Αυτός είναι ο 20χρονος γ@φτος που έπεσε νεκρός μετά την καταδίωξη τα ξημερώματα του Σαββάτου (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
peramaNekros093-1 (1)

Φωτογραφίες του  20χρονου Ρομάπου σκοτώθηκε από την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα, κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με συλλυπητήρια μηνύματα από τους φίλους του.

Ο 20χρονος έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών στην καταδίωξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ο 20χρονος και άλλα δύο άτομα, αρχικά έκλεψαν το όχημα στο οποίο επέβαιναν και όταν έπεσαν σε μπλόκο της αστυνομίας, αγνόησαν το σήμα των αστυνομικών και προσπάθησαν να διαφύγουν.

Ακολούθησε καταδίωξη και στην περιοχή του Περάματος, το όχημα του 20χρονου εγκλωβίστηκε από τους αστυνομικούς.

 

Σε διαμαρτυρίες προχώρησαν Ρομά, κλείνοντας δρόμους σε διάφορες πόλεις της χώρας και βάζοντας φωτιά σε λάστιχα. Οι Ρομά απειλούν ότι εάν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη, θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

46 Σχόλια

  1. Καλο ψοφο σκατογυφτα πηρες αυτο που σου αξιζε.

  2. Εγώ, που πριν χρόνια, επειδή έτυχε να περνάω με το φορτηγό μου από την Παναγίας Γρηγορούσης στο Ζεφύρι χωρίς να ξέρω τι γίνεται εκεί, με σακάτεψαν 50-60 από δαύτους (σαν τους Απάτσι έτρεχαν απ’ όλα τα στενά) και μ’ έστειλαν στο νοσοκομείο κατουρημένο απ’ τις κλωτσιές στα νεφρά και για ράμματα στο μάτι στα καλά καθούμενα,(αφού δε με μαχαίρωσαν στα μουλωχτά 50 μέτρα από το εκεί αστυνομικό τμήμα, πάλι καλά),θα πω ότι δε θα έπρεπε καν να είναι θέμα συζήτησης καθημερινά σε κανάλια/τύπο το ότι ένας τέτοιος ψόφησε επειδή πήγε να κάνει τον Ράμπο στους ΔΙ.ΑΣ.
    Αυτοί οι γελοίοι που βγαίνουν και μιλάνε έχουν αστυνομικούς που τους φυλάνε.
    Αφήστε την αστυνομία να καθαρίσει τον τόπο.
    Φ Ο Β Ο Μ Α Σ Τ Ε!

  3. κοιταξτε φατσα και βγαλτε συμπερασμα ο σκατογυφτος τι ηταν.φαινεται μονο απο το παρουσιαστικο οτι ηταν καλο παιδι απο καλη γυφτοικογενεια σπουδαγμενος στην κλεψια και στην απατη.μπραβο στην αστυνομια που καθαρισε αλλο ενα σκουπιδη της κοινωνιας δεν μπορουμε να κυκλοφορησουμε βραδυ σε δρομοι γιατι κανουν βολτα ολα αυτα τα καλοπαιδα.

  4. Ντροπή στον αστυνομικό. Εγώ θα τους είχα φάει όλους.

  5. Καλόπαιδο και αυτό. Στα 20 έκλεβε αυτοκινητάκια (όπως είπε ο πατέρας του). Στα 30 φαντάζομαι θα πυροβολούσε ή θα μαχαίρωνε κανέναν έτσι χαλαρά. Βγάλτε έξω την αστυνομία να θερίζει αβέρτα. Αν θέλουν οι βρωμόγυφτοι να κάνουν κινητοποιήσεις προτείνω να τους βομβαρδίσουν με ναπάλμ να τελειώνουμε με αυτή τη μάστιγα

  6. Ένα παράσιτο λιγότερο. Τιμή κ δόξα στην ΕΛΑΣ.

  7. Αντε ..μηθειτε σκατόγυφτοι παράσιτα της κοινωνίας. Η Αστυνομία να εφοδιαστεί με κοντόκανες με εννιάβολα όπως έχουν οι Αμερικάνοι στα περιπολικά τους.

  8. Το ζήτημα είναι πως και το αυτοκίνητο που έκλεψε μπορεί να ανήκε σε έναν εν αντιθέσει με αυτόν φτωχό βιοπαλαιστή εργατουπάλληλο.

  9. Η αστυνομία έκανε την δουλειά της. Ο δράστης πριν πέσει νεκρός, ειχε κλέψει και είχε αποπειραθεί να σκοτώσει. Χωρια τι άλλα αδικίματα ειχε πράξει. Αν σκοτωνε αυτός κανενα αστυνομικό τώρα θα είχαν ολοι μουγκα. Αν δεν ηταν αθίγγανος, η αλλοδαπός αλλα κανένας αλλος Ελληνας,πάλι μούγκα θα ήταν.

