Αυτός είναι ο 81χρονος συγγραφέας που έκαψε το σπίτι του και αυτοκτόνησε στην Θεσσαλονίκη!

Κοινοποίηση:
3080716

Ο συγγραφέας, Ευάγγελος Βαρελίδης ήταν ο 81 ετών άνδρας που νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας έβαλε φωτιά στο σπίτι του στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης και αυτοκτόνησε, ενώ νωρίτερα πυροβολούσε στον αέρα με καραμπίνα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο συγγραφέας βγήκε περίπου στις 08:20 το πρωί στην ταράτσα και απευθύνθηκε σε μία γειτόνισσα που ήταν στο μπαλκόνι της λέγοντάς της να πει στον άνδρα της να μετακινήσει το αμάξι. Ύστερα της είπε να μπει μέσα γιατί θα αρχίσει να πυροβολεί.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που ο ηλικιωμένος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Γείτονές του κάνουν λόγο για έναν πολύ ήσυχο αλλά ιδιαίτερο άνθρωπο.

Ο 81 ετών άνδρας διοργάνωνε φιλοσοφικές συναντήσεις με κύριο αντικείμενο, όπως φαίνεται και από σχετικές αφισοκολλήσεις που είχε κάνει, τον νου, τον έρωτα, τη συνείδηση και το εγώ.

Την ίδια ώρα συγκλονίζει η μαρτυρία επιστήθιου φίλου του αυτόχειρα: «Μου είπε “έλα εδώ να τραβάς βίντεο γιατί θα γίνει πανηγύρι μεγάλο”».

Ο ίδιος περιγράφει πως ο 81 χρόνων άνδρας είχε μια δύσκολη ζωή και πως τον τελευταίο καιρό είχε πάθει εγκεφαλικό με συνέπεια να μην μπορεί να γράψει γρήγορα στον υπολογιστή, γεγονός το οποίο ήταν μεγάλο πλήγμα για τον ίδιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Βροχίδη, πριν 15 ημέρες τού έστειλε ξανά επιστολή και του παρέδωσε κάποια από τα πράγματά του. «Είδε τους αστυνομικούς και τους είπε πως δεν πρόκειται να τους ανοίξει.

»Βγήκε στην ταράτσα και έριξε με την καραμπίνα μερικές βολές στον αέρα, για να μαζέψει κόσμο προφανώς. Πέταξε 4-5 βιβλία. Στη συνέχεια μου είπε: “Φάνη, απομακρύνσου”. Ακούσαμε μια έκρηξη, πήρε φωτιά ο χώρος και δεν τον είδα ξανά. Πολύ πιθανόν να πυροβολήθηκε και μετά να κάηκε» ανέφερε συγκεκριμένα.

Πηγή: voria, grtimes

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. το θέμα είναι να φιλοσοφείς ΆΝΕΥ μαλακίας, όπως στην εποχή του Περικλή

  2. Μ’αυτά που γίνονται ο κόσμος έχει σαλέψει και δε βρίσκει νόημα για να ζήσει
    Οι αυτοκτονίες ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ κατάντησαν επιδημία

Comments are closed.