Αυτός είναι ο μποξέρ που γρονθοκόπησε τον 36χρονο στην Ελευσίνα – «Ήταν ατυχές περιστατικό» είπε στις Αρχές

Κοινοποίηση:
pygmaxos-eleusina

Ο νεαρός μποξέρ που φέρεται ότι χτύπησε και έστειλε στην εντατική τον 36χρονο Θάνο στην Ελευσίνα, παρουσιάστηκε στις Αστυνομικές Αρχές συνοδευόμενος από τη δικηγόρο του, το πρωί της Πέμπτης (1/6).

«Δεν τον αναζητά κανείς, είναι ένα παιδί 22 ετών και δεν είχε καμία πρόθεση να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην υγεία του, ήταν ένα ατυχές περιστατικό. Είχε προηγηθεί μία λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσά τους νωρίτερα. Δεν υπήρξε καμία εγκατάλειψη. Δεν έπρεπε να απαντήσει στο χτύπημα που δέχτηκε» υποστηρίζει η δικηγόρος του, Βάσω Πανταζή.

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας του μποξέρ, μιλώντας χθες στον Alpha, αποκάλυψε πως ο γιος του επιτέθηκε στον 36χρονο, αλλά ισχυρίστηκε ότι ο 36χρονος επιτέθηκε πρώτος. Πρόσθεσε πάντως ότι ήταν λάθος του να αφήσει το θύμα αναίσθητο στη μέση του δρόμου.

«Εγώ δεν ξέρω τίποτα από αυτά. Ο γιος μου πήγε να πάρει φάρμακα και έγινε αυτό που έγινε. Υπάρχουν κάμερες και έχει δείξει μόνο αυτό που χτυπάει ο δικός μου. Γιατί δεν τα δείχνει; Εγώ θέλω το δίκαιο. Αν ο γιος μου φταίει, να τιμωρηθεί.

«Ο γιος μου μπήκε παράνομα στο δρόμο, έχει έργα. Αυτός δεν είναι Τροχαία, ποιος είναι αυτός; Ο 36χρονος τον χτύπησε πρώτος, το ξέρουν όλοι. Μετά και ο γιος μου του έριξε μία. Ο Θάνος χτύπησε πρώτα το αμάξι και βγήκε ο γιος μου και του λέει “τι θέλεις ρε”. Μία έριξε και έπεσε κάτω. Δεν μπορώ να πω ψέματα».

Το χρονικό της επίθεσης στην Ελευσίνα
Υπενθυμίζεται ότι θύμα επίθεσης έπεσε ένας 36χρονος στην Ελευσίνα ο οποίος δίνει «μάχη» για τη ζωή του.

Ο 36χρονος Θάνος βγήκε για ποτό και βρέθηκε διασωληνωμένος να δίνει «μάχη» για τη ζωή του, καθώς φέρει πολύ βαριά χτυπήματα και αιματώματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι συγγενείς του, όλα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής. Ο Θάνος είχε βγει έξω και γυρνώντας να πάρει το αμάξι του, διαπληκτίστηκε με δύο – πιθανότατα – άτομα που ήταν σε όχημα, το οποίο μπήκε παράνομα σε μονόδρομο.

«Διαπληκτίστηκε με κάποιους που πήγαιναν ανάποδα. Απ΄ότι μου είπαν οι γιατροί τα χτυπήματα είναι είτε από βαρύ αντικείμενο ή είναι χτυπήματα επαγγελματικά. Ήταν πολύ αγαπητός ο αδελφός μου, έχουμε τρελαθεί όλοι», δήλωσε συντετριμμένος ο αδελφός του στο Star.

Ο καβγάς τους πήρε άσχημη τροπή και ο Θάνος βρέθηκε αιμόφυρτος χωρίς τις αισθήσεις του στο έδαφος, ενώ οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Από το σημείο περνούσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και έσπευσαν να τον βοηθήσουν.