  10. “ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΔΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ” λεει μια παροιμια. κι οποιος καταλαβε, καταλαβε.

  11. Αμολάνε ένα τσούρμο μούλικα από την εφηβεία μετά τα χρησιμοποιούν για επαιτεία και να παίρνουν επιδόματα πολυτέκνων και και όχι μόνο και μετά τα εκπαιδεύουν στην παρανομία, η διαιώνιση της ράτσας τους

  12. ας πανε οι αριστεροπουστρες σε αυτον που του εκλεψαν το αμαξι για να τον ρωτησουν την αποψη του

  13. Οταν στην σχολικη γιορτη στο Μενιδι, στην αυλη του σχολειου σκοτωθηκε το παιδακι απο αδεσποτη ουρανοκατεβατη σφαιρα, δεν βγηκαν να ζητησουν δικαιοσυνη!!!!!!! Και ο δολοφονος του μαθητη κυκλοφορει ελευθερος!!!!!!! Τωρα οι παραβατικοι γυφτοι ζητουν και τα ρεστα και αντι τα ανδρεικελα που κυβερνουν να τους δοσουν ενα καλο μαθημα, σπαζοντας τους τα κεφαλια, εχουν υπο κρατηση τους αστυνομικους!!!!!!!! Αλλαξτε μυαλα πολιτικαντηδες!!!!!!! Αρκετα πια με το νταντεμα των γυφτων και των λαθρο!!!!!!!!

  14. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΕΠΙΖΗΜΙΟΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΜΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ.

  15. Τιμή και δόξα σε όσους κάνουν ΚΑΛΑ τη δουλειά τους, να προστατεύουν τις περιουσίες μας αλλά και τη ζωή μας από ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ καθ¨ έξην Προαγωγή και έπαινο άμεσα σε όσους τολμούν!!

  16. Τέλος του μηνός πήγα ταχυδρομείο να πληρώσω τα ρυθμιζόμενα χρέη μου στο ΚΕΑΟ (ΤΕΒΕ), τα τρέχοντα που βγαίνουν με χίλια βάσανα και δίπλα μου γυναίκες Ρομά εισέπρατταν το λιγότερο 800 ευρώ η κάθε μία και γελούσαν και προφανώς στη γλώσσα τους κοροιδεύαν τα χάλια και την αγωνία όλων που περιμέναμε να ξηλωθούμε. Μετά από τέτοιες παροχές δεν καταλαβαίνω τι άλλο θέλουνε και συνεχίζουνε αιώνες τώρα την παραβατικότητα και επιπροσθέτως είμαστε και ρατσιστές γιατί δεν τους αφήνουμε να μας σκοτώνουνε?????

  17. Απελάσεις Ρομά και Πακιστανών (ίδια φυλή είναι), δεν πάει άλλο με τα τουρκόφιλα απομεινάρια της Οθωμανικής κατοχής και τους νεοαφιχθέντες ψηφοφόρους των αλβανο-Ζαίων…

  18. Κάθε Τούρκο γύφτος(βρόμα) που ψοφα ένας κλέφτης και ναρκεμπορας λιγότερος

  19. ενας εγκληματίας λιγότερος , δυστυχώς αυτοι ειναι αδύνατον να γίνουν άνθρωποι , μονο εξαιρέσεις υπάρχουν, αυτοι εχουν στο dnn τον τρόπο ζωής αυτον και δεν αλλάζει με τίποτα , ας πάνε λιπών απο εκει που ηρθαν ΚΑΙ που οι πρόγονοι τους εξακολουθούν να έχουν τον ιδιο τροπο ζωης και σήμερα
    οι άνθρωποι οταν τους δίνετε η ευκαιρια να πανε μπροστά την εκμεταλλεύονται , αυτοι δεν θέλουν, δεν μπορούν , πολλά δεν ……….
    εχουν γεννηθεί κλέφτες και απατεώνες

  20. Ένας βρωμιάρης λιγότερος, σκότωμα τα καθίκια,οι μποχες, γά@#@@στε τους κωλογυφτους,φέρτε την ΕΚΑΜ να τους ξεσκίσει τα γυφταρια, γύφτος και Αλβανοί, γα@###ους μαζί, τα τομάρια

  21. Πίσω απο το Νομισματοκοπείο υπάρχει εδω κ δεκαετίες καταυλισμός ΡΟΜΑ….Η βρώμα οταν καίνε τα πλαστικά καλώδια για να πάρουν τον χαλκό;; Μέχρι στην αποβάθρα του ΜΕΤΡΟ φτάνει…Η εγκληματικότητα: κλοπές-ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών γίνεται απο αυτούς στις γύρω περιοχές…το ξέρουν όλοι…Η περιοχή είναι ΕΚΤΟΣ σχεδίου… υπαγεται στον Δήμο Χαλανδρίου…ΣΚΟΥΠΑ…Κράτος υπάρχει;;; Ακούει;;;

  22. Εχουν ρημαξει τον τοπο απο κλεψιες και χιλια αλλα δυο και θα βγουν και απο πανω

  23. Ο αδικοχαμένος (ο ποιο έμπειρος)είχε
    Πάρει τα δυο ανήλικα για σεμινάριο
    Νυχτερινής ,καλής συμπεριφοράς!

