσσαλονίκη ως επί το πλείστον είναι βαμμένη ασπρόμαυρη και ότι οπαδοί του παοκ καθορίζουν τα πολιτικά αποτελέσματα σε συνεννόηση πάντα με το σαββίδη. Αυτή η δήλωση του σίγουρα θα είναι πρώτο θέμα στα ραδιόφωνα της θεσσαλονίκης στα site του σαββίδη και πάει λέγοντας προφανώς και ήξερε τι έκανε. Ψήφους χρειάζεται και οι ψήφοι των ΠΑΟΚτσηδων πηγαίνουν κυρίως στο βελόπουλο άρα ο επικοινωνιολόγος του αξίζει το μισθό του εύγε!!! Υποσημείωση ξέρει ήδη ότι από τον ολυμπιακό δεν πρόκειται ν ούτως ή άλλως ό Καραπαπάς αυτή τη φορά δεν δίνει σήμα στους γαυρους για νέα δημοκρατία επομένως μονο κέρδος έχει από αυτή τη δήλωση στο Βορρά

Comments are closed.