«Αυτό που συνέβη είναι πραγματικά εξωφρενικό. Δεν είχε προηγούμενα, δεν ήταν κάποιο ραντεβού, ήταν τυχαίο περιστατικό στον δρόμο. Είναι δεδομένο ότι αυτοί οι άνθρωποι ήθελαν να τον σκοτώσουν. Ακόμη δεν ξέρουμε αν μιλάμε για απόπειρα ανθρωποκτονίας ή για τετελεσμένη ανθρωποκτονία, αφού σύμφωνα με τους γιατρούς δεν ξέρουμε αν το θύμα θα επιβιώσει. Είμαστε βέβαιοι ότι θα εντοπιστούν οι δράστες», ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας Γιώργος Κριεμάδης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Καταρχήν την πρώτη ευθύνη έχει ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο δάσκαλος του
    Αν δεν του εξήγησε ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιεί εκτός ρινγκ αυτά που μαθαίνει
    και φυσικά φταιεί και ο νεαρός μποξερ που χρησιμοποίησε τεχνική που μαθαίνει για το ρινγκ εκτός αυτού

    Τα ίδια διδάσκουν και σε σχολές που μαθαίνεις πολεμικές τέχνες απαγορεύεται να τις χρησιμοποιήσεις με σκοπό να τραυματίσεις σοβαρά ή να σκοτώσεις δικαιολογείτε μόνο η περίπτωση αυτοάμυνας αλλά μέχρι ενός ορίου.

  2. Η απορία μου είναι, πού βρίσκονται προπονητές να εκπαιδεύσουν ζώα, σε τεχνικές μάχης; Για ποιο λόγο τους δέχονται; Άντε, να δούμε και μερικούς από αυτούς στις στρατιωτικές σχολές και να τους καμαρώσουμε αντίπαλους στο μέτωπο.
    Άντε γαμήσου εργατιά …

  3. ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ

  4. Προς ελληνικές αρχές: Μπουζουριαστε τον και κάντε τον μαύρο και ασηκωτο από το ξύλο την κότα τον γυφτοαλβανο που σηκώθηκε και έφυγε αλλά κάντε το με τρόπο ώστε να είναι και αυτό τυχαίο.

  5. ΣΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΙΜΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ?

  6. πρέπει να απελαθεί οικογενειακος , τετοια αποβράσματα δεν έχει ανάγκη η Ελλάδα , μας φτάνουν οι δικοί μας

  7. Αυτός ο Θάνος τι ψήφιζε? ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ Βαρουφάκη ή Κουτσιούμπα?
    Αν ψήφιζε ένα απ’ αυτά…ας απολαύσει στην εντατική τις συνέπειες της ψήφου του.
    ΤΟΣΟ ΑΠΛΆ

  8. Ξευτιλες δεν θα πει τιποτα !! Ενας λαος που εχει μεταλαχθει και που δεν εχει καμια σχεση με τους Αρχαιους προγονους , ειναι οι σημερινοι Νεοελληνες ραγιαδες , που ανεχονται τα παντα χωρις να αντιδρουν και ψηφιζουν πολιτικους πιονια ξενων συμφεροντων , με αποτελεσμα να εχει γινει η χωρα μια Μπανανια για γελια και για κλαματα!!!!! Συνεχιστε τον βαθυ σας υπνο ραγιαδες και αφηστε καθε αλλοδαπο σκουπιδι να.. αλωνιζει ανεξελεγκτα μεσα στην χωρα!!

  9. Βρομιάρηδες τηγανοκέφαλοι, δε πρόκειται να γίνουν άνθρωποι ποτέ. Έχουν γεμίσει οι φυλακές με αυτά τα καθάρματα και μεις τους ταΐζουμε.

  10. μας εχουν σακατεψει βιασει καρακλεψει και δολοφονησει κατα χιλιαδες τα τουρκαλβανικα κτηνη
    ουτε αντιποινα ουτε εκδικηση ουτε μαζικη αντιδραση απο κανεναν!!!!!!!!!!!
    τι ξεφτιλες ειμαστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

  11. Να θυμήσετε στην Κούλα να τους δώσει κανένα επίδομα των τηγανοκέφαλων. Μην τον πει και γύφτο το κολλητάρι του ο πρεζέμπορας Ράμα

Comments are closed.