  24. Oλα τα κανουν για να παρουν αποζημιωση οι γυφτουλες

  25. Φάτσα Αγίου.
    Όλες οι κατσαρίδες πρέπει να έχουν την ίδια τύχη.-

  26. Οι αστυνομικοί έκαναν τη δουλειά τους. Φωνάζουν για δικαιοσύνη τη στιγμή που ο καθένας από αυτούς έχει το μισό ποινικό κώδικα στην πλάτη του. Γύφτισσα ζητιάνευε ολη μέρα έξω από σούπερ μάρκετ και όταν έφευγε έβαζε μέσα στο καρότσι όσα της δίνανε και έφευγε με το καρότσι. Πήγαινε μέχρι ένα σημείο και ερχόταν ο γύφτος φορτωνε το καρότσι στο ντάτσουν και έτσι λιγόστευαν τα καρότσια γιατί τα πήγαιναν για παλιοσίδερα. Ενημέρωσα το σούπερ μάρκετ φυσικά και μετά από αυτό δεν την ξαναείδα εκεί.

  27. Ένα σκουπίδι λιγότερο,όλοι οι κατσίβελοι γιούφτοι στην χωματερή,ούτε για λίπασμα δεν κάνουν,τα παιδιά του διαβόλου

  28. Οταν σκοτωθηκε απο αδεσποτη σφαιρα το παιδακι στη γειτονια τους στην Αθηνα απο τα γλεντια που εκαναν εκει δεν απεκλεισαν το δρομο και δεν εκαψαν λαστιχα τοτε ολα καλα.Τοτε δεν ηθελαν δικαιοσυνη?Παρα να χασει καποιος πολιτης τη ζωη του απο το κλεμμενο αυτοκινητο η να μεινει ζαβος κανενας αστυνομικος ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ.
    Ναι χαθηκε μια ζωη δεν το ηθελε κανεις αλλα σωθηκαν πολλες περισοτερες…

    1. μπραβο ρε μεγάλε !! ετσι ακριβώς τα είπες ολα ! καλό θα ηταν ο εισαγγελέας που θα εκδικάσει να διαβάσει την ανάρτησή σου πρώτα .. μπραβο σου !!

  29. instagram star και ο γυφτος…πορδες που αυξανουν το CΟ2

  30. Φτάνει με αυτους στειροση άπω τα 8 και κόψιμο το δεξί χέρι άπω τα 12 και λιγα είναι

  31. Καλά τους έκαναν! Ποιος θα έκλαιγε το αμάξι του. Που το πήρανε!
    Μπράβο στους ήρωες αστυνομικούς.
    ΜΠΑΜ μια και εξω.

  32. Αρκετά με την ανοχή στους γύφτους, Απαιτούν και ζουν παρασιτικά στην Ελλάδα, χωρίς την παραμικρή συνεισφορά. Αντιθέτως ,είναι γνωστά στο πανελλήνιο τα ποινικά αδικήματα τους, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

  33. Kαλα του εκαναν ρε…ενα τομαρι λιγοτερο..
    Και τους τρεις επρεπε να τους φυτεψουν.

  34. Καλα του κανανε ρε,που εχουνε και θρασος και μιλανε κι απο πανω.
    Εκατον τριαντα σφαιρες επρεπε να του ριξουν,οχι τριαντα.
    Πατηστε ρε κατω τα αποβρασματα που τους δινετε και λογο….
    Στειλτε τα ΕΚΑΜ να τσακισουν τα αποβρασματα,που μιλανε κι απο πανω…

  35. Θέλουμε δικαιοσύνη φωνάζουν οι εγκληματίες και γελάνε και τα καμμένα λάστιχα. Η εγκεφαλική ανωμαλία στο έπακρο. Σιχαμένοι δολοφόνοι παιδιών, ηλικιωμένων, μεροκαματιάρηδων, το κάθετι που έχουν κλέψει αποκτήθηκε με κόπο, με δουλειά, αλλά το παράσιτο δεν αλλάζει ποτέ. Βρυκόλακες των ανθρώπων εξαφανιστείτε επιτέλους!

  36. Κύριε υπουργέ. Κύριε Μάρλον Μπράντο. Γιατί έχουμε και πληρώνουμε τους αστυνομικούς; Ή εσύ δεν κάνεις για υπουργός και ο λουδοβίκος για πρωθ. ή θα πρέπει να καταργήσεις την ΕΛ. ΑΣ.

  37. καλα του έκαναν….. τα αποβρασματα…. φωτια και μπαρουτι….. και τους τρεις επρεπε να φυτεψουν….

Comments are closed.